- 10 Ocak 2015
- 28
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi hukukcupasta
haftasonu alçım çıkacak o zaman öncesi sonrası fotoğrafı atacağım :)Fotografin var mi canm
Hmm peki bekliyoruzhaftasonu alçım çıkacak o zaman öncesi sonrası fotoğrafı atacağım :)
ben de samsunda oldum kizlar. doktorum istersen tampon koymam ama tampon bence gerekli dedi. bende koyun o zaman dedim. ben de burnumu tutup agzimdan nefes almaya calisyodum ameliyat olmadan once deneme yapmak icin hemen panik oluyodum napcam falan diye. tamponda ben ilk nefes alabiliyordum. 3. gununde alibdi tamponlarim. evet tampon sıkıntılı bi süreç ama güzel bir burna sahip olmak icin vazgecirtici bir engel olmamaliymis. cikarilirken de hic agri olmadi. zaten ciktiktan sonra tamponlar artik iyilestin demektir :) sorunuz olursa cevaplayabilirim.
süperr:) ama o uc gun nasıl gectı ayrıntılı yazarsanız sevınırım
o 3 gün sürekli yattım çünkü tedirgin oluyor insan. burnunda tampon var diyosun yani aslında bu zamana kadar korkuttuklari icin cok buyutuyosun.Tamponlar sistikce rahatsız ediyo aslinda. tam tamam artik dayanamiyorum demeye basladigim an alindi :) ama o tampinlar ciktiktan sonra tamamen iyilestim. artik ondan sonraki sürec burnum.nasil oldu acaba demekle geciyor :)
ya acikcasi hic bogulma falan olmuyo :) biraz abartms sanki. ya da o baska bi olay yasadı o an bilemem de. bogulma degilde tamponlar dolup baski yaptikca icerden rahatsizlik duyuyosun. yoksa zaten agzindan da nefes aliyosun. benim.burnum.hic tam.tikanik olmadi. aralardan bi yerlerden hava giriyodu yani :) ama dedigin gibi bende cok korkuyodum burnumu tikayip agzimdan nefes oluyodum panik oluyodum. off nasi olcak diyodum. ama o bizim tikamamizla tamponun verdigi tikaniklik apayri. benm tek sikayetim tamponlar yaptigi baskiydi. sonucta alci da var o disardan bastiryo tampon icerden bunaliyosun huzursuz oluyosun. Bence burun tikanikligi konusuna fazla takma kafayi. tampon sancili bi surec evet ama tikanikliktan degil icerden verdigi baskidan. ama cikarilinca da ohh bee diyosunbusurec gozumde mı buyuyor bılemedım. bır yakınım amelıyat oldu ıkı sene once.. yıllardır ertelıyordu.
fakat trampon 5 gun burnumda kaldı dedı ve boguluyordum nerdeyse dedı. hıc onermedı.. ama bende cok ıstıyorum sızlerı gordukce heveslenıyorm ıyıce ve herkes nasıl atlatıosa bende atlarım dıye dusunuyorm fakat olmuyor. panık oluyorum tampon denınce):
ya acikcasi hic bogulma falan olmuyo :) biraz abartms sanki. ya da o baska bi olay yasadı o an bilemem de. bogulma degilde tamponlar dolup baski yaptikca icerden rahatsizlik duyuyosun. yoksa zaten agzindan da nefes aliyosun. benim.burnum.hic tam.tikanik olmadi. aralardan bi yerlerden hava giriyodu yani :) ama dedigin gibi bende cok korkuyodum burnumu tikayip agzimdan nefes oluyodum panik oluyodum. off nasi olcak diyodum. ama o bizim tikamamizla tamponun verdigi tikaniklik apayri. benm tek sikayetim tamponlar yaptigi baskiydi. sonucta alci da var o disardan bastiryo tampon icerden bunaliyosun huzursuz oluyosun. Bence burun tikanikligi konusuna fazla takma kafayi. tampon sancili bi surec evet ama tikanikliktan degil icerden verdigi baskidan. ama cikarilinca da ohh bee diyosun
canm ben samsunda yaptırdım. Çağlyan yağmura biz bikaç arkadas yaptırdıgımız için biraz farkliıydı bizim fiyat. Bence kesinlikle tıkanıklıktan korkma.aaaa bende bu cevapları beklıyordumm :))):) ''' o bizim tikamamizla tamponun verdigi tikaniklik apayri. ''' ozellıkle bu cumlenle butun aklımdakı sorular gıtmıs bulunmakta...
hangı doktora ne kdra yaptırdın ogrenebılır mıyım
Anladm canm insallah istedgn snucu alirsin. Kazasz belasz. Ben istteyim. Baktgm bi kac doktr var ama bakalmcanm ben samsunda yaptırdım. Çağlyan yağmura biz bikaç arkadas yaptırdıgımız için biraz farkliıydı bizim fiyat. Bence kesinlikle tıkanıklıktan korkma.