Benim aldatılma hikayem

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
6 ay Önce Gerçekleşti herşey herşeyi Yaşadıgım İlk Adamdı Kör olmuştum..O gün Onunla Buluşmuştuk Herşey Yolundaydı Ama Bişey vardı Hissidiyordum Huzursuzdum nedensiz bi Mutsuzluk çökmüştü üstüme kadınlar hisseder Diye Boşuna Dememişler.. ilk defa Telefonuna Baktım o gün İçimdeki ses Çığlık Atıyordu Al telefonu eline Al Diye Aldım Tek Tuşa Basmamla O İgrenç Yazışmaları Gördüm Şimdi O Anı Hatırlatyamıyorum Bile Kesik kesik Kafamda Herşey Bagırdım ,Çagırdım Yagmur Yagıyordu Gök Gürlüyordu Kapıdan Çıkarken Gitme Diye Bagıran Sesi Duyordum Sadece Gök Gürültüsünü Bastıran bi Sesti Okudugum Şeyleri Bile Hatırlayamıyorum SadecE bi Kadınla Cinsel Anlamda Yaşadıgı bi Takım Yazışmalar vardı Hatırladığım Tek şey Oydu.. Sanki Orda Birini Öldürmüştüm ben Cinayet yeriydi Orası Delirmiştim..Günler geçti Acı bile Çekemedim Beni Aldatan Bi Adam için Kendimi Bırakamazdım Giyindim Süslendim Püslendim Tatile Çıktım Gezdim Hep Güçlü Oldum Kendime Bile Şaşırıyordum nasıl Bu Kadar iyi Olabiliyorum Diye..
Takii bi Gün Bi arkadaşım Birşey Anlatana kadar Arkadaşım Dedim Afedersiniz ! Çok Mutlu olmam Gözüne Batmış olmalı ki Bi gün Eski sevgilim Felan Aynı Bi Ortamda Bulunmuşlar Benimle Birlikte Bu arada o zamanlar...O gün Bi kızla Gelmiş Arkadaşımın yanına Aslında Tamamen Tesadüf Olmuş herşey..Otelden Çıkmışlar Mecburiyetten Bunların Yanına Ugramışlar Para Almak İçin Sonra Arkadaşım Eski Sevgilim hep Birlikte Kızı Evine Bırakmışlar Arkadaşım o Anda Çok Kötü oldugunu Ve Hiç Birşey diyemedigini Anlattı Kızı Eve Bıraktıktan Sonra eski sevgilim arkadaşıma her erkek yapıyor biliyorsun lütfen senden tek ricam ona anlatma diye söz verdirmiş bu şekilde..Arkadaşım Dedigim Şahıs Çok Söylemek istedigini ama beni Üzmememk İçin bi Türlü Söyleyemedigini Çok Üzgün Oldugunu ve İkinci Defa Aldatıldımı Salak Yerine Konuldugumu Belirtti Aslında..
İşte Sonra Yok Olmuştu O Eski Kız Güçlü Kız ..Aglayamıyordum Bile Ruh Gibiydim...İşimden Ayrıldım Ayrılmak Zorundaydım İnsanlar Durumun Farkındaydılar Eve Kapandım Konuşmadım Aglamadım Yemek Yiyemedim 45 kilo olmuştum.. Annem Hergün Gözyaşı Döküyordu Tek bi Kelime Bile Konuşmuyordum Artık Delirdigimi düşünmeye Başlamışlar Sadece Konuştuklarını Duyuyordum Hastaneye Yatırılmam Gerektigini Belirtiyorlardı.. En Sonunda bi Arkadaşım Sayesinde Pskolojik Yardım Almaya Başladım Günden Güne Düzeldim Kendime Geldim Kendimi Gerçekten Kaybettigimin ve Düzelmem Gerektiginin Farkına Rardım.. İnsanlara Güvenim Tamamen Kaybolmuştu Babama Bile Güvenmiyorum Lafı Şuan Hayatımda Geçerli Olan Tek Kelime ... Bazen Teşekkür Ediyorum Bu Şekilde Kimseye Güvenmemem İnanmamam Gerektigini Anlattılar Bana Tecrübe Edindim.. Peki Bu Adam Naptı Biliyormusunuz Hayatına Paşalar Gibi Devam Etti Hiç Birşey Yapmamış Hiç Birşey Olmamış Gibi.. Şuan İyiyim Gün Geçtikçe Dahada İyi Oluyorum Sadece Kaybettigim Tek Şey Güven ve Aşka o-Olan İnancım..

Öyle bir insan icin Ask tan vazgecme..
Artik insanlari tanimayi ögrenmeyi bil, herkese kollarini acma hemen sözlerine degil davranislarina bak..
Her aldatilan aska küsseydi senin gibi ask yok olur giderdi..

Aski sevgiyi bulmak cok emek ister..
Bence sen etrafindaki insanlari iyi secemiyorsun ne sevgilini ne arkadasini.. ikiside arkandan is cevirmisler..
Arkadasin dost un sirdasin kisacasi arkadas degilmis bir yalanla aldatilisla hayatina dvm etmene izin vermis öyle mutluluk olmaz olsun!

Karsina cikcak insan güzelligine degil kalbine baktigi sürece aldatmasi zor olur..

çok haklısın arkadaşım ama insanın elinde olmuyor işte kimbilir belkide ilerde gerçek aşkı yaşayabilicegim biri çıkar unuturum herşeyi geçmişi

tabiki ilerde karsina biri cikcak bu kesin herkesin kaderinde biri yazilmistir öncesi tecrübedir.

Herkezin hakkettigi biri vardir rabbimin kaderine yazdigi.. O eski sevgilinki ask degildi askta karsi tarafi aldatmak oyun oynamak rol yapmak yoktur..

Zaten aska saygisi olan asik olan biri aska seven kadina ihanet etmez kusura bakma ama sütü bozukmus.. ne asik olmus nede sevmis.

Öyle adamlar varki sevdimi dünyanin güzeli karsina ciksin umursamazlar sadece hedefleri bir kadindir hatta öyle severlerki aldatmayi affeden bile vardir zorda olsa..

Ümidini kaybetme daha gencsin atlatmissin cok sükür durumu..

Hemde daha ilk aska yasadigin adam bu psikolojikmen sana her erkek öyle gibi gelmeside normal ne tüm erkeklere yaklas nede tümden uzaklas,
sadece konustugunda seni önemsedigini her halinle seni begenini seni sen oldugun icin seveni güzelligine önem vermiyeni ruh ikizini bulmaya calis.

Imkansiz hicbirsey yok bu dünyada.. aska hic beklemedigin bir anda kelebek gibi konar omzuna :KK16:

inşaallah canım teşekkür ediyorummm :) hayatımda ilk defa ahhh ettim bi insana beddua degill ahhh mutlu olamazsınlar hiç bi zaman inşallahhhh !

inşaallah canım teşekkür ediyorummm :) hayatımda ilk defa ahhh ettim bi insana beddua degill ahhh mutlu olamazsınlar hiç bi zaman inşallahhhh !

rica ederim canim kötü düsünme hic vede agzindan kötü sözde cikmasin sen iyiligini hep koru beddua etme sakin birgün durur sana döner ALLAH korusun..

yüce ALLAH'im herseyi görüyor herkes dersini alcaktir kul hakki onun yaptigi elbet cezasi yazilmisdir sen kötü olma degersizler yüzünden..

Canım ilişki konularına fazla yorum yapmak istemiyorum aslında iiçinde bulunduğum durum sebebiyle.
Ama senin konunda kesinlikle objektif yazabilirim. Sen kendin yazmışın arkadaşının(!) tutumunu.
Ben senin yerinde olsam o hayatına sektirmeden devam eden o adamdan daha güzel yaşarım hayatımı.
Merak etme birgün kafası basacak:)) o günde sen onunla kurduğun hayalerin çok daga güzelini başkasıyla yaşıyor olacaksın.
Hissettiğin tek şey acıma duygusu olacak.

hergece dua ettigim tek şey ilerde ona karşı nefret acıma duygusunu bile hissetmemek :) eminim ki güzel olucak herşey zamanla :)

hergece dua ettigim tek şey ilerde ona karşı nefret acıma duygusunu bile hissetmemek :) eminim ki güzel olucak herşey zamanla :)

tabii ki olacak neden olmasın.Aşk,sevgi,bağlılık barındıran ilişkiler yaşamak senin de hakkın. Kurtulduğuna sevin canım benim.

bu hikayede arkadaşına çok kızdım. çünkü o bi kız ve bunu senden saklaması vicdansızlık olmuş. seni düşünmemiş...
ayrıca her erkek yapmıyor, yok öyle bişey, kendilerini kandırıyorlar. sonra yapmayanlara "erkek değil" derler...

Ne arkadaşın arkadaş ne de sevgilin adam gibi sevgiliymiş ikisininde
hayatından çıktığına sevinmelisin ve zor olsa da kendini toparlamalısın..

Tam 2 kez yaşadım bu berbat duyguyu.
Yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın.
Birincisi yaklaşık 2 yıl önce 4 yıllık çok güvendiğim sevgilim tarafındandı.
İkincisi 2 hafta önce tesadüfen öğrendim,çok sevdiğim çok inandığım sevgilim tarafından.
Şuan nasılım? Bazen ağlıyor bazen umursamıyor gibi bazen güçlü görünmeye çalışan ama her zaman bir hayli yorgun hissediyor ve acı çekiyorum.
Fakat geçecek bitecek bu günler buna inanıyorum.

Aldatan "adamlarin", hortumlarini kokten kesmek ve bunu bile bile saklayanlari iyice pataklamak lazim! :KK47:
Goles, bu kisi sana kesinlikle layik biri degildi, Allah'ta sana bunu gosterdi, sukret.
Aska sakin inancini kaybetme, mutlaka sana gore biri cikar karsina.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Falone, yazdiklarim senin icinde gecerlidir arkadasim.

Aldatan "adamlarin", hortumlarini kokten kesmek ve bunu bile bile saklayanlari iyice pataklamak lazim! :KK47:
Goles, bu kisi sana kesinlikle layik biri degildi, Allah'ta sana bunu gosterdi, sukret.
Aska sakin inancini kaybetme, mutlaka sana gore biri cikar karsina.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Falone, yazdiklarim senin icinde gecerlidir arkadasim.

ahh hayatım bi kaç arkadaşım bırak dersini verelim pataklayalım diye yalvardılar yaptıramadım allahından bulsun teşekkür ediyorum yorumun için :)

Tam 2 kez yaşadım bu berbat duyguyu.
Yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın.
Birincisi yaklaşık 2 yıl önce 4 yıllık çok güvendiğim sevgilim tarafındandı.
İkincisi 2 hafta önce tesadüfen öğrendim,çok sevdiğim çok inandığım sevgilim tarafından.
Şuan nasılım? Bazen ağlıyor bazen umursamıyor gibi bazen güçlü görünmeye çalışan ama her zaman bir hayli yorgun hissediyor ve acı çekiyorum.
Fakat geçecek bitecek bu günler buna inanıyorum.

yaşamayan bilemez nasıl bi acı oldugunu ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu duyguyu :KK43:

bu hikayede arkadaşına çok kızdım. çünkü o bi kız ve bunu senden saklaması vicdansızlık olmuş. seni düşünmemiş...
ayrıca her erkek yapmıyor, yok öyle bişey, kendilerini kandırıyorlar. sonra yapmayanlara "erkek değil" derler...

her erkek yapıyor derken çok dogru söylemiş ''her erkek yapar adam degil ''

yaşadıklarına üzüldüm .ama bide özeleştiri yapmalısın kendine .şimdi bu adam sevgilin evet ama neden onu hayatının merkezine koyuyorsun ?o kim sadece bir sevgili .sonunuz belli mi ?hayır .genç kızların yaptığı bu hata maalesef kendine dönüyor en sonunda .henüz kocan olmayan bir adam bu adam .neden bu kadar güveniyorsu da herşeyi yaşıyorsun onla ?ha yaptın diyelim güvendim bütün bunlara hazırlıklı olman gerek .henüz eşin bile olmayan birisi için bu kadar yıpranmaya değer mi ?belki kendine çekseydin bu kadar fedakar olmasaydın bütün bunlar senin başına gelmeyecekti .o adam sadakatsız biri kötü biri ama sende buna zemin hazırlamışsın .bu kadar güven niye anlamıyorum ki .milletin kocaları neler yapmıyor .bidahakine bu kadar güvenme kimseye güvenmezsen böle sarsılmazsın da .

Gecmis olsun canım.Zor seyler yasamıssın.
Ama erkenden gördügüne sevinmelisin. Karaktersiz insanlar hayatımızda yer almamalı.
Acı seni daha güclü yapacaktır emin ol. :) Aldatan gün gelir aldanır.

Son düzenleme:
canım bilemiyosun ki gözünün o körlügüyle birde ailemle tanışmıştı ailesiyle tanışmıştım gözüm kapalı güvendim ona bi süre inanasım bile gelmedi yaşadıklarım için pişman degilim ona degmedigi için pişmanım sadece..bundan sonra kimseye güvenemem zaten benim için iyi oldu ders oldu..

Gecmis olsun canım.Zor seyler yasamıssın.
Ama erkenden gördügüne sevinmelisin. Karaktersiz insanlar hayatımızda yer almamalı.
Acı seni daha güclü yapacaktır emin ol. :) Aldatan gün gelir aldanır.

öncelikle teşekkür ediyorum canım gün geçtikçe dahada güçlü bi kadın oluyorumm bu acı bana çok şey ögrettii

X