• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim ahım tutar mı:( sizler şahit oldunuz mu tuttuğuna:(

Büyük ihtimalle karısı bir şeyleri çaktı ve bu adam da seni kötüleyerek karısının gözünü boyadı ve eskisi gibi devam ettiler hayatlarına.....

evet şişman kadınları beğenmeyerek içten içe karısını bana kötülüyormuş ben karısını görünce anladım, benide tabii ki kötülemiştir umarım o kelimelerinin altında boğulur, umarım huzuru olmaz kadında bu adamın masum olmadığını anlarda sindirmez inşallah

uff bende bendekini dert saniyorum ya!
Aman Allah korusun boyle insanlardan! Yahu hayatta hic birsey icin buyuk konusmayacaksin. Oyle pislik insanlar varki kendi igrenc tuzaklarina zorla seni de dusuruyorlar. Karisina cocuguna boyle ihanet etmis bir adamin kendi "yuvasinda" mutlu olmasi mumkun mu? Karisi bir sevgisizlik sezmemismidir ki bu kadar sure onu birakip sizin yaninizda yasamis. Evinde mutlu degil. Karisi da mutlu degildir onunla. Sizi de mutsuz etti. Bu adamin iki yakasi bi araya gelmez. Adi insan, acaba istanbula sizi davet ederken ne dusunuyordu?

Allah sabir versin size. Iyi ki de kurtulmussunuz ondan, ve onun en az onun kadar suclu olan ailesinden! Allah herkesi dengiyle karsilastirsin insallah

uff bende bendekini dert saniyorum ya!
Aman Allah korusun boyle insanlardan! Yahu hayatta hic birsey icin buyuk konusmayacaksin. Oyle pislik insanlar varki kendi igrenc tuzaklarina zorla seni de dusuruyorlar. Karisina cocuguna boyle ihanet etmis bir adamin kendi "yuvasinda" mutlu olmasi mumkun mu? Karisi bir sevgisizlik sezmemismidir ki bu kadar sure onu birakip sizin yaninizda yasamis. Evinde mutlu degil. Karisi da mutlu degildir onunla. Sizi de mutsuz etti. Bu adamin iki yakasi bi araya gelmez. Adi insan, acaba istanbula sizi davet ederken ne dusunuyordu?

Allah sabir versin size. Iyi ki de kurtulmussunuz ondan, ve onun en az onun kadar suclu olan ailesinden! Allah herkesi dengiyle karsilastirsin insallah

umarım bundan sonrada mutlu olmaz, amin inş. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizi:(

Şeref yoksunluğunun bir kısmı da soydan geliyor hatta büyük bir kısmı bunu bu konuda daha iyi anladım ailecek şeref yoksunu bir sülale .Allah daha beterlerinden korumuş sizi de gene fark edebilmişsiniz bu kanı bozukluğu.

Son düzenleme:
Geçmıs olsun bekarken banada bır erkek bekar olarak kendını tanıtmıst
ı ama ben sinsılık yapıp cüZdanı karıstırınca önce aşk mektuplarını buldum ve
bakınCa evlı olduğunu kımlıkte yazılıydı bır daha da görüşmedım ağlama etrafta çok bu şerefsizlerden

Kızlar nedense ben artık 30 yaş üstü erkeklerden şüphe duyuyorum.Ya evlenip boşanmış
saklıyo gibi gelir bana hep yada evlimi aldatıyomu acaba falan derim. Çünkü bu devir
öyleki erkekler neler neler yapıyolar.Benim en yakın arkadaşımın başınada böle bir olay gelmişti
çocuk 32 yaşındaydı bekardı çok iyi bi işi vardı.öğrendikki hem dolandırıcıymış hemde evlenip ayrılmış çocuğu falan varmış.
birlikte olduğum biri karşıma çıkıp artık ben boşandım falan dese şaşırmıcam herhalde.dünyanın çivisi çıktı iyice..Allah iyilerle karşılaştırsın.

Geçmıs olsun bekarken banada bır erkek bekar olarak kendını tanıtmıst
ı ama ben sinsılık yapıp cüZdanı karıstırınca önce aşk mektuplarını buldum ve
bakınCa evlı olduğunu kımlıkte yazılıydı bır daha da görüşmedım ağlama etrafta çok bu şerefsizlerden
pislik herifler:(

Kızlar nedense ben artık 30 yaş üstü erkeklerden şüphe duyuyorum.Ya evlenip boşanmış
saklıyo gibi gelir bana hep yada evlimi aldatıyomu acaba falan derim. Çünkü bu devir
öyleki erkekler neler neler yapıyolar.Benim en yakın arkadaşımın başınada böle bir olay gelmişti
çocuk 32 yaşındaydı bekardı çok iyi bi işi vardı.öğrendikki hem dolandırıcıymış hemde evlenip ayrılmış çocuğu falan varmış.
birlikte olduğum biri karşıma çıkıp artık ben boşandım falan dese şaşırmıcam herhalde.dünyanın çivisi çıktı iyice..Allah iyilerle karşılaştırsın.

benim ki 29 yaşında daha, arkadaşları, kardeşleri aile boyu ş...siz bunların ekip halinde çalışıyorlar resmen

Erkeklerin mi yalan kabiliyeti çok yüksek,
Yoksa biz mi çook saf oluyoruz aşkta anlayamıyorum..
Allah korkuları yok adamlar en ufak şeyde yemin ediyor, bazen inanmak istediğimiz için inanıyoruz, insan güvenmek istiyor güveniyoruz sonu böyle bazen:(

okumadan direk yorum yapmak istedim. ben sevgilime ne ahlar ediyrdum ki hepsi tuttu hatta barışmıştık bidha bana ah tutma nolur askm dedi. snra 2 ay önce beddua etmiştim bedduada tuttu sonra namaz kılıp beddua etmemeye tövbe ettim çünkü beddua ona geldi ama ondan çok benim canım yandı.

Back