- Konu Sahibi elmasalyangozumm
-
allahın cezası öküz, gerçi hayvanlara hakaret olur.
nefretın yetmıyor mu ki? resmen evli çıkmış.
ona olan sevginin çoktan bitmesi gerekırdı.
korkunc bisey bu...gercekten artik insan kime inanip kime güvenecegini sasiriyor.
ama 1 yil boyunca hic farketmedin mi,bi tuhaflik sezmedin mi? yani hic kafani kurcalayan süphelenmene sebep olacak bi davranis bi olay olmadi mi?
bence senin bi sucun yok,bu kadar üzüldügüne göre gercekten hic bisey farkettirmemis demek ki.
bence Allah a havale et,yaptigi yanina kar kalmayacaktir elbet.ama birak senden degil de Allahin dan bulsun.
ah etme,sadece Allah a havale ediyorum de. sen ah etmesen de icini Allah biliyor,yapilanlari da görüyor,layigini verecektir emin ol...
Tutar mı tutmaz mı orasını biz bilemeyiz .
Mide kaldırmaz böyle bir rezaleti .
Çok şükür ki iyi ki onun için kalkıp oralara gitmemişsin .
istanbuldada karısıyla mı tanıştıracaktı acaba anlamadım ben bu ne ş.r.f.s.z.liktir böyle eşine çoluğuna çocuğunada mı acımıyor bu erkekler yaa (böyleleri yani)
bunu öğrendikten sonra benimle yüzleşmedi içimdekileri kusamadım, öğrendiğimde bana hakaret ve küfürle kaçmaya çalıştı sildi attı buna fırsat bile vermedi, bitürlü bu yapılanı hazmedemiyorum hala ağlıyorum, hayatım boyunca da ilk kez aşık olmuştum 28 yaşındayım böyle bişey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, bir gr. Allah korkusuda yokmuş demek ki ..
Kim ne dese,içinizdeki ateşten zerre götüremez biliyorum.Ama çok ağır şeyler yaşamış biri olarak diyorum ki;yaralarımız kapanmayacak olsa da,hiçbir zaman bu acıları hiç yaşamamış gibi olamayacaksak da,biliyorum ki Allah kulunu incitenin yanına bırakmaz hiçbir acıyı.İnancımız var,biliyoruz ki ahirette hesaplar verilecek;ama inanın ki bu dünyada da ektiğini biçiyor insan ve bu her zaman mazlumun önüne seriliyor.
Sadece sabredicez,-neden bu bizim başımıza geldi-diye isyanlara kapılmıycaz,-herkes aynı-diyip Yaratıcının kudretini küçümsemiycez,bekliycez.Gün gelecek,hesap dönecek;sabırla sıramızı bekliycez.Allah sabır versin...
en ufak bi açığını sezsem sorgulasam ailesinin üzerine yemin ediyordu tabi daha sonradan yalan olduklarını öğrendimbirinin üzerine yemin etme diyordum e ama inanmıyrsun diyordu, ist.a 1 yıllık süre içerisinde 2 kere gitti annemi alıp gelicem dedi diğeride iş için olduğunu söyledi hep günübirlik gidip gelmelerdi..
evet kalkıp gitseydim ne olacaktı bilmiyorum, benimde midem,kalbim,beynim kaldırmıyor bu rezaleti sanki başım tonlarca ağırlıkta bedenimde..
off çok benzeri yakın bir arkadaşımın başına geldii..
adam evliymiş.. kimse söylememiş kıza.. evlerine girdi çıktı ailesi ile tanıştı.. 2 yıldan fazla süre.. ve hani tanışmakla da kalmadı çok sık gidip geliyorlardı kimse ağzını açmamış hiçkimse.
çocuk söylemiş bir gün pat diye. hemen ayrıldı arkadaşım çok üzülmüştü ama atlattı şimdi hayatına devam ediyor.
ölüm kalım meselesi değil ama çok ağır bir konu..
umarım tez zamanda atlatırsınız..
Daha kaç kez aynı konuyu açacaksın merak ediyorum. Birinde 2 sf, diğerinde 4 sf cevap yazılmış.
Hala aynı yerdesin ya.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557478-umit-veripte-yari-yolda-birakilmak-ahim-tutarmi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/557488-umit-veripte-yari-yolda-birakilmak-ahim-tutarmi.html
isyan etmiyorum hiçbir zamn ama ona bunları hakedeceğim hiçbirşey yapmadım, inanın onun yüzüne bakmaya kıyamıyordum ama o ne hesapların peşindeymiş meğer, benden helallik bile istemedi pişman bile olmadı, ben rabbime havale ettim ahirette de iki elim yakasında oalcak ama şu içindeki ateş soğumuyor öyle acı çekiyorum ki
Kalkıp gitmiş olsaydın, şu an ki hayal kırıklığınıN ve üzüntünün bin katını yaşayacaktın .
Kalkıp gitmiş olsaydın, o telefondan ordan burdan işittiğin haraketlerin bin katını yüzüne işitecek olacaktın .
Haklı olduğun halde .
İyi ki gitmemişsin .
Sevmişsin,inanmışsın,güvenmişsin fakat bunlar boşa çıkmış .
Kalbinden zaten silmişsin,tek işin beyinden yok etmek .
Beyinden yok etmen de çok kolay olacaktır.
Bunları hak etmediğini defalarca kendine söyle ve hayatına bak .
Dünyanın sonu değil . Büyük bir haya yapacaktın belki telefasi olmayacaktı şükret .
Lanet okuma,kimseye beddua da etme .
Allah'a havale et. Cezasız kalmayacaktır eminim .
Üzülme .
Şunu gördüm kiii böyle adamların hep kızı oluyor demekki senden önce kaç kişiye de yapmış ki Allah ona bir kız çocuğu vermiş...Allah akıttığın gözyaşlarını sayar ve ondan fitil fitil çıkar bu ...merak etme ağlama aileside demekki baş edemiyordu kiii sustu ne desem o konuda yani çevresi konusunda bilemiyorum nasıl bir manyak olduğu ortada ..
Merak etme duyarsın adiii şerefsizin ne durumda olduğunu tez vakitte Allah senin yüreğini ferahlatacak bir acısını duyurur inşallahhh ben bile ahhhhh ediyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?