• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim ahım tutar mı:( sizler şahit oldunuz mu tuttuğuna:(

elmasalyangozumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
85
4
16
Samsun
uyuşmuş bir vaziyetteyim ellerim titriyor, kelimeleri seçmekte zorlanıcağım umarım beni anlayabilirsiniz, 1 yıl boyunca hayatımda biri vardı herşey güzeldi ist.da çalışıyordu ben başka bir şehirdeyim aileside benim bulunduğum şehirde yaşıyor kalktı burdan bir iş buldu yanımda oalbilmek için benim olduğum şehire geldi.. 1 yılın sonunda temmuz ayında benimle ist.a gelirmisin dedi önceleri gelirim diyordum ama birden apartopar sıkıştırmaya başladı anlayamadım blöf yaptım gelmem dedim, bu da bana söz vermiştin nasıl gelmezsin falan filan ertesi gün mesaj atıyor senden soğudum diye birden ne alaka gelmem dedim diye soğudu:(
fazla üstüne gitmedim ama bu hiç ilgilenmemeye başladı görüşmek istemediğini söyledi, ailesi en yakın arkadaşları, kardeşleriyle hepsiyle tanışmıştım...ve ben bunun evli olduğunu birde kızının olduğnu öğrendim Allahım ölmeden mezara girdim onlar ist.da yaşıyorlar burda ailesi arkadaşalrına beni tanıştırıyor seviyorum diyor ist.da karısı kızı var boşanmamış devam eden bi evlilik. nasıl yaparsın nasıl insansın sen dedim bu bana hakaret küfür peşi sıra bukadar yalanın üstüne birde bunalrı işitttim nasıl bi dünyada yaşıyorum şuan ağlayarak yazıyorum 2 aydır ağlamaktan helak oldum, nasıl profesyonel bi yalanın içindeymişim, hadi o aldattı kandırdı arkadaşları ailesi nasıl müsade eder bu oyuna deliricem:((
2 aydır hazmedemiyorum uyku haram oldu, sosyal hayatım sıfıra indi uyuşmuş vaziyetteyim 2 aydır çok dua ediyorum atlatabilmek için ama içim soğumuyor, hayatım boyunca böyle canım yanmadı bi insanın kalbiyle oynamak nasıl bukadar kolay olabilir hangi vicdanla:(
okadar ah ediyorum ki namaz kılarken bile gözlerimden yaşlar akıyor utanıyorum artık kendimden, artık tanıştığımız insanalrın kimliklerinemi bakmalıyız birine güvenmek bukadar mı lüx artık:( dilerim Allah onunda canını acıtır

allahın cezası öküz, gerçi hayvanlara hakaret olur.
nefretın yetmıyor mu ki? resmen evli çıkmış.
ona olan sevginin çoktan bitmesi gerekırdı.

Son düzenleme:
korkunc bisey bu...gercekten artik insan kime inanip kime güvenecegini sasiriyor.

ama 1 yil boyunca hic farketmedin mi,bi tuhaflik sezmedin mi? yani hic kafani kurcalayan süphelenmene sebep olacak bi davranis bi olay olmadi mi?

bence senin bi sucun yok,bu kadar üzüldügüne göre gercekten hic bisey farkettirmemis demek ki.

bence Allah a havale et,yaptigi yanina kar kalmayacaktir elbet.ama birak senden degil de Allahin dan bulsun.

ah etme,sadece Allah a havale ediyorum de. sen ah etmesen de icini Allah biliyor,yapilanlari da görüyor,layigini verecektir emin ol...

allahın cezası öküz, gerçi hayvanlara hakaret olur.
nefretın yetmıyor mu ki? resmen evli çıkmış.
ona olan sevginin çoktan bitmesi gerekırdı.

bunu öğrendikten sonra benimle yüzleşmedi içimdekileri kusamadım, öğrendiğimde bana hakaret ve küfürle kaçmaya çalıştı sildi attı buna fırsat bile vermedi, bitürlü bu yapılanı hazmedemiyorum hala ağlıyorum, hayatım boyunca da ilk kez aşık olmuştum 28 yaşındayım böyle bişey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, bir gr. Allah korkusuda yokmuş demek ki ..

istanbuldada karısıyla mı tanıştıracaktı acaba anlamadım ben bu ne ş.r.f.s.z.liktir böyle eşine çoluğuna çocuğunada mı acımıyor bu erkekler yaa (böyleleri yani)

Kim ne dese,içinizdeki ateşten zerre götüremez biliyorum.Ama çok ağır şeyler yaşamış biri olarak diyorum ki;yaralarımız kapanmayacak olsa da,hiçbir zaman bu acıları hiç yaşamamış gibi olamayacaksak da,biliyorum ki Allah kulunu incitenin yanına bırakmaz hiçbir acıyı.İnancımız var,biliyoruz ki ahirette hesaplar verilecek;ama inanın ki bu dünyada da ektiğini biçiyor insan ve bu her zaman mazlumun önüne seriliyor.

Sadece sabredicez,-neden bu bizim başımıza geldi-diye isyanlara kapılmıycaz,-herkes aynı-diyip Yaratıcının kudretini küçümsemiycez,bekliycez.Gün gelecek,hesap dönecek;sabırla sıramızı bekliycez.Allah sabır versin...

korkunc bisey bu...gercekten artik insan kime inanip kime güvenecegini sasiriyor.

ama 1 yil boyunca hic farketmedin mi,bi tuhaflik sezmedin mi? yani hic kafani kurcalayan süphelenmene sebep olacak bi davranis bi olay olmadi mi?

bence senin bi sucun yok,bu kadar üzüldügüne göre gercekten hic bisey farkettirmemis demek ki.

bence Allah a havale et,yaptigi yanina kar kalmayacaktir elbet.ama birak senden degil de Allahin dan bulsun.

ah etme,sadece Allah a havale ediyorum de. sen ah etmesen de icini Allah biliyor,yapilanlari da görüyor,layigini verecektir emin ol...

en ufak bi açığını sezsem sorgulasam ailesinin üzerine yemin ediyordu tabi daha sonradan yalan olduklarını öğrendim:( birinin üzerine yemin etme diyordum e ama inanmıyrsun diyordu, ist.a 1 yıllık süre içerisinde 2 kere gitti annemi alıp gelicem dedi diğeride iş için olduğunu söyledi hep günübirlik gidip gelmelerdi..

Tutar mı tutmaz mı orasını biz bilemeyiz .

Mide kaldırmaz böyle bir rezaleti .

Çok şükür ki iyi ki onun için kalkıp oralara gitmemişsin .

evet kalkıp gitseydim ne olacaktı bilmiyorum, benimde midem,kalbim,beynim kaldırmıyor bu rezaleti sanki başım tonlarca ağırlıkta bedenimde..

off çok benzeri yakın bir arkadaşımın başına geldii..

adam evliymiş.. kimse söylememiş kıza.. evlerine girdi çıktı ailesi ile tanıştı.. 2 yıldan fazla süre.. ve hani tanışmakla da kalmadı çok sık gidip geliyorlardı kimse ağzını açmamış hiçkimse.

çocuk söylemiş bir gün pat diye. hemen ayrıldı arkadaşım çok üzülmüştü ama atlattı şimdi hayatına devam ediyor.

ölüm kalım meselesi değil ama çok ağır bir konu..

umarım tez zamanda atlatırsınız..

bunu öğrendikten sonra benimle yüzleşmedi içimdekileri kusamadım, öğrendiğimde bana hakaret ve küfürle kaçmaya çalıştı sildi attı buna fırsat bile vermedi, bitürlü bu yapılanı hazmedemiyorum hala ağlıyorum, hayatım boyunca da ilk kez aşık olmuştum 28 yaşındayım böyle bişey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, bir gr. Allah korkusuda yokmuş demek ki ..

unut gitsin , bu sana ders olsun.

Kim ne dese,içinizdeki ateşten zerre götüremez biliyorum.Ama çok ağır şeyler yaşamış biri olarak diyorum ki;yaralarımız kapanmayacak olsa da,hiçbir zaman bu acıları hiç yaşamamış gibi olamayacaksak da,biliyorum ki Allah kulunu incitenin yanına bırakmaz hiçbir acıyı.İnancımız var,biliyoruz ki ahirette hesaplar verilecek;ama inanın ki bu dünyada da ektiğini biçiyor insan ve bu her zaman mazlumun önüne seriliyor.

Sadece sabredicez,-neden bu bizim başımıza geldi-diye isyanlara kapılmıycaz,-herkes aynı-diyip Yaratıcının kudretini küçümsemiycez,bekliycez.Gün gelecek,hesap dönecek;sabırla sıramızı bekliycez.Allah sabır versin...

isyan etmiyorum hiçbir zamn ama ona bunları hakedeceğim hiçbirşey yapmadım, inanın onun yüzüne bakmaya kıyamıyordum ama o ne hesapların peşindeymiş meğer, benden helallik bile istemedi pişman bile olmadı, ben rabbime havale ettim ahirette de iki elim yakasında oalcak ama şu içindeki ateş soğumuyor öyle acı çekiyorum ki :(

en ufak bi açığını sezsem sorgulasam ailesinin üzerine yemin ediyordu tabi daha sonradan yalan olduklarını öğrendim:( birinin üzerine yemin etme diyordum e ama inanmıyrsun diyordu, ist.a 1 yıllık süre içerisinde 2 kere gitti annemi alıp gelicem dedi diğeride iş için olduğunu söyledi hep günübirlik gidip gelmelerdi..

evet kalkıp gitseydim ne olacaktı bilmiyorum, benimde midem,kalbim,beynim kaldırmıyor bu rezaleti sanki başım tonlarca ağırlıkta bedenimde..

Kalkıp gitmiş olsaydın, şu an ki hayal kırıklığınıN ve üzüntünün bin katını yaşayacaktın .

Kalkıp gitmiş olsaydın, o telefondan ordan burdan işittiğin haraketlerin bin katını yüzüne işitecek olacaktın .

Haklı olduğun halde .

İyi ki gitmemişsin .

Sevmişsin,inanmışsın,güvenmişsin fakat bunlar boşa çıkmış .

Kalbinden zaten silmişsin,tek işin beyinden yok etmek .

Beyinden yok etmen de çok kolay olacaktır.

Bunları hak etmediğini defalarca kendine söyle ve hayatına bak .

Dünyanın sonu değil . Büyük bir haya yapacaktın belki telefasi olmayacaktı şükret .

Lanet okuma,kimseye beddua da etme .

Allah'a havale et. Cezasız kalmayacaktır eminim .

Üzülme .

off çok benzeri yakın bir arkadaşımın başına geldii..

adam evliymiş.. kimse söylememiş kıza.. evlerine girdi çıktı ailesi ile tanıştı.. 2 yıldan fazla süre.. ve hani tanışmakla da kalmadı çok sık gidip geliyorlardı kimse ağzını açmamış hiçkimse.

çocuk söylemiş bir gün pat diye. hemen ayrıldı arkadaşım çok üzülmüştü ama atlattı şimdi hayatına devam ediyor.

ölüm kalım meselesi değil ama çok ağır bir konu..

umarım tez zamanda atlatırsınız..

aynen bende kendi evinede gittim, arkadaşlarının evlerinede gittik, hepsi yüzüme gülüyordu selamlaşırdık ama sonrasında başlarını öne eğip başka şeylerle meşgul olurlardı , o da onların yanında oturmak istemezdi benimle,, şimdi kardeşi bile o zorla abimle beraber oluyordu filan demiş, bi ilişkide zorlama olurmu nasıl bi iftira:(( düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum

diğer konularımda ben bunu bilmiyordum, bu herkese anlatılabilecek bi konuda değil, burda art niyetsiz olgun tecrübeli insanalrın desteğine aklına,bilgisine ihtiyacım olduğu için yazıyorum sizin gibi insanlara yargılamak düşer..

Şunu gördüm kiii böyle adamların hep kızı oluyor demekki senden önce kaç kişiye de yapmış ki Allah ona bir kız çocuğu vermiş...Allah akıttığın gözyaşlarını sayar ve ondan fitil fitil çıkar bu ...merak etme ağlama aileside demekki baş edemiyordu kiii sustu ne desem o konuda yani çevresi konusunda bilemiyorum nasıl bir manyak olduğu ortada ..
Merak etme duyarsın adiii şerefsizin ne durumda olduğunu tez vakitte Allah senin yüreğini ferahlatacak bir acısını duyurur inşallahhh ben bile ahhhhh ediyorummm...

isyan etmiyorum hiçbir zamn ama ona bunları hakedeceğim hiçbirşey yapmadım, inanın onun yüzüne bakmaya kıyamıyordum ama o ne hesapların peşindeymiş meğer, benden helallik bile istemedi pişman bile olmadı, ben rabbime havale ettim ahirette de iki elim yakasında oalcak ama şu içindeki ateş soğumuyor öyle acı çekiyorum ki :(

Senden neden helallik istesin ki canım....Onda o yürek o vicdan olsa sana bunu yaşatmazdı zaten....Şu an herşey taze olduğu için haliyle çok üzülüyorsun,konduramıyorsun ve haketmediğini düşünüyorsun...İnan ki bu yasın bir süre sonra sona erecek...İyi ki bitmiş,ucuz kurtulmuşum diyeceksin...Allaha havale et..Cenneti de cehennemi de Allah bu dünya da yaşatıyor zaten....Herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta er ya da geç...

İmza : Kendi cennetinde mesut bir anne...........:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalkıp gitmiş olsaydın, şu an ki hayal kırıklığınıN ve üzüntünün bin katını yaşayacaktın .

Kalkıp gitmiş olsaydın, o telefondan ordan burdan işittiğin haraketlerin bin katını yüzüne işitecek olacaktın .

Haklı olduğun halde .

İyi ki gitmemişsin .

Sevmişsin,inanmışsın,güvenmişsin fakat bunlar boşa çıkmış .

Kalbinden zaten silmişsin,tek işin beyinden yok etmek .

Beyinden yok etmen de çok kolay olacaktır.

Bunları hak etmediğini defalarca kendine söyle ve hayatına bak .

Dünyanın sonu değil . Büyük bir haya yapacaktın belki telefasi olmayacaktı şükret .

Lanet okuma,kimseye beddua da etme .

Allah'a havale et. Cezasız kalmayacaktır eminim .

Üzülme .

haklısınız boşa çıktı herşey, inşallah dediğiniz gibi kolay olur unutmak 2 ay oldu ilk günki gibi taze acım belkide nefretimi kusamadığımdan bukadar canım acıyor, bana ailem bağırmaya kıyamazken elin adamı beni oyunalrının içine alıyor sonrasında ben kandırıp yalan söylemişim gibi hakaret, küfür,, beddua etmek istemiyorum ama içimden çok şey geçiyor istemeden:(

Şunu gördüm kiii böyle adamların hep kızı oluyor demekki senden önce kaç kişiye de yapmış ki Allah ona bir kız çocuğu vermiş...Allah akıttığın gözyaşlarını sayar ve ondan fitil fitil çıkar bu ...merak etme ağlama aileside demekki baş edemiyordu kiii sustu ne desem o konuda yani çevresi konusunda bilemiyorum nasıl bir manyak olduğu ortada ..
Merak etme duyarsın adiii şerefsizin ne durumda olduğunu tez vakitte Allah senin yüreğini ferahlatacak bir acısını duyurur inşallahhh ben bile ahhhhh ediyorummm...

Gerçekten öyle canım böyle insanalrın hep kızı oluyor nedense, rabbim günah yazmasın ama benim içim onun acısını duyarsam soğuyacak, ben ömrümde böyle gözyaşı dökmedim,, hala yaşadıklarıma inanamıyorum, sağol canım desteğin için:(

Back