Beni yargilamayin

bizi ipe dizecekler :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
yok ya mapus damlarına hapsoluruz en fazla idam yok kk da :KK70:

içerik silinmiş :63:
içerik neydi :KK53:
içerik fenaydı fena :KK53: boynuz manyağı olmuş ortalık azcık yaşlanınca karsta çok meşhur olacak konu sahibesi o kadar söyliyeyim:KK14:

aynen aynen. ateşe vericeksin veryansın ediceksin böyle arsızları

hem böyle yolundan çıkmışlara biz nasıl destek olalımki demi ama ?
böylesinin yeri GENELbirEV vardı neydi adı ?
oraya gitsin onlarla paylaşsın ohhh mis :KK70: :KK70:
kızımm para için değil herhalde aşıkmış aşık:KK14:

Kızlar nolmuş ya nolmuş? Kaçırdım yine üfff:110::110:
İçerik boşaltmak yasaktır bu arada cancağızım, ban alırsın ban:KK14:
Umarım biri alıntı yapıp da kurtarmıştır, konu sahibi de amma sinir olur he, sen o kadar içerik boşalt uyanığın biri de alıntılayıp emeklerini zayi etsin :KK53:
He şimdi neden okumadan yazıyorum, baktım 14 sayfa olmuş, kesin bir ekşın vardır dedim. 1 saat olmadan bir konu 10 sayfayı geçiyorsa, kesin bir aldatma, efenime söyleyeyim düzenbazlık, bilimum derecede onaylanmayan davrnaış içeriyordur.
Di mi kızlar di mi öyle?:KK22:

Umarım biri alıntı yapıp da kurtarmıştır, konu sahibi de amma sinir olur he, sen o kadar içerik boşalt uyanığın biri de alıntılayıp emeklerini zayi etsin :KK53:
He şimdi neden okumadan yazıyorum, baktım 14 sayfa olmuş, kesin bir ekşın vardır dedim. 1 saat olmadan bir konu 10 sayfayı geçiyorsa, kesin bir aldatma, efenime söyleyeyim düzenbazlık, bilimum derecede onaylanmayan davrnaış içeriyordur.
tam üstüne bastın kaldır ayağını.
valla kadın bildiğin yolunda A.Ş.
ohhhh bi bilsen neler nelerrrr

adam evli kadın evli kadın adamı seviyormuş adam klasik evliliğim bitik benim zaten numaraları çekmiş bu da inanmış güya :KK14: sonra adam sadece çocuk istediği için karısı hamileymiş şu an yanlış anlama yani sadece çocuk istediği için tamam :KK70: sonra adam da durur mu yapıştırmış başka kadınlara da mailleri sonra bizim hatun dellenmiş karısına göndermiş mailleri sonra karısı demiş kim bu mailleri bana gönderen vermiş savcılığa falan ortalık karışık yani :KK14: sonuçta bu şahıs güya kandırılmış falan filan işte yargılama tamam mı:cool:

adam baya güzel kandırıyor yani konu sahibesini..

Kocaman kadın neden kanıyor ki,çocuk değil artık ver eline şekeri yaşı geçti artık.

yok be abla. maildeki farklı bir kadın..
başkasıyla evli olan kadın, adamın mailleştiği kadının maillerini kadına gönderiyorya. hatta karısıyla kavga ediyorlar ama barışıyorlar sonra

Maildeki kadını biliyorum oda sevgili yani.
Adamın karısını sevgili değil dedim,direk karısı çünkü..

yok ya mapus damlarına hapsoluruz en fazla idam yok kk da :KK70:

içerik fenaydı fena :KK53: boynuz manyağı olmuş ortalık azcık yaşlanınca karsta çok meşhur olacak konu sahibesi o kadar söyliyeyim:KK14:

kızımm para için değil herhalde aşıkmış aşık:KK14:
kesin alıktır zaten.

X