- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
yani adamın hem karısı hem de ikitane sevgilisimi var?
Evet karısı var,şimdiki sevgilisi var,bu arada mailleştiği başka sevgili var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani adamın hem karısı hem de ikitane sevgilisimi var?
tam o zaman ben uzuyorumDevamı geliyor nasılsa,bağımlılık yapıyorda.
yok adamın bi karısı bi kırığı var. kırığıda evli onunda kocası var.yani adamın hem karısı hem de ikitane sevgilisimi var?
karısınıda sayarsak 3
adamın karısı
adamın ilişki yaşadığı evli kadın
adamın mail attığı kadın
yok ya mapus damlarına hapsoluruz en fazla idam yok kk dabizi ipe dizecekler
içerik fenaydı fena boynuz manyağı olmuş ortalık azcık yaşlanınca karsta çok meşhur olacak konu sahibesi o kadar söyliyeyimiçerik silinmiş
içerik neydi
kızımm para için değil herhalde aşıkmış aşıkaynen aynen. ateşe vericeksin veryansın ediceksin böyle arsızları
hem böyle yolundan çıkmışlara biz nasıl destek olalımki demi ama ?
böylesinin yeri GENELbirEV vardı neydi adı ?
oraya gitsin onlarla paylaşsın ohhh mis
adam baya güzel kandırıyor yani konu sahibesini..Evet karısı var,şimdiki sevgilisi var,bu arada mailleştiği başka sevgili var.
tam o zaman ben uzuyorum
yok be abla. maildeki farklı bir kadın..O da karısı ama sevgilisi değil.
asıl olan kadına üzüldüm..karısınıda sayarsak 3
adamın karısı
adamın ilişki yaşadığı evli kadın
adamın mail attığı kadın
bunların hepsi 3 üzeri küp
tam üstüne bastın kaldır ayağını.Kızlar nolmuş ya nolmuş? Kaçırdım yine üfff
İçerik boşaltmak yasaktır bu arada cancağızım, ban alırsın ban
Umarım biri alıntı yapıp da kurtarmıştır, konu sahibi de amma sinir olur he, sen o kadar içerik boşalt uyanığın biri de alıntılayıp emeklerini zayi etsin
He şimdi neden okumadan yazıyorum, baktım 14 sayfa olmuş, kesin bir ekşın vardır dedim. 1 saat olmadan bir konu 10 sayfayı geçiyorsa, kesin bir aldatma, efenime söyleyeyim düzenbazlık, bilimum derecede onaylanmayan davrnaış içeriyordur.
Di mi kızlar di mi öyle?
kocanın hiçbişeyden haberi yok tabi..yok adamın bi karısı bi kırığı var. kırığıda evli onunda kocası var.
adamın karısı hamile. kırığı karısını kıskanıo
kızımm para için değil herhalde aşıkmış aşık
adam evli kadın evli kadın adamı seviyormuş adam klasik evliliğim bitik benim zaten numaraları çekmiş bu da inanmış güya sonra adam sadece çocuk istediği için karısı hamileymiş şu an yanlış anlama yani sadece çocuk istediği için tamam sonra adam da durur mu yapıştırmış başka kadınlara da mailleri sonra bizim hatun dellenmiş karısına göndermiş mailleri sonra karısı demiş kim bu mailleri bana gönderen vermiş savcılığa falan ortalık karışık yani sonuçta bu şahıs güya kandırılmış falan filan işte yargılama tamam mıKızlar nolmuş ya nolmuş? Kaçırdım yine üfff
İçerik boşaltmak yasaktır bu arada cancağızım, ban alırsın ban
Umarım biri alıntı yapıp da kurtarmıştır, konu sahibi de amma sinir olur he, sen o kadar içerik boşalt uyanığın biri de alıntılayıp emeklerini zayi etsin
He şimdi neden okumadan yazıyorum, baktım 14 sayfa olmuş, kesin bir ekşın vardır dedim. 1 saat olmadan bir konu 10 sayfayı geçiyorsa, kesin bir aldatma, efenime söyleyeyim düzenbazlık, bilimum derecede onaylanmayan davrnaış içeriyordur.
Di mi kızlar di mi öyle?
adam baya güzel kandırıyor yani konu sahibesini..
yok be abla. maildeki farklı bir kadın..
başkasıyla evli olan kadın, adamın mailleştiği kadının maillerini kadına gönderiyorya. hatta karısıyla kavga ediyorlar ama barışıyorlar sonra
asıl olan kadına üzüldüm..
nasıl bir adamla birlikte.
kocanın hiçbişeyden haberi yok tabi..
biri kocaya da çıtlatsa bari.
kesin alıktır zaten.yok ya mapus damlarına hapsoluruz en fazla idam yok kk da
içerik fenaydı fena boynuz manyağı olmuş ortalık azcık yaşlanınca karsta çok meşhur olacak konu sahibesi o kadar söyliyeyim
kızımm para için değil herhalde aşıkmış aşık
Kocaman kadın neden kanıyor ki,çocuk değil artık ver eline şekeri yaşı geçti artık.
Maildeki kadını biliyorum oda sevgili yani.
Adamın karısını sevgili değil dedim,direk karısı çünkü..