Beni yargilamayin

tam üstüne bastın kaldır ayağını.
valla kadın bildiğin yolunda A.Ş.
ohhhh bi bilsen neler nelerrrr
Hep basarım ben böyle ya, kız sakin ol, ne şehit ne gazi pisi pisine gitti bendegilim olacak sonra sonun, ban yeme değmeyecek bir olay içün:KK53:
adam evli kadın evli kadın adamı seviyormuş adam klasik evliliğim bitik benim zaten numaraları çekmiş bu da inanmış güya :KK14: sonra adam sadece çocuk istediği için karısı hamileymiş şu an yanlış anlama yani sadece çocuk istediği için tamam :KK70: sonra adam da durur mu yapıştırmış başka kadınlara da mailleri sonra bizim hatun dellenmiş karısına göndermiş mailleri sonra karısı demiş kim bu mailleri bana gönderen vermiş savcılığa falan ortalık karışık yani :KK14: sonuçta bu şahıs güya kandırılmış falan filan işte yargılama tamam mı:cool:
Offf eskimedi gitti, evliliğim kötü gidiyor yalanı he!:KK33: Ya hu zeka seviyemizden şüphe edeceğim artık, nasıl inanır bir kadın yüzyılın yalanına her defa?
Bu arada madem sevmiyor, evlilik bitmiş, o çocuk nasıl olmuş? Leylekler getirmemiş sonuçta, çatır çatır sevişiyor işte adam karısıyla! Evlilik gayet her ögesiyle devam ediyor.:KK54:
Hahaha o değil de aldatılınca yine adamın karısına koşmuş bizim hatun. Ne oldu annem adama gücün yetmedi de resmi eşin eteğinin altına mı saklanasın geldi?Gene ona muhtaç oldun ya, nasıl gıcık oldun değil mi? Ne de olsa yasal olarak tüm haklar onda, hizaya ancak o getirir.:KK52:
Yargılamadım vallahi, ben hiç yapar mıyım öyle şeyler, beni tanıyan bilenler vardır elbet, he kızlar yapmam di mi?:KK68:

Bide utanmadan yargilamayin diyor.. tenrik ederiz canim bunumu duymak istiyorsun, yoksa sey cok yazik olmus bunumu duymak istiyorsun...

Rezilik ...
Yaziklar olsun senin gibi ese..

ha konu sahibi pişman olsan bu konuya çizgi çekersin,sen hala adamı gözlüyorsun,takiptesin,
evlilik bitmiş diyen adam bebek yapıyor ve sende bunu kabul ediyorsun. nasıl bir mantalite bu. birde evlisin. nereyi tutsam elimde kalıyor.
aslında ikinizde birbirinize layıksınız.
zavallı olan,kocan ve onun karısı. onlar olmasa beraber olun birbirinizi keyifle aldatın diyeceğimde,onlara üzülüyorum.

X