Beni yargilamayin

mutluluk çubuğu alsın bir de onu denesin dimi ama, elin adamının mutluluğundan ona ne
aynen..velev ki mutlu değil, bitirsin gitsin evliliğini, kimle nerde mutluluğu buluyosa bulsun..ortada aldatılan iki ayrı eş var, üstelik bi de doğmamış bebiş var, ablamız gelmiş burda kandırıldım diyor.. durumum gereği haddinden fazla empati yaptım bi de, iyice sinirlendim..:KK11:

İşte bunlar hep iyilikten aslında, tek amaç mutlu etmek, yazık adamcağıza

memnun edene kadar uğraşcaz artık :KK70:

ben bunlara dayanamıyorum atın ölümü arpadan olsun napalım :KK76:

aynen aynen. ateşe vericeksin veryansın ediceksin böyle arsızları

hem böyle yolundan çıkmışlara biz nasıl destek olalımki demi ama ?
böylesinin yeri GENELbirEV vardı neydi adı ?
oraya gitsin onlarla paylaşsın ohhh mis :KK70: :KK70:

Hayatında aksiyon yaşamamış insanların kendilerini tatmin etme şekli : aldatmak ve sonrasında masum görünmeye çalışmak...

Eşinizin durumunu gerçekten merak ettim..
sizin içinizde kopan fırtınalardan da haberi yok..

bu tip adamlara nasıl inanıyorsunuz ?klasik yalanlar . evliliğim bitti onu istemiyorum zorla evlendim aile baskısıyla vs vs .hep aynı bak bahaneler hep aynı .hala iananıyorsunuz üstelik evlisin de .yargılamayın yazmışsın ama burdaki kadınların yüzde doksanı evli ve bir gün başına bunun geliceğinden korkuyorlar tepkleri o yüzden böyle sert olabiliyor .
yaptığın son derece yanlış . karısına mail atmışşsın birde . ya karısı sen olduğunu öğrense senin eşine gitse söylese ne olur biliyor musun ?ya öldürülürsün şansıysnda boşanırsın . o adam mutlu evliliğine devam eder . türkiye gibi bir ülkede aldatıldım boşanıyorum diyen yürekli gururlu kadın azdır . banane kocamı o şırfıntılara mı kaptırcam diye hırs yapar bizim kadınımız sonra eziliyorum der ezilir ezilir .neyse bence bu olayı unut yaşanmmış say . o işi değişdir başka iş bul bu defteride kapat .

arkamıza saklanın bence arada kaynarsınız
dur bende yazdıklarıma bakıyımda arada kaynamayayım :KK55:
vay ben nerelere gidem o zaman
ayrılamam ayrılamam :KK61:

yokkk ben saklanmaaaaam. 2 gün varsın yorum yazamayım. ama bunlara verip veriştirceksin deee anlamazlarkii

X