Kizlar bi derdim var paylasmak istiyorum. Bir sevgilim vardi. Artik ikimiz de 30 yasinda olunca ciddi ilerliyorduk. Neyse benim is sebebiyle sehir degistirmem gerekliydi. Ben yeni sehre gelince bana tavri degisti. Yani ondan onceki iliskimizin intikamini alir gibiydi hep. Her tartismada sen bana sunu yaptin bunu yaptin dedi durdu. Yaptiklarim ona karsi kotu davranmisim. Arkadaslarimizin yaninda surat asmisim aramizda sorun olunca. Hep negatif davranmisim. Baska bi nedenle gergin olunca ona yansitmisim falan. Her kavgamiz ayrilikla sonuclanir oldu. Ne zaman ayrilsak benle iletisimi kopariyodu. Telefonu kapatinca onun sehrine gidip kapisina gidip af diledigimi bilirim. Neyse oyle bi barismanin ertesi sabahi ben telefonunu gizlice karistirdim. Cunku icimden bi ses baska seyler var diyordu. Uzaktan bi akrabasiyla telefonda bel alti konusmalarini okudum. Kadin diyoduki kocam gidince gel falan. Ben bunu okuyunca beynimden vurulmusa dondum. Uyandirdim direk bu ne dedim. Iste biz ayrilinca kadinin bana ilgisinin oldugunu bildigimden bilerek tuttum telefonda. Seni tamamen hayatimdan cikarmak istedim ama aramizda bisey gecmedi cok pismanim filan. Seni gercekten geri istiyorum. Bu is bayaa uzadi kavgalar filan neyse ben bunu affettim ama her tartismada konusunu actim yine. 20 gun once dogumgunumde bu adamin beni sevmedigini anladim. Ben o mutlu olsun diye dogumgununde gecenin korunde acik pastane bulup pasta gonderdim. Kendim icin de istedigim mutlu yillardan daha ozel bisey olsun. Illa hediyeye gerek yok ama ozel biseyler yazsa yeterdi. O gece mesaj attim. Beni sevmiyorsun olmuyor diye. O da bunaldim artik bitsin dedi. Sonra o haftasonu kotu oldum bayaa. Intihari bile dusundum. Ben aglayip sizlayinca tamam bitmesin dedi. Yok dedim artik bitsin sen de mutlu ol. Sonra uc gun mesaj atti. Bitmesin seni ozledim diye. Cevap vermedim. Bugun feysine baktim. Tahminimce o kadini geri eklemis hala listesinde. Cunku ben feysini temizle dedigimde o kadin oldugunu tahmin ettigim kadini silmisti. Bu gece bakinca yine listesinde gordum. Sok oldum. Aradim uzun zaman sonra acmadi. Uyuyurdu sanirim. Boyle iste. Gunlerdir kendimi mutlu etmekle ugrasiyorum. Belki doner hersey daha iyi olur diyorum. Sosyallesmeye calisiyorum. Suan yine sifirda hissettim. Basa dondum. Uzun olduysa kusura bakmayin ama lutfen akil verin. O tam istedigim gibi bi adamdi o igrenc olay disinda. Bu kucucuk sehirde kafama uygun biri cikacagini sanmiyorum. Bigun doner diyodum. O ihtimal de yalan oldu. Cok mutsuzum...