Beni terkeden sevgilimin akraba takintisi

ben 20lerimde yaşıyamadıklarımı yaşadım sanırım :/ hemen evlenmek istiyorduk aslında ama o çalışmıyordu. şimdi iş buldu
bu arada 9 ay derken ilk 3 ay tanima evresi. hemen sevgili olmadik. sen de güzelce mis gibi bi adam bulursun insallah. olsun ben her seyi doya doya yasadim ama yine de erken mi evlendim acaba diyesim geliyor insan yasayamadiklari hep kaldi saniyor

inşallah bulurum :) bence tam zamanı çocuk için :) bir sorum var. şimdi ben panikle bu şahsı aradım. iyiki açmadı ama sabah geri döner nasıl bi yalan bahane uydursam ya

ben 20lerimde yaşıyamadıklarımı yaşadım sanırım :/ hemen evlenmek istiyorduk aslında ama o çalışmıyordu. şimdi iş buldu
Çalışmayan adam bana hiççç mantıklı gelmiyor ya. Nebiliyim ben bile 18 ime girer girmez koştur koştur iş bulmuştum. Bence nerden tutsan elinde kalıyor da sen farkedemiyorsun.

Çalışmayan adam bana hiççç mantıklı gelmiyor ya. Nebiliyim ben bile 18 ime girer girmez koştur koştur iş bulmuştum. Bence nerden tutsan elinde kalıyor da sen farkedemiyorsun.

yüksek lisans yapıyorduk. bizde yüksek yaparken iş bulmak yasaktı. ben ondan önce bitirdiğim için iş buldum. o da benden 5 ay sonra filan buldu :/

Birde sakin kafayla bir düşünmeye çalış bence. Barıştınız diyelim ileride ilk günki kadar töleranslı olmuyorsun ister istemez. Sen bana şunu yapmıştın şunu etmiştin kavgaları başlıyor. Çok daha kırıcı ve yorucu kavgalar ve geri dönüşü de yok. Şuan onun varlıgından çok sakinleşmeye ve dogru düşünmeye ihtiyacınız var sanki.

Evet haklisiniz. Gecmis denememiz tam dediginiz gibi oldu. Umursamam dedim ama her kavgada gunyuzune cikti. Suan tiksiniyorum aslinda. Umarim bu duygum degismez :)

Evet haklisiniz. Gecmis denememiz tam dediginiz gibi oldu. Umursamam dedim ama her kavgada gunyuzune cikti. Suan tiksiniyorum aslinda. Umarim bu duygum degismez :)
Hadi hayırlısı inşallah :) valla içime güzel hisler dogdu sizin hakkınızda inşallah çok daha güzel insanlarla tanışırsınız. İntahar falan demişsiniz ilk mesajda yani her insan hayatı okadar kıymetli ve özel ki. Aklınıza getirmeyin birdaha.

Bu aldatmaktır bir de evli biriyle!
Daha yeni ayrılmış bir insan sürekli ayrılıp barışılan bir ilişkide barışma ihtimali yüksek olan yakın süreçte bence bunu yapmamalı bu yüzden aldatmaktır. Hadi yaptın, evli biriyle konuşması karakteri hakkında ipuçları veriyor. Bir de uzaktan akraba.
Evet tam da tiksinmelik bir şahsiyet.

Kusura bakma ama evli kadınla ilişki yaşayabilecek kadar şeref yoksunu bi insan için üzülüyorsun. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Birde döner mi diyorsun , bırak dönmesin . Adam aldatmış , güvenilmez biri. Lütfen kendine değer ver ve önüne bak.

Kocaman kadınsınız, ilişki yaşamayı biliyorsunuz da ayrılmayı neden bilmiyorsunuz gerçekten aklın almıyor...
Ne diye bulunduğu şehre gidip özür dilemeler, ağlamalar,sızlamalar var?
Çok seviyorum demeyin lütfen böyle sevgi olmaz olsun. Adam sizi aldatmış ki bunu da evli bir kadınla yapmış. Daha geriye ne sevgisi kalır?

Şu 'yaşım 30 bir an önce evlenmeliyim' kafasından da kurtulun. Elalem ne der diye abuk sabuk adamlarla evlilikler yapılıyor sonra vay efendim pişmanım...

Tam olarak icimden gecenleri ama kabul etttiremediklerimi yazmissiniz. Aylarca bunun kavgasini verdik. Aldatma sayilir mi sayilmaz mi? Bunun kavgasini vermeden bitirmem lazimdi. Yeni sehir burada arkadasimin olmayisi yalnizlik vs vs. Gercekten gucsuzluktu...

Haklisin. Insan kendi emegine aciyor ya. Aman Allahindan bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…