• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni takmıyor ama ona zaafım var

Sinsirella35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
7
0
1
27
Kızlar yardım edin gerçekten çok bunaldım.Ben normalde baska sehirde öğrenciyim yaz için eve döndüğümde eski çalıştığım şirkete döndüm ama eski sevgilimde orada calisiyor üstelik müdürüm olarak.Gecen sene sirkette tanismistik ben ona o gözle bakmamistim ama o bana asik olup uzun süre pesimden kosmustu sonrada o beni üzdüğü,değiştiği için ondan ayrildim.Ama bu sene patron olsun o olsun israrla cagirinca ailemin de israriyla orda yeniden ise basladim ama ise girdigimde sevgilim vardi ve eskisine kesinlikle bi ilgim yoktu.Ama cevremde pervane olup benim kafami yine karistirdi ondan etkilendim ama sevgilim oldugu icin belli etmedim bir anda ilgisini geri cekti suratima bakmaz oldu tam yeniden baglanirken.Bende bu sirada sevgilime haksizlik ettigimi düsünüp ondan uzak durmak icin cok cabaladim ama baktim yapamiyorum sevgilimden ayrildim.Eski sevgilime dönmeyi asla istemiyorum ama elimde degil aklimdan cikmiyor icim icimi yiyor suratima bakmiyor oysa diger kizlarla cok iyiler.Yine gecen sene yaptigini yapti kendine baglayip takmiyor.Çok canim yaniyor elimde değil yardim edin ne yapayim hic kimseye anlatamiyorum herkese onu sevmedigimi söylüyorum

Yine barışsan aynısı olacak zaten barışmayı düşünme,amacı zaten bu ilgini çekip seni beter etmek,görmezden gel takma kafana.

Biliyorum öyle resmen benim baskasiyla birlikte olmus olmamin intikamini almaya calisiyor oysa beni kaybeden oydu.Zaten benim burda olmadigim sürede sözde cok pisman olmus ama o beni suçlarken alttan alta kendisi de baskasiyla olmus.Ama tabi ben kadinim ya yapamam

Yine barışsan aynısı olacak zaten barışmayı düşünme,amacı zaten bu ilgini çekip seni beter etmek,görmezden gel takma kafana.
iliyorum öyle resmen benim baskasiyla birlikte olmus olmamin intikamini almaya calisiyor oysa beni kaybeden oydu.Zaten benim burda olmadigim sürede sözde cok pisman olmus ama o beni suçlarken alttan alta kendisi de baskasiylaolmus.Ama tabi ben kadinim yayapamam

Back