Belki durumumu bilen vardır. . Bilmeyenler için özet geçeyim bankaciyim ve isimden nefret ettiğim için çalışma saatleri çok yoğun vs . Gibi sebeplerle geçen yıl sınava girmiştim ve okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim. . Okulum muaf olduğum dersler sayesinde 3 yılda bitecek inş 26 yaşındayim 2. Öğretim okuyorum.. yani gündüz is gece okul..
o derece Yoruluyorum ki size anlatamam koş koş koş. . Cok sukur Ilk dönem hiç alttan dersim kalmadı ama bu dönem is yerinde de çok yoğun olacağım . Hem derse gidemezsem devamsızlık tan kalırsam filan diye çok korkuyorum. .
Asıl sorunum şu : evli ve ev hanımı sevdigim bi sınıf arkadaşım var geçen gün konuşurken bana " oooo sen daha bu dönemi bitirecen daha 2 sene daha okuyacan oooo yasin 26 bitene kadar cocuk yapmayacam diyorsun 29 olacaksin esin 33 yasina kadar baba olamayacak hayata gec kaldin bence" filan gibi cümleler kurdu .. bana ne oldu bilmiyorum depresyon a mi girdim başka bişey mi oldu. . Ama hevesim kırıldı. .
Okul konusunda.. halbuki bu dönemi atlatirsam 2 senem kalıyordu ..
bi yandan da sukursuzluk mu ediyorum diyorum Allah in verdiği mesleğe tamah etmeyip başka işlerle ugrasiyorum. .
ne olur beni bi silkeleyin kendime getirin lütfen. .
Sizce durduk yere başıma is mi aldım. .
okul filan..
Konu ile ilgili olan yorumları dikkate alacağım
hepinize sevgiler.....