Beni silkeleyin kendime getirin. .

okul öncesi öğretmeniyim 32 yaşına girmek üzereyim henüz çocuğum yok ama dolu dolu yaşadığım 32 senem var ve hiçte hayata geç kaldığımı düşünmüyorum. Bunu söyleyen arkadaşınızın amacı evlenip çocuk yapmaksa 20de de geç kaldın der takmayın derim.

çok zor olmaz mi
huzurluyumben diye bu arkadaş vardı
o da söylemişti
çocuk yüzünden okul sıkıntıya girerse yazık olur
Zor olur elbet olmazmı şuan hem yazıp hem oğlumla uğraşıyorum yardım edeniniz olmazmı aslında bu bi motivasyondu size ama yapılmayacak bişey de değil benim tanıdıklarım var mesela eşimin teyzesinin gelini var kız bankacı 4 yaşında kızı var açıkdan ünv okuyor şuanda ikinciye hamile :KK57:

Belki durumumu bilen vardır. . Bilmeyenler için özet geçeyim bankaciyim ve isimden nefret ettiğim için çalışma saatleri çok yoğun vs . Gibi sebeplerle geçen yıl sınava girmiştim ve okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim. . Okulum muaf olduğum dersler sayesinde 3 yılda bitecek inş 26 yaşındayim 2. Öğretim okuyorum.. yani gündüz is gece okul..
o derece Yoruluyorum ki size anlatamam koş koş koş. . Cok sukur Ilk dönem hiç alttan dersim kalmadı ama bu dönem is yerinde de çok yoğun olacağım . Hem derse gidemezsem devamsızlık tan kalırsam filan diye çok korkuyorum. .
Asıl sorunum şu : evli ve ev hanımı sevdigim bi sınıf arkadaşım var geçen gün konuşurken bana " oooo sen daha bu dönemi bitirecen daha 2 sene daha okuyacan oooo yasin 26 bitene kadar cocuk yapmayacam diyorsun 29 olacaksin esin 33 yasina kadar baba olamayacak hayata gec kaldin bence" filan gibi cümleler kurdu .. bana ne oldu bilmiyorum depresyon a mi girdim başka bişey mi oldu. . Ama hevesim kırıldı. .
Okul konusunda.. halbuki bu dönemi atlatirsam 2 senem kalıyordu ..
bi yandan da sukursuzluk mu ediyorum diyorum Allah in verdiği mesleğe tamah etmeyip başka işlerle ugrasiyorum. .:KK43:
ne olur beni bi silkeleyin kendime getirin lütfen. .
Sizce durduk yere başıma is mi aldım. .
okul filan..
Konu ile ilgili olan yorumları dikkate alacağım
hepinize sevgiler.....

merhabalar
bu tür insanlar ne yazık ki her yerde var. sen canını sıkma. olabildiğince derslerine yoğunlaş. ama iyice kendini bunalıma da iteleme. ben üniversitedeyken bizden 20 yaş büyük bir abla vardı. o da başka bir kurumda çalışıyordu. o kadar azimliydi ki birçoğunun gelmediği derslere gelir birçoğunun kaldığı derslerden hep çok iyi notlarla geçerdi. ve mezun oldu. hayata geç kaldın diye bir şey yok. daha 26 yaşındasın. sınıfındakilerden sadece 5-6 yaş büyüksün. belki de hepsinden daha başarılı olacaksın. o kadar olmasan da en azından mezun olabileceğine inanıyorum ben. ve hayatın değişebilir böylece. maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama maddi olarak çok sıkılmazsanız hamile kalırsan belki işi bırakabilirsin de ya da ücretsiz izin alma şansın olabilir. ayrıca ben 30 yaşındayım ve Allah izin verirse çocuk sahibi olacağım. ne yani çok mu geç kalmışım?? lafa bak ya. herkes ne kadar cahil cahil boş boş konuşuyor. bir tane zevzek için canını sıktığına değer mi canım boşver gitsin...

Okul Öncesi Öğretmeniyim sakın sakın sakın vazgeçmeyin...
Yarım gün çalışıyorum çok rahatım evimin işini çocuğumun ilgisini rahat rahat hallediyorum tatilimi de yapıyorum ..ustelik çocuğumu yanımda okula getiriyorum ..
Tek zorlugu küçük çocuklarla ugrasmak bide bazen velilerle...ama bunlar tecrübeyle hallediliyor.asla vazgecmeeeee..2 yıl ne ki ya hemen geçer.

Bende tam tersi 30 lu yaşların anne baba olmak için idel olduğunu düşnüyorum. Hele burada ki konuları gördükten sonra... Verdiniz inşallah cevabını? Ben hayatımı yaşamak istiyorum sanamı kaldı düşünmek gibi mesela?

Zor olur elbet olmazmı şuan hem yazıp hem oğlumla uğraşıyorum yardım edeniniz olmazmı aslında bu bi motivasyondu size ama yapılmayacak bişey de değil benim tanıdıklarım var mesela eşimin teyzesinin gelini var kız bankacı 4 yaşında kızı var açıkdan ünv okuyor şuanda ikinciye hamile :KK57:
Açıktan okumakla örgün okumak inanılmaz farklı şeyler canım. .

merhabalar
bu tür insanlar ne yazık ki her yerde var. sen canını sıkma. olabildiğince derslerine yoğunlaş. ama iyice kendini bunalıma da iteleme. ben üniversitedeyken bizden 20 yaş büyük bir abla vardı. o da başka bir kurumda çalışıyordu. o kadar azimliydi ki birçoğunun gelmediği derslere gelir birçoğunun kaldığı derslerden hep çok iyi notlarla geçerdi. ve mezun oldu. hayata geç kaldın diye bir şey yok. daha 26 yaşındasın. sınıfındakilerden sadece 5-6 yaş büyüksün. belki de hepsinden daha başarılı olacaksın. o kadar olmasan da en azından mezun olabileceğine inanıyorum ben. ve hayatın değişebilir böylece. maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama maddi olarak çok sıkılmazsanız hamile kalırsan belki işi bırakabilirsin de ya da ücretsiz izin alma şansın olabilir. ayrıca ben 30 yaşındayım ve Allah izin verirse çocuk sahibi olacağım. ne yani çok mu geç kalmışım?? lafa bak ya. herkes ne kadar cahil cahil boş boş konuşuyor. bir tane zevzek için canını sıktığına değer mi canım boşver gitsin...
HaklısınIz bence de 30 yaşında insan daha olgun daha akıllı bilinçli olur hem esimle evliliğimiz çok daha oturmuş olur bu sayede..
Iste ağzı olan konuşuyor maalesef

Okul Öncesi Öğretmeniyim sakın sakın sakın vazgeçmeyin...
Yarım gün çalışıyorum çok rahatım evimin işini çocuğumun ilgisini rahat rahat hallediyorum tatilimi de yapıyorum ..ustelik çocuğumu yanımda okula getiriyorum ..
Tek zorlugu küçük çocuklarla ugrasmak bide bazen velilerle...ama bunlar tecrübeyle hallediliyor.asla vazgecmeeeee..2 yıl ne ki ya hemen geçer.
Hayalim bu işte benim de eşimin de..
Allahım ne olur bana da nasip et.....
bankacılık beni öldürdü bitirdi. . Hayattan bezdim..
okul öncesi öğretmenliği tek hayalim artık. .

Belki durumumu bilen vardır. . Bilmeyenler için özet geçeyim bankaciyim ve isimden nefret ettiğim için çalışma saatleri çok yoğun vs . Gibi sebeplerle geçen yıl sınava girmiştim ve okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim. . Okulum muaf olduğum dersler sayesinde 3 yılda bitecek inş 26 yaşındayim 2. Öğretim okuyorum.. yani gündüz is gece okul..
o derece Yoruluyorum ki size anlatamam koş koş koş. . Cok sukur Ilk dönem hiç alttan dersim kalmadı ama bu dönem is yerinde de çok yoğun olacağım . Hem derse gidemezsem devamsızlık tan kalırsam filan diye çok korkuyorum. .
Asıl sorunum şu : evli ve ev hanımı sevdigim bi sınıf arkadaşım var geçen gün konuşurken bana " oooo sen daha bu dönemi bitirecen daha 2 sene daha okuyacan oooo yasin 26 bitene kadar cocuk yapmayacam diyorsun 29 olacaksin esin 33 yasina kadar baba olamayacak hayata gec kaldin bence" filan gibi cümleler kurdu .. bana ne oldu bilmiyorum depresyon a mi girdim başka bişey mi oldu. . Ama hevesim kırıldı. .
Okul konusunda.. halbuki bu dönemi atlatirsam 2 senem kalıyordu ..
bi yandan da sukursuzluk mu ediyorum diyorum Allah in verdiği mesleğe tamah etmeyip başka işlerle ugrasiyorum. .:KK43:
ne olur beni bi silkeleyin kendime getirin lütfen. .
Sizce durduk yere başıma is mi aldım. .
okul filan..
Konu ile ilgili olan yorumları dikkate alacağım
hepinize sevgiler.....
Canım benim,meyve veren ağaç taşlanır.Kimseye kulak asma,insanlar kendileri bu kadar iyi olamayınca iyi olanın seviyesini indirmeye çalışırlar.Ben şahsen seni çoook tebrik ediyorum :)

Teşekkür ediyorum :)
Hadi oradan azıcık ta güç ve azim yollayin bana :)
Ben de üniversite okurken çok zorlandım.2+2 İngilizce öğretmenliği okuyordum.4. sınıfta hem ücretli öğretmenlik yaptım,hem haftanın iki günü 1 saat uzaklıktaki il merkezinde bi anadolu lisesinde staj yaptım,hem de haftanın her günü KPSS için dershaneye gittim.Sadece 2 saat uykuyla günlerimi geçirdiğimi bilirim.Ama ne oldu? Hiç vakit kaybetmeden atandım ve 7 yıldır da kadrolu öğretmenim.Sen de emeklerinin sonucunu alıcaksın canım,ben eminim :) Ayrıca dediğim gibi kimsenin lafına kulak asma.Ben o sene sırf moralim bozulmasın diye nerdeyse bütün arkadaşlarımdan uzaklaşmıştım.Çünkü insanların dilinin kemiği yok.Tebrik eden de oluyor,ne yapacaksın bu kadar çalışıp da diyen oluyor..Sen bildiğini oku canım :)

Ben de üniversite okurken çok zorlandım.2+2 İngilizce öğretmenliği okuyordum.4. sınıfta hem ücretli öğretmenlik yaptım,hem haftanın iki günü 1 saat uzaklıktaki il merkezinde bi anadolu lisesinde staj yaptım,hem de haftanın her günü KPSS için dershaneye gittim.Sadece 2 saat uykuyla günlerimi geçirdiğimi bilirim.Ama ne oldu? Hiç vakit kaybetmeden atandım ve 7 yıldır da kadrolu öğretmenim.Sen de emeklerinin sonucunu alıcaksın canım,ben eminim :) Ayrıca dediğim gibi kimsenin lafına kulak asma.Ben o sene sırf moralim bozulmasın diye nerdeyse bütün arkadaşlarımdan uzaklaşmıştım.Çünkü insanların dilinin kemiği yok.Tebrik eden de oluyor,ne yapacaksın bu kadar çalışıp da diyen oluyor..Sen bildiğini oku canım :)
Tebrik ederim sizi ..
çok güzel bir yol seçip harika şekilde noktayı koyabilmissiniz..
dilerim bende bir gün çıktığım bu yolda noktayı koyabilirm..
peki hiç olmadı mı çok yoruldugunuz
motivasyonunuzuN azaldığı zamanlar..

sakın seni kandırıp bu saatten sonra hayatını bozmalarına izin verme...çocukları seviyorsan, severek yapacaksan çooook güzel bir meslek seçmişsin ve çok gençsin... böyle bir fırsat yakalayamayanların seni düşürrmelerine izin verme....

ben de öğretmenim 27 yaşımda başladım göreve 33 yaşımda evlendim 36 nın sonunda anne oldum ve gerçekten en ufak bir pişmanlığım yok ...hayatımdaki herşey olması gerektiği gibi, yerli yerinde...

kimseyi umursama daha mutlu olacağını düşünüyorum ben de bade bankacı olmayı hiç istemezdim açıkçası, hem sevdiğin bir iş yapacaksın hem kendin için bir sürü vaktin olacak

Tebrik ederim sizi ..
çok güzel bir yol seçip harika şekilde noktayı koyabilmissiniz..
dilerim bende bir gün çıktığım bu yolda noktayı koyabilirm..
peki hiç olmadı mı çok yoruldugunuz
motivasyonunuzuN azaldığı zamanlar..
Öncelikle teşekkür ederim.Maksadım övünmek değil,sana yardımcı olmaktı.Yorulduğum zamanlar olmaz mı..Gün içinde uykusuzluktan ağlıyordum resmen.Bazen denemelerden düşük not alıyordum,ağlıyordum vs.. Ama hep toparladım kendimi.Hep bir hedefim olduğunu hatırlattım kendime.Her boş vaktimde elime bi kağıt alıp "mezun olmalıyım,sınavdan en az 75 almalıyım" yazardım..Vee mezun oldum ve 75 puan aldım :) Yorulduğun zamanlar lütfen kendini ve ne istediğini dinle,başarılı olacaksın :) Sana bunları söyleyenler de yarın kucağına yavrunu aldığında sus pus olacaklar :)

ben seni cok iyi anliyorum. Full time bir iste calisip birde part-time ögrenci olmak cok zor ben 4 yildir böyleyim. 8 aydir projek ve fond idari sorumlusu olarak calisioyrum isim hem yogun hem yorucu. Sinirlerim yiprandi. Manen ve bedenen cok yoruldum. Benim daha 1 yilim var sonra master falan 32 yasimda anca biterim. Zor ve yorucu bir sürec ama idalerinizden ve hayalerinizden vazgecmeyin. Ben birakmayi cok düsündüm ama inanin sonunda kendinizle gurur duyacaksiniz. Bu arada bekarim suan bazen hayata gec kaldigimi düsünsemde herseyin bir zamani olduguna inaniyorum

"sana ne ulan it! monica bellucci 50 yaşında doğurdu.
senin gibi mahalledeki ayşe teyzeyi rol model alacağıma monica'yı örnek alıyorum, hamurumda var" diyeydin.

oku bacım. okumana bak sen.
allah bilir senin neyini kıskanmıştır da laf sokmak için fırsat kollamıştır.

X