- 25 Ekim 2022
- 206
- 103
- 23
- 33
- Konu Sahibi gunbatimiveben
Ben Nisan ayında eşime çekişmeli boşanma davası açtım. O da karşı dava açtı. 9 aydır ayrıyız. Şu an annemin evindeyim. Dava açtığımda 3 aylık evliydik. Bu davayı açmamın baş sebebi dugunde takılan altınlarımı elimden zorla alması ve defalarca istememe ragmen geri vermemesiydi. O zaman hamileydim ve şu an oğlumuz 2 aylık ve bebegimiz için bir barışma sürecimiz olsun, yeniden deneyelim istedik ancak ben hala altınlar konusunda esimi ikna edemiyorum, ortak kasaya koyalım diyorum kabul etmiyor, yeni bir ev açılması gerekli cünkü kiradaydık ve ben uzaklastırma aldırdığım sırada evimden çıkmıştım o da evi boşaltmiş fakat bana 5-6 ay duruma bakalım. Sen bazı konularda değiştigini göster ona göre karar verecegim deyip belirsiz konusuyor. Istedigi sey annesi ve ablasına surekli hürmet etmem. Ailesine 2 dk mesafede ev tutmustu. Anne ve ablasına cok bağlı biri ve bu konuda sıkıntı yasamıştık. Hala beni sucluyor. Kasım ayında ön duruşmamız var. Ben sürekli bebegimi gösteriyorum, hatta ailesine de götürüyorum barışma sürecindeyiz diye onlar da her türlü ihtiyacını karsılıyor, soyledigine göre barışmamızı da istiyorlar ama hemen ev açmaması beni oyalıyor mu diye düşündürüyor. Ailesi bebegime her seyi alıyor ama barışmamiz icin caba gostermiyor. Annesi kocamı yanına almis gayet mutlu mesut yaşıyorlar. Rahata erdiklerini dusunuyorum. Beni oyalıyor mu sizce? Ön durusmaya kadar bebegimi göstermezsem, mesajlarına cevap vermezsem ne olur? Nasıl davranmalıyım?