Merhaba hanımlar. Kısa ve öz konuşacağım bugün. Ve sizden fikir isteyeceğim. Aynı ailede ve ortamda bulunduğum bir beyefendi var. Önceden en azından nasılsın diye sorardı. İyiyim derdim. Artık ben hariç herkesle konuşuyor. Ailede buluşulduğu zaman herkese sarılıp hoşlaşıyor ama bana uzaktan baş selamı - eskiden el sıkışırdık yüzünde tebessüm olurdu- verip oturuyor. Beni görmezden geliyor. Gönderilerimi beğeniyor ama. Hikayelerime ara sıra bakıyor. Aynı ortamda benimle göz göze bile gelmiyor. Eskiden böyle değildik. Onu bir abi gibi severdim. Neden yapıyor olabilir bunu? Üzülüyorum gerçekten.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni neden görmek istemiyor?
- Konu Sahibi Elasibaaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birderdimvar erkek aklı neden
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2013
- 7.918
- 16.001
- 448
- 34
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- 27 Ağustos 2022
- 4.626
- 7.799
- 88
Hayır değilEvli mi? Evliyse karısı bir sebepten rahatsız olmuştur mesafe istemiştir
Sadece fikir almak istedimAma biz nerden bilelim ki?
Soramam çekinirim çünkü benle hiç muhatap olmuyor bileKendisine mi sorsaydınız acaba?
Aile yakınımın oğlu kendisi.Kim bu beyefendi ona göre yorum yapacağım da.
- 30 Aralık 2009
- 4.275
- 16.580
- 733
- 14 Ağustos 2018
- 19.639
- 2
- 73.788
- 598
O zaman evrenin sırları arasında kaybolacak malesef. Konuyu bile tam anlayamadık kiSoramam çekinirim çünkü benle hiç muhatap olmuyor bile
- 6 Ocak 2024
- 845
- 3.373
- 33
bizim ailede öyle bekar kızlar bekar erkekleri sarılıp öpmez arada çokça yaş farkı yoksa. belki anası babası uyarmıştır, başkası bir şey demiştir.
madem uzaktan selamı sizi üzüyor ve abi gibi görecek yakınlıktasınız, gidin sorun sebebini. bana daha çok kendisinden hoşlanıyorsunuz gibi geldi
madem uzaktan selamı sizi üzüyor ve abi gibi görecek yakınlıktasınız, gidin sorun sebebini. bana daha çok kendisinden hoşlanıyorsunuz gibi geldi
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
ne abisi bırak bu işleri ya
abi gibi görüyorum deme bari bak burada anonimiz dürüst ol açık açık söyle, ilgi duyuyorum adama de
biz seni gidip de ispiyonlayamayız tanımıyoruz çünkü
ama abi gibi görüyorum diye yalan söylemeye gerek yok
abi gibi gördüğün birini dert edinip buraya konu açmazsın
önce kendine dürüst ol ondan sonra fikir danış bence .
abi gibi görüyorum deme bari bak burada anonimiz dürüst ol açık açık söyle, ilgi duyuyorum adama de
biz seni gidip de ispiyonlayamayız tanımıyoruz çünkü
ama abi gibi görüyorum diye yalan söylemeye gerek yok
abi gibi gördüğün birini dert edinip buraya konu açmazsın
önce kendine dürüst ol ondan sonra fikir danış bence .
İkinizde bekarsanız çevreden uyaranlar olmuş olabilir. İşte böyle olmaz yanlış anlaşılır uzak olun falan dedilerse o yüzden uzak duruyor olabilir. Sadece bir tahmin.Merhaba hanımlar. Kısa ve öz konuşacağım bugün. Ve sizden fikir isteyeceğim. Aynı ailede ve ortamda bulunduğum bir beyefendi var. Önceden en azından nasılsın diye sorardı. İyiyim derdim. Artık ben hariç herkesle konuşuyor. Ailede buluşulduğu zaman herkese sarılıp hoşlaşıyor ama bana uzaktan baş selamı - eskiden el sıkışırdık yüzünde tebessüm olurdu- verip oturuyor. Beni görmezden geliyor. Gönderilerimi beğeniyor ama. Hikayelerime ara sıra bakıyor. Aynı ortamda benimle göz göze bile gelmiyor. Eskiden böyle değildik. Onu bir abi gibi severdim. Neden yapıyor olabilir bunu? Üzülüyorum gerçekten.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 24 Ağustos 2018
- 3.980
- 9.838
- 158