• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni neden görmek istemiyor?

Elasibaaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
16
7
6
21
Merhaba hanımlar. Kısa ve öz konuşacağım bugün. Ve sizden fikir isteyeceğim. Aynı ailede ve ortamda bulunduğum bir beyefendi var. Önceden en azından nasılsın diye sorardı. İyiyim derdim. Artık ben hariç herkesle konuşuyor. Ailede buluşulduğu zaman herkese sarılıp hoşlaşıyor ama bana uzaktan baş selamı - eskiden el sıkışırdık yüzünde tebessüm olurdu- verip oturuyor. Beni görmezden geliyor. Gönderilerimi beğeniyor ama. Hikayelerime ara sıra bakıyor. Aynı ortamda benimle göz göze bile gelmiyor. Eskiden böyle değildik. Onu bir abi gibi severdim. Neden yapıyor olabilir bunu? Üzülüyorum gerçekten.

bizim ailede öyle bekar kızlar bekar erkekleri sarılıp öpmez arada çokça yaş farkı yoksa. belki anası babası uyarmıştır, başkası bir şey demiştir.

madem uzaktan selamı sizi üzüyor ve abi gibi görecek yakınlıktasınız, gidin sorun sebebini. bana daha çok kendisinden hoşlanıyorsunuz gibi geldi

ne abisi bırak bu işleri ya
abi gibi görüyorum deme bari bak burada anonimiz dürüst ol açık açık söyle, ilgi duyuyorum adama de
biz seni gidip de ispiyonlayamayız tanımıyoruz çünkü
ama abi gibi görüyorum diye yalan söylemeye gerek yok
abi gibi gördüğün birini dert edinip buraya konu açmazsın
önce kendine dürüst ol ondan sonra fikir danış bence .

Merhaba hanımlar. Kısa ve öz konuşacağım bugün. Ve sizden fikir isteyeceğim. Aynı ailede ve ortamda bulunduğum bir beyefendi var. Önceden en azından nasılsın diye sorardı. İyiyim derdim. Artık ben hariç herkesle konuşuyor. Ailede buluşulduğu zaman herkese sarılıp hoşlaşıyor ama bana uzaktan baş selamı - eskiden el sıkışırdık yüzünde tebessüm olurdu- verip oturuyor. Beni görmezden geliyor. Gönderilerimi beğeniyor ama. Hikayelerime ara sıra bakıyor. Aynı ortamda benimle göz göze bile gelmiyor. Eskiden böyle değildik. Onu bir abi gibi severdim. Neden yapıyor olabilir bunu? Üzülüyorum gerçekten.
İkinizde bekarsanız çevreden uyaranlar olmuş olabilir. İşte böyle olmaz yanlış anlaşılır uzak olun falan dedilerse o yüzden uzak duruyor olabilir. Sadece bir tahmin.

İkinizde bekar olduğunuz ailede bile laf geçmiş olabilir aranızı yapmak için. Senden hoşlanmıyorsa red edip araya mesafe koymuştur.

Diğer seçenek; ilgini fark etmiştir o yüzden soğuk davranarak aklından çıkmayı umuyordur.

Son seçenek; aile tarafından uyarılmıştır.

muhtemelen siz ondan hoşlandınız, o da bunu anladı ama onun sizinle öyle bi niyeti yok. ve kendini geri çekti size ümit vermemek ve kendi de selam verip borçlu çıkmamak için.

bu arada insan abisi gibi gördüğü insana hayırdır, neden soğuk yapıyorsun diyemez mi yahu?

Back
X