Kız İsteme beni nasıl isteyecekler derdime bi çaree??

turnpass

çok özlüyorum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
1.395
6
66
biz çok çok iyi anlaşıyoruz maşallah.. ama ailelerin kültürleri çok farklı eğer ılımlı olmazlarsa sorun çıkabilir allah korusun.. ama annem alıştı gibi bu fikre yavaş yavaş. o yüzden daha umutluyum artık. sevdiceğimin ailesi de beni merak ediyorlar, olumlularmış bu konuda:) asıl önemlisi, kız isteme günü.. istisnai bi durumum var. birincisi şehir dışından gelecekler,farklı yerlerde yaşıyor ailelerimiz, ikincisi annem babam ayrı ve başkalarıyla evliler. ben annemle yaşıyorum. beni annemden mi babamdan mı isteyecekler. yoksa iki taraftan da mı ? ne yapacağım çok kararsızım oof of... annemle babamı bi akşamlık bir araya getireyim desem, annemin eşi kabul eder mi bunu, ne der, evden gitmek ister mi bi kaç saatliğine? veya kız isteme ev dışında bi yerde olabilir mi saçma mı olur. babamdan isteseler babamda yaşamıyorum ki ben, kız kimle yaşıyorsa ondan istenmez mi, nasıl olur bu işler bilmiyorum.. ne biçim aile bu demezler inşallah

annenle babanı bir araya getirmeye çalış o gün için. eğer eşleri falan sorun çıkarırsa ikisinden birinini tercih edersin. hangisi durumu daha anlayışla karşılar yani diğer taraftan istenmesini?

Neden annenin eşi evden gitsin ki medenice hep beraber bir araya gelemezler mi? ne biliyim annenin eşide babanın eşide kendini dışlanmış hissetmez çünkü ayrılmak gayet doğal bi durum herkes yaşayabilir, ortak noktaları çocukları onlar içinde bir gün bir araya gelebilirler ben bunda yanlış bir şey görmüyorum.. bence bu konuyu hem annenle ve annenin eşiyle hemde babanla ve babanın eşi ile konuş orta yolu bulun:) mutluluklar dilerim bu arada..

:) kader ortağı aynı durum ben de de var babam bekar ama annem evli onun stresini ben de yaşıyorum ara sıra
ama bakalım babannemde isterler herhalde beni

Teşekkür ederim kızlar.. Annemle konuşmuştum istersen babanla dışarda oturup tanışsınlar veya babanların evine gitsinler önce, sonra bize gelip bizden istesinler dedi. Ben de olur mu öyle şey kafaları karışır yani geleneklerine bağlı tipik bir türk ailesi oldukları için böyle bi durumu yadırgayabilirler dedim. o zaman sen bilirsin sen karar ver kızım dedi. ama ben eşime evden bikaç saatliğine git diyemem, ayıp olur dedi. annemin ve babamın eşlerinin ortamda olmasını istemiyorum ben açıkçası.ikisinden de pek hoşlanmıyorum. orda ters bişey derler diye korkuyorum, güvenmiyorum. annemle babamın arası kötü değil, bi akşam için benim için ikisi bi arada olsa ne olur ki sanki zaten evlendikten sonra onlar farklı bi şehirde yaşadıkları için bu konularda problem çıkmaz galiba. anca telefonda konuşulur, kırk yılda bi gelirler falan. önemli olan kız isteme gününü atlatmak. çünkü ilk izlenim ilk defa bizim aileyi tanıyacaklar vs. benim fikrime annem de babam da saygı duyar büyük ihtimalle ama ben kimseyi kırmadan ve benimkinin ailesine rezil olmadan nasıl bir plan yapabilirim diye düşünüyorum..

biri babannemde isteyecekler demiş. mantıklı geldi. anneannen veya babannen varsa onlarda isteseler, annen ve baban gelir, üveyler de davet edilmez, evlerinden gönderilmiş de olmazlar.

Son düzenleme:
biri babannemde isteyecekler demiş. mantıklı geldi. anneannen veya babannen varsa onlarda isteseler, annen ve baban gelir, üveyler de davet edilmez, evlerinden gönderilmiş de olmazlar.

evet ama anneannem var sadece o da maalesef uzakta yaşıyor

kızlar hala ne yapıcam bilmiyorum

Selam canım msjlarını okudum cevap yazmak istedim böyle bir durum başıma gelmedi ama gelseydi ben senin yerinde olsam dışarıda bir yerde hallederdim bu işi yani ne annenin evi ne babanın evi güzel bir restaurantta mesela hem yüzüklerinizide orada takarsınız.Aslında sen annen ve babanla oturup açık açık konuş ne yapalım diye çünkü annenin eşi babanın eşi girince işin içine sıkıntı olur biraz özellikle tipik türk ailesiyle karşınızdaki aile

İnşallah güzel güzel hallolur herşey canım ya

aminn sağol canım inşallah bi çare bulunur. ama herkes farklı bir şey dedi. annem de babam da bana bırakırsa ben ne karar verecem işte sorun o . karşımdaki aile ne düşünür önemli olan o galiba. dışarda olması mantıklı gibi ama onu da yadırgayabilirler. ne bilim kahveyi ben yapmicam mesela o durumda:) benim gönlümden geçen annem babam bizim evde idare etseler bikaç saatliğine ne güzel olur ama olmicak gibi bu

Yadırgamamaları için dersin ki yüzük takacağımız için dışarda kutlama gibi olsun istedik dersin böylece herkesin gönlü olur.
Önemli olan erkek arkadaşın onunla konuş ailesini en iyi o tanır o da sana yardımcı olucaktır şöyle yaparsak daha uygun olur diye :)

Sorunsuz atlatman dileğiyle canım :)

Aynı durum bendede var ne yazık ki ve istemeye geldiklerınde ne yapacağımı bılemıyorum
zar zorda olsa bır araya getırmeye çalışacağım bırıcık kızları için bunları yapmak zorunda
zaten aileler diye düşünüyorum umarım herşey ıstedıgın gibi olur

nasıl bir araya getireceksin canım senin de anne baban evlendiler mi:26:? aklına bi plan gelirse bana da söyle unutma

nasıl bir araya getireceksin canım senin de anne baban evlendiler mi:26:? aklına bi plan gelirse bana da söyle unutma

canımcım bende babam evlendi annem şuan nişanlı ama benım nişanım olana kadar oda evlenecek mutlaka
bu durumda tanışma faslı için senın şuan yaşadığın evde olmalı önce annenın ailesi tanışma olur ertesi gün bir yemekte
babanla tanıştırabılırsın ailesini .. nişan olayınıda dışarda yaparsan sorun olmaz bence .. ev olunca
bıraz düşündürüyor çünkü ne diğerlerine gel diyebılıyorsun ne evdekine git diyebılıyorsun böyle
karışık bır durum olmaması için en iyi çözüm gibi duruyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…