Teşekkür ederim kızlar.. Annemle konuşmuştum istersen babanla dışarda oturup tanışsınlar veya babanların evine gitsinler önce, sonra bize gelip bizden istesinler dedi. Ben de olur mu öyle şey kafaları karışır yani geleneklerine bağlı tipik bir türk ailesi oldukları için böyle bi durumu yadırgayabilirler dedim. o zaman sen bilirsin sen karar ver kızım dedi. ama ben eşime evden bikaç saatliğine git diyemem, ayıp olur dedi. annemin ve babamın eşlerinin ortamda olmasını istemiyorum ben açıkçası.ikisinden de pek hoşlanmıyorum. orda ters bişey derler diye korkuyorum, güvenmiyorum. annemle babamın arası kötü değil, bi akşam için benim için ikisi bi arada olsa ne olur ki sankizaten evlendikten sonra onlar farklı bi şehirde yaşadıkları için bu konularda problem çıkmaz galiba. anca telefonda konuşulur, kırk yılda bi gelirler falan. önemli olan kız isteme gününü atlatmak. çünkü ilk izlenim ilk defa bizim aileyi tanıyacaklar vs. benim fikrime annem de babam da saygı duyar büyük ihtimalle ama ben kimseyi kırmadan ve benimkinin ailesine rezil olmadan nasıl bir plan yapabilirim diye düşünüyorum..
biri babannemde isteyecekler demiş. mantıklı geldi. anneannen veya babannen varsa onlarda isteseler, annen ve baban gelir, üveyler de davet edilmez, evlerinden gönderilmiş de olmazlar.
kızlar hala ne yapıcam bilmiyorum
Selam canım msjlarını okudum cevap yazmak istedim böyle bir durum başıma gelmedi ama gelseydi ben senin yerinde olsam dışarıda bir yerde hallederdim bu işi yani ne annenin evi ne babanın evi güzel bir restaurantta mesela hem yüzüklerinizide orada takarsınız.Aslında sen annen ve babanla oturup açık açık konuş ne yapalım diye çünkü annenin eşi babanın eşi girince işin içine sıkıntı olur biraz özellikle tipik türk ailesiyle karşınızdaki aile
İnşallah güzel güzel hallolur herşey canım ya
aminn sağol canım inşallah bi çare bulunur. ama herkes farklı bir şey dedi. annem de babam da bana bırakırsa ben ne karar verecem işte sorun o . karşımdaki aile ne düşünür önemli olan o galiba. dışarda olması mantıklı gibi ama onu da yadırgayabilirler. ne bilim kahveyi ben yapmicam mesela o durumda:) benim gönlümden geçen annem babam bizim evde idare etseler bikaç saatliğine ne güzel olur ama olmicak gibi bu
Aynı durum bendede var ne yazık ki ve istemeye geldiklerınde ne yapacağımı bılemıyorum
zar zorda olsa bır araya getırmeye çalışacağım bırıcık kızları için bunları yapmak zorunda
zaten aileler diye düşünüyorum umarım herşey ıstedıgın gibi olur
nasıl bir araya getireceksin canım senin de anne baban evlendiler mi:26:? aklına bi plan gelirse bana da söyle unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?