Sendede boaluk hissi oldumu sanki zaman gecmiyormus gibi.lanet olsun basladigim gune resmen bagimli olmusuz esir almis bizi.
Kendime iannamiyorum hergun sigara almaya giderdim marketekiler bile taniyodu artik ne alsam ajgarada istiyomusnuz diyolardi gunlerdir markete ugramiyorum
Bosluk hissi oluyo tabiki.ama hepsi gecicek.benim en cok beynim uyusuyo sanki.cok acikiyorum devamli biseyler yemek istiyorum.bu isime geliyor ama..zayifim kilo almak istiyorum.seni rahatlatacak seyler bul.mesela film izle.yada kulaklikla yuksek sesle muzik dinle..yuruyus yap.pasta borek kurabiye biseyler yap.ugras bul.bos durma o lanet nikotinin isine geliyor :))
Kendimizi ne kadar mesgul edersek o kadar iyi.bos durdugumuzda hep sigara dusundugumuz icin kafadan silmekte zorlasiyor.aklina geldigi icin uzulme.aklina geldiginde ah bitane icseydim ne guzel olurdu diye dusunme.kararimdn vazgecmicem.sigara illetinden kurtuldum de.
Bırak tabi çok rahat edersin, nefesin açılır, rengin değişir,tat alna duygun daha da artar, paran cebinde kalır sağlığını kazanirsin. Gün de 3 paket içerken bir anda bıraktım ilk günler uyuşuktum inat ettim ve bitti, 7 sene oldu kokusundan bule tiksinirim, içenin yaninda durmam. Aferin yılma sakin devam.
arkadaşlar merhaba
bende günde 1 paket kesin bitiriyorum ikinciye geçiyorum ve artık bırakmam lazım hem kokusu hem maddi hem grip oldum öksürük deli gibi geçemedi kaç haftadır artık kurtulmak istiyorum lütfen banada yardımcı olun ama kiloda almak istemiyorum