beni kutlamalisiniz sigarayı bıraktım

Çok isterim valla )
Ara ara denemelerle başarısız oluyorum aslında iradesiz biri değilim ama sigarayı bırakma konusunda da yeterince caba göstermiyorum
O sana dur demeden sen ona dur de..zararlarinin farkindayiz ama onemsemiyoruz habire tutturuyoruz bir gun birakirim diye..ama hastalik kapiya dayaniyor ve is isten gecmis oluyor.ben hep dusunurdum Allah omur verirse 50 55 yaslarimda birakirim diye.ozamana kadar sigaradan dolayi hastalanmam diyordum.tabiki bu bir yanilgi.aklimizin ve nikotinin bize oyunu.ama yasim 40 ve koah hastaligina dogru gidiyormusum.bende milyon defa denedim ve basarisiz oldum.ilacla birakmayi denedim yan etki yapti.simdi yine deniyorum.Allah in izniyle basaricam.

Bak ama farketinmi mis gibi kokuyoruz igrenc sigara kokusu yok uzerimizde
Nefesimizde acildi biraz zorluyor yoksunluk hissi ama basedilemez degil sonucta

Bak ama farketinmi mis gibi kokuyoruz igrenc sigara kokusu yok uzerimizde
Nefesimizde acildi biraz zorluyor yoksunluk hissi ama basedilemez degil sonucta
Kesinlikle oyle cnm.son zamanlarda azaltmama ragmen her goren cildimin renginin acildigini soyluyor.nefes alisim daha rahat.enerjim artti dislerim daha beyaz.dusunsene tamamen kurtuldugumuzda daha ne faydalarini gorecez.saymakla bitmez

Benim babamda öyle sigarayı bir kaç yıl önce bıraktı ama sağlık gittikten sonra şimdi çok zorlanıyor hayat kalitesi hiç yok malesef

Benim babamda öyle sigarayı bir kaç yıl önce bıraktı ama sağlık gittikten sonra şimdi çok zorlanıyor hayat kalitesi hiç yok malesef
Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten,amcamdan biliyorum rahat nesef alamıyor bir an önce ölmek istiyordu,ve 3 yıl yatağa mahkum oldu,Allah rahmet eylesin..

Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten,amcamdan biliyorum rahat nesef alamıyor bir an önce ölmek istiyordu,ve 3 yıl yatağa mahkum oldu,Allah rahmet eylesin..
Ayy allah korusun ya babamdan uzak olsun
Amcanıza da allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Sigara birakma durumunuz nedir kizlar ben bugunude atlattim
Daha rahat gecti bugun ins bitio tamamen

Naptin karar verdinmi bize katiliyor musun :)
Günde bie taneye düşürdüm önceden azaltmıştım eşim bırakınca bana da bıraktırmak için baskı yaptı bırakacam inşallah

Hersey yolunda cnm.zorlaniyorum biraz ama atlatmak elimizde.insallah bir daha agzima surmem.
Sendede boaluk hissi oldumu sanki zaman gecmiyormus gibi.lanet olsun basladigim gune resmen bagimli olmusuz esir almis bizi.
Kendime iannamiyorum hergun sigara almaya giderdim marketekiler bile taniyodu artik ne alsam ajgarada istiyomusnuz diyolardi gunlerdir markete ugramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…