- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.590
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bizim. Maddi durumumuz çok iyi değil bende biliyorum evimin eski olduğunu kendimde söylüyorum ama durduk yerde balkonda sigara içerken çıkın bu evden kapılara bak çok kötü falan diyor sinirlerimi bozuyor. Beğenmiyorsan gelme evime yiyip içme.Begenmese bile soylemez insan. Demiyorlar da bu kadin dogum yapti evde tek basina skilmis midir uykusuz mudur yorgun mudur diye. Dusuncesizler. Maddi durumlari iyiyse kendilerine iyi.sana kullum zararlar.alma eve
Evet açıkcası onların benden başka arkadaşı yok bir kız daha var görüştükleri geçen o kızla karşılaştık konuştuk biraz valla bende uzun zamandır görüşmüyorum onlarla başka arkadaşlarımla görüşüyorum dedi. Anladım ben zaten. O kızlada çok uğraşıyorlardı çok koca popolusun, kolyeye bak Tarkan gibisin gibi laflar söylüyorlardı kıza.Bence görüşmeyin. Açıkçası sizi sevdiklerini düşünmüyorum. Gezmek için yer arıyorlar bence
Yahu ben annemin evine bile aramadan gitmem ne cesaret bu insanların ki biz mi çok yüz veriyoruz anlamıyorum ki.İkisiylede görüşmeyin. Benimde vardı böyle bir arkadaşım aynı sizinkiler gibi. sabahın köründe gelirdi yada telefon ederdi. Kaç kere uyardım bu saatte arama oğlum uyuyor diye ama yok anlamadı. Ve habersiz çat kapı gelirdi hatta yanında kendi misafirlerinide getirirdi.
Çok şükür artık görüşmüyorum. Sende görüşme açma telefonlarını.
Yaşlarını kaç arkadaş larınızınEvet açıkcası onların benden başka arkadaşı yok bir kız daha var görüştükleri geçen o kızla karşılaştık konuştuk biraz valla bende uzun zamandır görüşmüyorum onlarla başka arkadaşlarımla görüşüyorum dedi. Anladım ben zaten. O kızlada çok uğraşıyorlardı çok koca popolusun, kolyeye bak Tarkan gibisin gibi laflar söylüyorlardı kıza.
Al benden de o kadartamamını okuyabilen varsa bravo..
Fatma 24 Ayşe 22 falanYaşlarını kaç arkadaş larınızın