Kız İsteme Beni istemeye geliyorlar :D

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhabalar herkese,
Persembe günü beni istemeye geliyorlar yani iki gün sonra, benim siize bir sorum olacakti
önce kahvemi icilir kiz istenir yada kahveler istemeden sonrami icilir? Yada heryerin adeti degisikmidir?
Benim Müstakbel sözlümün ailesinde önce kiz istenirmis ardindan ise kahve icilirmis? Bunu ben ilk kez duyuyorum birde size sorayim dedim acaba aynisi sizdede oldumu diye? :D

gözün aydin:) darisi basima.. insallah bende bir kac güne böyle bir haber alirimda havalara ucarim sevincten.. insallahhhh aminnn :nazar: :)

bilmiyorum yani bana görede ilk kahveler icilir, icilirkende kiz istenir.. bu enteressan yani..

ama ne fark eder canim ha önce icilsin ha sonra.. baban versindee nasil icilirse icilsin:64::64:

damadin kahvesine tuz atmayi unutmaa :62::66:

bizde de önce kahveler içilip, birşeyler atıştırılmıştı..ortam biraz ısınsın maksadı ile :69:
sonrasında sadede gelinmişti..
adet nasılsa öyle dağıtırsın kahveleri.. hayırlı, uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin inşaAllah canım :80:

hayırlı olsun cnm..
beni istemeye geldiklerinde önce kahve içildi sonra istendimm :))
önce kahve getirirsinki boyunu posunu görsünler sonrada hevesle istesinler:34:

AMIN.Valla arkadaslar öncelikle cok tsk ederim darisi herkesin basina ;)
beni gördüler gecen hafta tanismaya gelmislerdi :D ama onlarda adet öyleymis olsun farketmez bende o istedikten sonra ozaman kahveleri dagitirim :D
simdi tek korkum annem aglrsa bende aglarim kesin :( aslinda aglayacak bisey yok 2 sene nisanli kalacagiz üniversite den dolayi fakat yinede hüzünlü olur diye düsünüyorum :( ondan dolayi icimde bir burukluk var ama tabi heyecanliyimda. Allahtan arkadaslarim yanimda olacaklar. Haftayada yüzükler takilacak insallah ona ayriyetten bir gün ayirdik.

Bu arada ben siyah kumas pantolon üzerine gri gömlek ve onun üzerinede siyah bir yelek daha dogrusu erkeklerdede olur ya takim elbisenin icine giyilir gömlegin üzerine o tür birsey. Sacimida düz birakacagim yaptirmiyacagim yani sadece isteme diye. Sizce iyimi?

AMIN.Valla arkadaslar öncelikle cok tsk ederim darisi herkesin basina ;)
beni gördüler gecen hafta tanismaya gelmislerdi :D ama onlarda adet öyleymis olsun farketmez bende o istedikten sonra ozaman kahveleri dagitirim :D
simdi tek korkum annem aglrsa bende aglarim kesin :( aslinda aglayacak bisey yok 2 sene nisanli kalacagiz üniversite den dolayi fakat yinede hüzünlü olur diye düsünüyorum :( ondan dolayi icimde bir burukluk var ama tabi heyecanliyimda. Allahtan arkadaslarim yanimda olacaklar. Haftayada yüzükler takilacak insallah ona ayriyetten bir gün ayirdik.

Bu arada ben siyah kumas pantolon üzerine gri gömlek ve onun üzerinede siyah bir yelek daha dogrusu erkeklerdede olur ya takim elbisenin icine giyilir gömlegin üzerine o tür birsey. Sacimida düz birakacagim yaptirmiyacagim yani sadece isteme diye. Sizce iyimi?

İnanırmısın kız kardesim daha bu aksam smuwiLa biz evlenmeye kalkmayalım bence
annem sözde, nisanda hele dügünde ve sonrası günlerce aglar dedi normalde hic görmedigi amcamın kızı icin bile evden cıkarken hüngür hüngür aglamıstı.:26:
Hakikaten isimiz var o aglarsa bende aglarım kii.:43:

Bence iyi canım sadece isteme oldugu icin sözde sık olursun.
Sahsen ben elbise giyerdim.:9:

bende aynen elbise aldim söz icin yani yüzük takilirken elbise giyincem o haftaya ama.
Bende onu düsünüyorum ama anneme dedim aglama diye oda dedi yok aglamam aglanacak bisey yok
sanki hemen gidiyomusun dedi. Annem cok sulu gözdür insallah dedigi gibi olur :D Kiz evi olmak cok zor :( bunu isin icine girince cok iyi anladim ALLAH hepimizin hakkindada hayirlisini versin

Back