beni hic düşünmüyor

Onem verdigini soylemene ragmen sana hediye almayip digerlerine aliyorsa, dogum gununu hatirlamamasina ragmen gorumcene sen ne hediye alacaksan diye soruyorsa, o adamla evlenip evlenmemen gerektigini otur ciddi ciddi ama baya ciddi sekilde düşün.
Ayrıca sen görümcene ne alacaksın dediginde, o bana ne aldı, hediyeyi gectim bir mesaj bile atmadi ne hediyesinden bahsediyorsun diyemiyorsan da evlenme çok ezilirsin. Susmak bir şey kazandırmıyor ilerde tepene bindiklerinde anlarsın.

HErkese hediye alır bana almaz demişsin...
Bu adamın sizi önemsediğini ve sevdiğini sanmıyorum.
Gelinlik provasına gidicez demişin aynı zamanda.
Ne diyim cumartesinin gelişi cumadan belli be güzelim.

Seninkini kimse takmıyorsa sende kimseye bişi yapma , ablası seninkini bile kutlamamış sen hediye alıcaksın olduuuu! Sende aynı cevabı ver , ne önemi var ki ben öyle günleri önemsemem de, kimsede benimkini önemsemedi kutlamadı zaten de, sen almışsın benim adımada ver işte de noktala. Sakın hediye alayım süpriz yapayım deme , sende annene kardeşine arkadaşlarına yap nişanlının gözüne soka soka ama ona gelince yapma , sorarsada sen önemsemiyorsun ki ne için sana hediye alayım de...
Nişanlında harbi kütükmüş be canım.

Benim sevgilim de eski nisanlisina boyleymis yanina zorla gidiyormus hediye falan da almiyormus sonunda eski nisanli olmus...

Ben bunu sevgilimin eskI face mesajlarina bakarak ogrendim. Safim silcem diye tum mesajlarin yanindaki carpiya basmak suretiyle arsivliyormus benim telimde de acik unutmustu faceini ordan catirr catiiirr okudum.

YanI bu gidisle sen de eski olursun otur konus akilli olsun

Sen niye hediye alıyorsun beni takmayanı ben hiç takmam sende önemseme ne onu nede ailesinden birini sana nsl davranıyorlarsa sende öyle davran alemin enayisi sen misin??
Erkek milleti çok yüz vermeye gelmez kaçan kovalanır çok yüz verme derim şımartmayın şunları yahuı

ooooooooooo çok sertt
ablasına alıp sana almıyor..
of ben olsam kavga kavga kavga yani :/
ya kimseye almasın ya da sana da bişeyler yapsın yani.
bu ne umursamazlık.

İyi de arkadaşım bu herhangi biri değil ki sevdiği insan, evlenmesine ramak kalmış kişi. Sen-ben kavgası yapılacak kişi mi? Aksine onu mutlu etmeyi düşünmeli. Hediyenin değeri önemli değil bu konuda, düşünmek gönlünü almak önemli olan. Kendi ablası için hatırlatıp emrivaki yapıyorsa eğer kendisi içinde böyle düşünmemesi gerekir.

Inat falan degil işine gelmiyor neden umursamadığını bilemem. Şunu unutma guzelim haddinden fazla deger verirsen verdigin deger kadar sen degersizlesirsin. Sakin hediye falan alma. Benim esim gorusmeye basladigimiZ Ilk ayda hediye almisti ozel bir gun falan yok. Ama sonra evlendik hediye neyim yok ama yapisi oyle. birseyler yapar ozel gunlerde ama hediye almaz ben de hwp söylerim basina kakarim... istese yapabilir en azından bir cicek bile alabilir Yani. Seninki de yapabilir. Sana bir abla olarak tavsiyem sana neden boyle yaptigini ogren ona gore evlen. Ruhunda yoksa odunsa bir sey diyemem. Ama sana kasitli yapiyorsa yol goster gitsin sana deger vermeyen sonrasinda hiiicc vermez....

Katılıyorum.

benim eski nişanlıda aynen öyleydi kardeşlerinin doğum gununu hiç unutmaz hediyeler pasta kesmeler falan.işden izin aldım sırf nişanlım gelecek diye kardeşinin doğum gunu diye gelmeişti he bu arada evde parti falan da yok sadece doğum günü o gün diye.benim doğum günüm de sadece bi mesaj hediye de değilim yahu bi gel yüzünü göreyim dedim gelmemişti bile.kendimi hiçbir konuda değerli hissetmedim için eski nişanlı oldu :)

Olabilir. Isterse mustakbel esi olsun. Bazi istekler isin tadini kacirir, is inada biner.
Insanin yapacagi varsa da yapmaz. Benim fikrim bu.
Ha bu konudaki adamin baska nedeni de olabilir, bilemem.

Eğer ayrilmayacaksaniz ogreteceksiniz mecbur. Bi kere bana hediye almiyosun felan diye genel konusmak yok. Karsiya baski yapip inada bindirmek yok.Konuşma arasında hediye konusunda hassas olduğunuzu aralara sıkıştırn.Ozel zamanlara yakin ihtiyaciniz olan seyleri hissettirin. Bunlar hediye mevzusu. Değer konusunda ise değersiz hissettiginiz her an sorun cikarin. Trip atin.uzaklasin zaten bu yüzden araniz bozulacaksa bozulsun.

Olabilir. Isterse mustakbel esi olsun. Bazi istekler isin tadini kacirir, is inada biner.
Insanin yapacagi varsa da yapmaz. Benim fikrim bu.
Ha bu konudaki adamin baska nedeni de olabilir, bilemem.
Benim burada söylemek istediğim inatlaşan insan olabilir mi bu konularda olabilir, falanca da yapar, filanca da yapar ama onun yapmaması çok hırslı biriyse yapmamaya çalışması gerektiği. Aslında böyle yaparak kendi bindiği dalı keser insan, huzur kaçar ilişkiye yansır, değmez...

Evlenince her şey toz pembe olmayacak.. Üzerinize sihirler yağmayacak! Sizi önemsememesi kat kat artıcak.. Oturun artıları ve eksileriyle bi daha düşünün. Ablasına alıp size almaması ve ablasına hediye almanızı istemesi çok itici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…