baskalarina hediye aliyor ozel gunlerinde, sana nanay, dogru mu anladim?Nisanlim ozel gunleri pek onemsemez bana hic hediye dahi almamistir dogum gunumde dahi almadiben disinda herkese alir atlamaz yilbasindada ben aldim dofum gununde de ama o ben onemsemem diyor haftaya sevgililer gunu cumartesi de denk geliyor hic hatirlatmiyorum dahi yilbasinda yuz kez soyledim yanima gelmesi icin öyle geldi.hepte ozel gunleri onemsedigimi soyledim. Banada biseyleri sen hatirlatma sus diyordu hep. Simdi de hatirlatmiyorum dahi ama yine de unutcak daha doğrusu takmicak ama ben yine de hediyemi alicam gelmicek te cumartesi biliyorum pazar gunu gelinlik provasina gidicez annem o ben arabadan inerken arka koltuga hediyelerimi atmayi dusunuyorum dun sevgililer gunuydu bunuda sana aldim diye kardesimle annemde sende alma diyor cokta uzulcem takmayinca cunku yilbasinda hediyesini verirken de uzulmustüm o onemsemeyince dogum gunumde bana hediye almadi nisan gunune denk geldi diyeymis bir hafta ince arkadaşına dogum gunu hediyesini beraber aldik gecen haftada ablasina dogum gunu icin hediye almis bu telasta birde bana soyledi sen ne alican gorumcene diyeki ailesindeen biri dahi kutlamadi benimkini garip oldum benim ozel gunlerimi hic onemsemiyosun hic dedim :/ arkdaslarimda aa sen iki aya evleniyosun sana guzel bir surpriz gelir diye bejde ben onemsemem oyle gunleri diye yalan soyledim
Sadece sizinkini önemsemiyorsa sıkıntı vardır. Ve siz bu adamla evleneceksiniz.Nisanlim ozel gunleri pek onemsemez bana hic hediye dahi almamistir dogum gunumde dahi almadiben disinda herkese alir atlamaz yilbasindada ben aldim dofum gununde de ama o ben onemsemem diyor haftaya sevgililer gunu cumartesi de denk geliyor hic hatirlatmiyorum dahi yilbasinda yuz kez soyledim yanima gelmesi icin öyle geldi.hepte ozel gunleri onemsedigimi soyledim. Banada biseyleri sen hatirlatma sus diyordu hep. Simdi de hatirlatmiyorum dahi ama yine de unutcak daha doğrusu takmicak ama ben yine de hediyemi alicam gelmicek te cumartesi biliyorum pazar gunu gelinlik provasina gidicez annem o ben arabadan inerken arka koltuga hediyelerimi atmayi dusunuyorum dun sevgililer gunuydu bunuda sana aldim diye kardesimle annemde sende alma diyor cokta uzulcem takmayinca cunku yilbasinda hediyesini verirken de uzulmustüm o onemsemeyince dogum gunumde bana hediye almadi nisan gunune denk geldi diyeymis bir hafta ince arkadaşına dogum gunu hediyesini beraber aldik gecen haftada ablasina dogum gunu icin hediye almis bu telasta birde bana soyledi sen ne alican gorumcene diyeki ailesindeen biri dahi kutlamadi benimkini garip oldum benim ozel gunlerimi hic onemsemiyosun hic dedim :/ arkdaslarimda aa sen iki aya evleniyosun sana guzel bir surpriz gelir diye bejde ben onemsemem oyle gunleri diye yalan soyledim