Merhaba kadınlar kulübü,
Nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz 1 yıldırda nişanlıyız.
Aslında bu yaz atamalarımız olsaydı şimdi evli olacaktık ama olmadı.
Dolayısıyla bende bu sene hiç değilse ailemin yanında sağlıklı bir şekilde tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim.
Sınavdan sonra atamam olmazsa da işe girip çalışacam artık.
Nişanlımda hazirandaki 2. atamaları bekliyor puanı iyi muhtemelen 2.atamalarda olur.
Olmazsada en kötü eylülde 3.atamada olur. Bu arada da sözleşmeli memur alımları olunca onlara başvuruyor
.Şuan Herhangi bir yerde işe hem vakit geçiriyor hemde çalışıyor. Ayrıca internet üzerinden elektronik alım satım yapıyor.
Parasını sermaye yapıp döndürüyor yani.
Aşağı yukarı aylık 1000 lira geçiyor eline.
En azından birimizin memuriyet olsaydı evlenmiş olacaktık.
Ama nişanlım son zamanlarda bana kızmaya başladı sankı memur olmadan evlenilmiyor diyor.
Sürekli laf çarpıyor bana.
Tamam bende isterdim evli olmak ama nasıl olacaktı ki.

ben adam gibi sınava hazırlanmaya karar verdim biryıl daha ve başka bir işde çalışmayacam dedim.
(85 üstü puan almam lazım atanmam için)
Evlenirdik ben atanana kadar annemlerle kalırdık sen evde yine ders çalışırdın diyor.
Ama ben istemedim bu teklifini.öyle nasıl çalışabilirim ki
ayrıca Baş başa yaşayacağımız bir eve gelin olmak istiyorum ben.
Evliliğim en güzel zamanlarında eşimle yalnız olmak istiyorum bunu da anlattım nişanlıma ama beni anladığını sanmıyorum.
Şuan evlensek Düğün masrafı, ev kira,eşyalar nasıl altından kalkacaz ki. Nişanlıma temmuza kadar bekleyelim ben sınava gireyim seninde ataman yapılsın eğer olmasa bile o zaman artık ikimizde çalışırız ve evleniriz dedim.
ama senin memuriyet olursa da yapalım düğünü hemen dedim ben evimizde çalışırım dedim.
Memuriyet dememin sebebi de hiç değilse para ve sigorta güvencemiz olsun nefes alabilelim istedim.
Artık Sürekli bana söylenmeye başladı sankı memurun borcu olmayacak mı?
Memur olmazsak evlenemez miyiz diye. Ben anlatmaya çalışıyorum ama beni anlamıyor.
Bu konu yüzünden son zamanlarda iyice kavga eder olduk.
Geçen benim memurluk olsa bile evlenmeyecem seninde memur olmanı bekleyecem,
açmayacam bir daha evlilik konusunu sen memur olana kadar dedi.
Çok kırıldım üzüldüm böyle davrnamasına ama anlamaya çalıştım biran önce kavuşalım istiyor ondan diye teselli ettim kendimi aldırış etmemeye çalıştım dediklerini .
Dünde yine memur olmadan evlenilmiyo konusunu açtı.
Mesaj attı
ama sende haklısın zora gelemem diyorsun yazmış.
Lafını düşünde konuş yazdım.
Ama çok zoruma gitti. Ciddi böyle mi düşünüyor acaba benim hakkımda.

Bu mesajlaşmadan sonra bir kere aradı öyle napıyon falan dedi soğuk konuştum bende bi daha da ararsam seni dedi kapattı.
Konuşmadık dünden beri de.
ama çok kırıldım. bunca zaman neler yaşadık biz.
beni gerçekten böyle mi tanımış yani