Beni denemek istemiş..

benimde herkese saygım var ama herşey yerinde ve zamanında güzel zaten erkekler herzaman zoru sever kendimizi kolay lokma yapmıyalım benm fikrim böyle, eğer senin fikrinde böyleyse neden o adamı tekrar aradın merak ettim cnm

Daha kısa ve öz... Tebrikler...

ne biliyim ya :)) duygularım karmaşık..belkide hoşlanıyorum..

off gene döktürmüşsün tamam tamam sen haklısın ..
Sana mı soracaktım konu açarken..konuyu dağıtırım dağıtmam neden hırslandın bana arkadaşım ben içimi döktüm konu açan benim sen misafirsin misafirliğini bil..sakin ol..ARTIK CEVAP YAZMA SENİN YORUMLARINI İSTEMİYORUM.

Son düzenleme:
evet sen o kadarını yazamadın:)) sen anca roman yaz..

Ben de burada "sözde" fikir sorup istediği cevap gelmeyince bozulanları, herkes "adamın niyet belli dediği" halde kendisinden cinsellik beklentisi olanları tekrar tekrar arayanları üstüne "Evlilikten önce cinsellik tabudur, "herkes ne kadar rahat" ama saygı duyuyorum" diyenlerin kendi sözlerine ters düşmelerini istemiyorum, onu ne yapacağız... Madem kararınızı veriyorsunuz, fikrimizi söyleyince de bozuluyorsunuz, neden konu açıyorsunuz? Kimse adamın niyeti temiz dememiş, bizim de fikrimiz bu, siz hoşlanıyorsunuz diye fikrimizi mi yazmayalım...

Bu forumda yorum yapan kadar konu açan da misafir... Sadece ben değil herkes "misafirliğini bilecek"...Gına geldi istediğini duymayınca üslubu bozulan konu sahiplerinden...

siz deneme tahtası mısınız yahu
ne haddineymiş sizi denemek
arkadaşların dediği gibi balık baştan kokar

canım boşver bu salağı o kim oluyoda seni deniyomuş öküzzz, sinir oluyorum böyle insanlara

yaşın kaç merak ettim. adam resmen sizi kullanmak istemiş bunu da açıkça söylemiş. verilmiş sadakanız varmış ki adam işten çıkarılmış. yoksa birşekilde yalanlarıyla sizin gönlünüzü alır, ondan sonra da bir şekilde sizi ikna ederdi.

Eğer yapılan yorumları kaldıramayacaksanız konu açmayınız.. Hiçbir üyenin burada konu açtıktan sonra sen yorum yap sen yapma deme lüksü yoktur..

Pislik, iğrenç, mikrop erkek müsfettesi ahlaksız teklifte bulundu yani?
böylelerinin şeyini bütün erkeklere ibret olsun diye Taksim'de veya başka bir meydanda da olabilir,
sallandıracaksın, bir daha akılları ukçurlarına kaçıyor mu görürdük o zaman. Ya sabır!!

bana mesaj çekerek senle yaşamak istediğim bazı şeyler var sende istiyor musun dedi..yanıt alamayınca tekrar sordu istiyormusun istemiyormusun şeklinde...evet mi hayır mı dedi..

Son düzenleme:
Hmm, sanırım seni giderayak ayartmaya çalışmış, mendil niyetine kullanmak için.
Kullandıktan sonra bir daha görmeyecek nasıl olsa, atması daha kolay olur!:S

işten çıktı işyerinde de görmeyeceğim artık belki unuturum adam gibi birini bulurum inşallah

Son düzenleme:
işten çıkacağını bilmiyordu ki..arkadaşım ayrıca beni mendil gibi kullanıp atacak kimse anasının karnından doğmadı daha

Sen kabul etmedigin için denedim demis elbette, ne bayat ne cocukca bir savunma cumlesi.
Oncelikle sen ona karsi ne hissediyorsun onu dusun onunla evlenmeyi dusunur musun mesela?
Kizlarla tek bir sey icin arkadaslik kurdugu soylenen biri... demekki senden evvel bir cok kisiye seni
"denedim" demesine gerek kalmadan iliskileri yurutmus...
evet canim bu gezegende akli sadece uckurunda olmayan, en azindan
is resmilesmeden bu konulari agzina dahi almayan nice helal sut emmis erkekler var...
birak gitsin yoluna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…