Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen sevişemeyeceğim bir insanla çıkmam. Sevişmeyeceksem neden sevgili oluyorum ya? Bu pat diye söylenmez tabiki de ama erkekleri de anlıyorum o konuda yıllarca niye beklesinler. Kutsal bakire sendromu gibi. İlk günden olmaz ilk aydan olmaz salı sallanır cuma mübarek gün falan böyle kafadaki kısıtlar bile çok saçma. Bir gün ağdacımla oturuyoruz bana "aklında seks olmayan bir erkek göster direkt evlenirim" dedi. Napacaksa aseksüel biriyle evlenip hiç anlayamadım :) ...
ilk günden tabii ki de olmaz bence, olsa olsa amerikan filmlerinde olur, bu akşam yemek yedik hadi sonrasında sevişelim
tanımadığın etmediğin bilmediğin biri, güven kolay mı oluşur bu kadar
zaten başlık sahibin arkadaşları uyarmış bu adama karşı, bi bildikleri vardır muhakkak
ben seni test etmiştim testi geçtin falan, çok çocukca ve saçma, niyeti gayet açık
Uzak dur tatlım.Hayır gelmez..
şimdi arayıp görüşelim dedi.. ne yapmalıyım hatasını anlamış mıdır?ayrıca benimle sadece sevdiği için çıkmak isteyecek başka niyetleri olmayacak bir erkek var mıdır bu gezegende.
biraz önce aradım çok uzak bir tavırla konuştu benle...
işten çıkartıldığını öğrendiğim halde kendim çıktım dedi..
üzüldüm yinede ama niye üzüldüm..off
aklında hep şu düşünce var..
"ya beni gerçekten seviosa gerçekten denemişse hanım hanımcık (!) bir kız olduğumu anladı aşık olur şimdi. acaba bi denesem mi ki yine"
kime neyi ispat ediceksinki... aradığın içinde adamın ego tavan yaptı iyice..
Uzun süreli bir ilişkiniz varsa dokunmak, öpmek istemesi, cinsel anlamda birşeyler yaşamanız normal bana göre. O sizin normal arkadaşınız değil, sevdiğiniz adam sonuçta. Ama güvenmiyorsanız, farklı şeyler düşünüyorsanız onun hakkında ve bu tür şeyler size uzaksa, uzatmayacaksınız bitireceksiniz o zaman.
Sevgilinizin birşeyleri yaşamak istediği apaçık belliyken sizin tepkinizden sonra "denemek istedim" diye kıvırması çok komik. Besbelli ki amacı denemek değil niyetinizi öğrenmekmiş. Biraz ılımlı konuşuyor olsaydınız hiç kaçınılmaz kısa sürede yakınlaşmalar başlardı.
gerçek niyetini (?) belli eden yeni erkek arkadaşım benden olumlu yanıt alamayınca seni denemek için yaptım sen bir tanesin dedi..senden bunu beklerdim diye de ekledi.. bu kişi çalıştığım yerde..arkadaşlarım da beni uyarmışlardı bu kişi sadece kızları tek bir şey için ister,kullanır dikkat et demişlerdi ben bi şans vermek istemiştim..çünkü çok ısrar etmişti..şimdi arayıp görüşelim dedi.. ne yapmalıyım hatasını anlamış mıdır?
ayrıca benimle sadece sevdiği için çıkmak isteyecek başka niyetleri olmayacak bir erkek var mıdır bu gezegende.
bugün çok üzücü bir haber aldım..
onu işten çıkarmışlar..
sözlerinizi duyar gibiyim ondan bu kadar rahatsızsan neden üzülüyorsun sana ne diyeceksiniz
ama işten çıkartılacağını duyunca çok kötü oldum gözlerim doldu yani..nedenini bilmiyorum..
acaba benim ahım tutmuş olabilir diye vicdan mı yaptım yoksa ondan biraz hoşlanmış olabilir miyimtelefonla konuşacağım onla öğrenmek istiyorum..
hayat ne kadar garip...
Garip olan buradan gelen cevaplara göre tutumunuzun değişmesi... (Oysa herkesin sevme şekli farklı...)
Hem "Arkadaşlar kızları kullandığını söylemişlerdi, çok ısrar etti diye kabul ettim" diyorsunuz,
"Seni denemek istediği palavra,resmen istediği olmadı diye yalan söylemiş" diyenlerle hemfikir oluyor,
"Benimle sadece sevdiği için çıkacak erkek yok mudur" diye "gerçek dışı" bir beklentiye sahip olacak kadar cinsellikten uzak bir beraberlik arayışındasınız...
"Gerginim, onu görmek istemiyorum" diye adama "saydırmalarına" sebep olacak şekilde açıyorsunuz konuyu,
Hem de "yoksa ondan biraz hoşlanmış olabilir miyim?"...
Bir ilişkiden beklediğinizin "sadece sizi sevmek için çıkması" olduğunu söyleyip "kızlardan istediğini alır, onları bırakır" denilen bir adamdan hoşlanıyorsanız "gezegende sadece sevdiği için çıkacak adam arayışı" ne demek? Siz daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz... O "beğenmediğimiz adam" ne istediğini biliyor mesela... Cinsellik yaşamak istiyor ilişkisinde... Sizi "ürkütmemek" için de ağırdan almaya çalışmış... Herkes adamın sekse düşkünlüğünden haberdar ve sizi uyarırken sizinle nasıl bunu düşünmemiş olacak? Bunu gerçekten göremiyor musunuz?
Oysa bu denemeleri lisedeki oğlanlar küçük kız arkadaşlarından öpücük almak için yapmıştır en son... Kız öpmelerine izin vermeyince "daha sonra tekrar denemek" üzere rafa kaldırırlar bu isteği... Eninde sonunda o kız öpülür...
Herkesin "Kızları tek bir şey için kullanır" dediği adamsa lisedeki o delikanlı kadar saf düşünmez elbette... Bunun aksini düşünmek saflık olur zaten...
Siz bütün bunları bile bile, başkalarıyla neler yaşadığını duyduğunuz halde "Ondan hoşlandım, onu arayacağım" derseniz "gezegende sadece sevmek için benimle çıkacak erkek yok mu" feveranlarınıza son verin... Yaşayacaklarınızın sorumluluğunu almayı öğrenin... Adam da ne istediğini biliyor, arkadaşlarınız da niyetini söylemiş... Bizler de yazdık... Her şey bu kadar açıkken adamı arasanız, tekrar başlarsanız ve sizden cinsel istekleri olursa, yakınlaşmaya çalışırsa daha fazla şikayet etmezsiniz artık...
gerçek niyetini (?) belli eden yeni erkek arkadaşım benden olumlu yanıt alamayınca seni denemek için yaptım sen bir tanesin dedi..senden bunu beklerdim diye de ekledi.. bu kişi çalıştığım yerde..arkadaşlarım da beni uyarmışlardı bu kişi sadece kızları tek bir şey için ister,kullanır dikkat et demişlerdi ben bi şans vermek istemiştim..çünkü çok ısrar etmişti..şimdi arayıp görüşelim dedi.. ne yapmalıyım hatasını anlamış mıdır?
ayrıca benimle sadece sevdiği için çıkmak isteyecek başka niyetleri olmayacak bir erkek var mıdır bu gezegende.
ne yapmalıyım diye sormuşsun sen yapıcağın şey aklındaymış sadece bide şu hatunlar ne diyo bi bakem gibi oldu bu cnm ayrıca bazı yorumları okuyorumda bu sevgiliyken cinsellik konusuna biçok kişi sıcak bakıyor bendemi bi sorun varr diye düşünür oldum
valla tebrik ediyorum ilişki analisti gibisiniz o ne yorumlar öyle bayağı zaman harcamışsınız.tüm yazdıklarımı okuyup eleştiri yağmuruna tutmuşsunuz.sonuçta bu gönül işleri mantıkla açıklanabilen şeyler değilki hormonlarla ilgili.bir de çapkın da olsa hayatı boyunca çapkın mı kalacak..çapkınlarında sevgiye ihtiyacı olmaz mı.o da birini sevip mutlu olmak isteyecektir bu kişi ben olursam daha güzel olur..şimdi değilde yakın zaman arayacağım gene onu çünkü bana hissettirdiklerini kimse hissettirememişti..çok yakışıklı havalı centilmen biriydi.. sadece niyetini ilk başta belli etti.o puanını kırdı işte..lütfen arkadaşlar ben burdan özel hayatımı yazdım diye yıkıcı eleştirilerde bulunacaksınız anlamına gelmez hangimiz mantıklı davrandık özel hayatımızda hangimiz yanlışlar yapmadık ayrıca arkadaşlarım bana dikkat etmemi söylemişti ama kendimi fazla kaptırmamamı istediler çok hassas olduğum için..
sizin yaptığınız yıkıcı eleştiriyi arkadaşlarım yapmadı..yorumunuz kişisel saldırı gibi...
ayrıcada rumuzunuz gibi değilsiniz umut vermiyorsunuz..
aynen öyle arkadaşım devir değişmiş artık biz eskilerde mi kaldık ne.ben de kendimde bir sorun mu var diye düşünüyorum cinsellik tabu benim için evlenmeden olmaması gereken bir şey... .