• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni denemek istemiş..

aynen öyle arkadaşım devir değişmiş artık biz eskilerde mi kaldık ne.ben de kendimde bir sorun mu var diye düşünüyorum cinsellik tabu benim için evlenmeden olmaması gereken bir şey... ama tabi tersini düşünenlerede saygım sonsuz o ayrı..
sevgililikte cinsellik olmazsa olmaz hale gelmiş..ama erkeklerin her istediğini yapmamalı ..türkan şoray kanunları olmalı:))))
biz prensiplerimizden ödün veremiyoruz onun için kaybediyoruz işte. ama inşallah bizi anlayan da çıkar...

benimde herkese saygım var ama herşey yerinde ve zamanında güzel zaten erkekler herzaman zoru sever kendimizi kolay lokma yapmıyalım benm fikrim böyle, eğer senin fikrinde böyleyse neden o adamı tekrar aradın merak ettim cnm

benimde herkese saygım var ama herşey yerinde ve zamanında güzel zaten erkekler herzaman zoru sever kendimizi kolay lokma yapmıyalım benm fikrim böyle, eğer senin fikrinde böyleyse neden o adamı tekrar aradın merak ettim cnm

Daha kısa ve öz... Tebrikler... :71:

ne biliyim ya :)) duygularım karmaşık..belkide hoşlanıyorum..

madem bu iş hormonlarla halledilecekti, mantıkla açıklamayalım, neden konu açıyorsunuz? Neden mantık yürütmeye uğraşıyor insanlar burada? Bizden fikir almak yerine hormonlarınızı dinleyebilirdiniz, değil mi?... :51:

Hemen alttaki arkadaş benim söylediğimi daha kısa, öz yazmış: Zaten karar vermişsiniz de bakalım biz ne diyeceğiz... Burada konu sahibinin istediğini yazmadığınızda "kişisel saldırıda" bulunmuş oluyorsunuz, alıştık bunlara, sorun değil... O kadar ki rumuzumu görüp terapi yapacağımı sananlar bile var... Rumuzumuz umut dağıtıyor diye "siyaha beyaz" diyemiyoruz maalesef... ("kapıcınınbitlikızı" diye cici bir rumuz vardı... Bu mantıkla o da bitli mi oluyor yani... :61: ) o kadar ki konusunu bırakır sizinle "sohbet ederler"... :37:

"bu gezegende sadece beni sevdiği için benimle çıkacak erkek yok mu" diyecek kadar masum, "kızlardan istediğini alı bırakır" diyen adamlarla ilişki deneyecek kadar cesursunuz... Arkadaşlarınızın adamın ne mal olduğunu söylediğini yazmışsınız... Adamın niyetini yazan siz, "kaybetmemek için mi beni denediğini söyledi, kıvırdı" diyen siz, bunu tekrar eden biz yıkıcıyız... "hatasını anlamış mıdır?" dediğiniz adamdan adım gelmeden arayan siz... Soğuk konuştu diye bozulan "gerçek yüzünü gördüm" diyen siz... Adamın "denemesi"ni değil, soğuk konuşmasını dert eden... Garip... Pekala, adam süt kadar temiz, siz de "gezegende sadece sevmek için çıkacak adam" aramıyorsunuz... Konu nereden nereye...
:82:

bunu diyorsunuz sonra da resmen birlikte olmak isteyen adamın "seni denedim" demesini kınayan konunuza "ondan hoşlanıyor muyum" diye devam ediyorsunuz... Tuhaf şey.... Sonra da "aşk hormon işi mantıkla açıklanmaz" bu da tuhaf... Açıklamışsınız işte, cinsellik tabuysa bu adamdan uzak durulur... Açık değil mi? Sizin mesajlarınızdaki tutarsızlıklar, adamı bir öteleyip bir benimser halinizi ifade edince kişisel saldırıda bulunmuş olmuyoruz... Ne istediğinize karar verin diyoruz... Hani yorum yapılsın diye konu açmışsınız ya o bakımdan... :51:

Her neyse... Ben cinselliğe düşkün bir adamla bunu tabu olarak gören bir kadının birlikte olursa sürtüşmelerin yaşanacağını öngörmek için müneccim olmaya gerek olmadığını düşünüyorum... Bu fikrimi değiştiremeyeceğinize göre cevap yazarsanız karşılıklı sohbet olur en fazla ki konunuzu dağıtmamanızı öneririm... :emir_bebek:

off gene döktürmüşsün tamam tamam sen haklısın ..
Sana mı soracaktım konu açarken..konuyu dağıtırım dağıtmam neden hırslandın bana arkadaşım ben içimi döktüm konu açan benim sen misafirsin misafirliğini bil..sakin ol..ARTIK CEVAP YAZMA SENİN YORUMLARINI İSTEMİYORUM.

Son düzenleme:
evet sen o kadarını yazamadın:)) sen anca roman yaz..

off gene döktürmüşsün tamam tamam sen haklısın ..
Sana mı soracaktım konu açarken..konuyu dağıtırım dağıtmam neden hırslandın bana arkadaşım ben içimi döktüm konu açan benim sen misafirsin misafirliğini bil..sakin ol..ARTIK CEVAP YAZMA SENİN YORUMLARINI İSTEMİYORUM.

Ben de burada "sözde" fikir sorup istediği cevap gelmeyince bozulanları, herkes "adamın niyet belli dediği" halde kendisinden cinsellik beklentisi olanları tekrar tekrar arayanları üstüne "Evlilikten önce cinsellik tabudur, "herkes ne kadar rahat" ama saygı duyuyorum" diyenlerin kendi sözlerine ters düşmelerini istemiyorum, onu ne yapacağız... Madem kararınızı veriyorsunuz, fikrimizi söyleyince de bozuluyorsunuz, neden konu açıyorsunuz? Kimse adamın niyeti temiz dememiş, bizim de fikrimiz bu, siz hoşlanıyorsunuz diye fikrimizi mi yazmayalım...

Bu forumda yorum yapan kadar konu açan da misafir... Sadece ben değil herkes "misafirliğini bilecek"...Gına geldi istediğini duymayınca üslubu bozulan konu sahiplerinden... :kkk:

siz deneme tahtası mısınız yahu
ne haddineymiş sizi denemek
arkadaşların dediği gibi balık baştan kokar

canım boşver bu salağı o kim oluyoda seni deniyomuş öküzzz, sinir oluyorum böyle insanlara

yaşın kaç merak ettim. adam resmen sizi kullanmak istemiş bunu da açıkça söylemiş. verilmiş sadakanız varmış ki adam işten çıkarılmış. yoksa birşekilde yalanlarıyla sizin gönlünüzü alır, ondan sonra da bir şekilde sizi ikna ederdi.

Eğer yapılan yorumları kaldıramayacaksanız konu açmayınız.. Hiçbir üyenin burada konu açtıktan sonra sen yorum yap sen yapma deme lüksü yoktur..

Pislik, iğrenç, mikrop erkek müsfettesi ahlaksız teklifte bulundu yani?
böylelerinin şeyini bütün erkeklere ibret olsun diye Taksim'de veya başka bir meydanda da olabilir,
sallandıracaksın, bir daha akılları ukçurlarına kaçıyor mu görürdük o zaman. Ya sabır!!:47:

bana mesaj çekerek senle yaşamak istediğim bazı şeyler var sende istiyor musun dedi..yanıt alamayınca tekrar sordu istiyormusun istemiyormusun şeklinde...evet mi hayır mı dedi..

Son düzenleme:
Hmm, sanırım seni giderayak ayartmaya çalışmış, mendil niyetine kullanmak için.
Kullandıktan sonra bir daha görmeyecek nasıl olsa, atması daha kolay olur!:S

işten çıktı işyerinde de görmeyeceğim artık belki unuturum adam gibi birini bulurum inşallah

Son düzenleme:
işten çıkacağını bilmiyordu ki..arkadaşım ayrıca beni mendil gibi kullanıp atacak kimse anasının karnından doğmadı daha

Sen kabul etmedigin için denedim demis elbette, ne bayat ne cocukca bir savunma cumlesi.
Oncelikle sen ona karsi ne hissediyorsun onu dusun onunla evlenmeyi dusunur musun mesela?
Kizlarla tek bir sey icin arkadaslik kurdugu soylenen biri... demekki senden evvel bir cok kisiye seni
"denedim" demesine gerek kalmadan iliskileri yurutmus...
evet canim bu gezegende akli sadece uckurunda olmayan, en azindan
is resmilesmeden bu konulari agzina dahi almayan nice helal sut emmis erkekler var...
birak gitsin yoluna...

Back