• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni denemek istemiş..

zna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
29
0
36
İstanbul
gerçek niyetini (?) belli eden yeni erkek arkadaşım benden olumlu yanıt alamayınca seni denemek için yaptım sen bir tanesin dedi..senden bunu beklerdim diye de ekledi.. bu kişi çalıştığım yerde..arkadaşlarım da beni uyarmışlardı bu kişi sadece kızları tek bir şey için ister,kullanır dikkat et demişlerdi ben bi şans vermek istemiştim..çünkü çok ısrar etmişti..şimdi arayıp görüşelim dedi.. ne yapmalıyım hatasını anlamış mıdır?
ayrıca benimle sadece sevdiği için çıkmak isteyecek başka niyetleri olmayacak bir erkek var mıdır bu gezegende.

Tabi işine gelmeyince denemek istemişmiş..
Sen he deseydin acaba o reddedip sadece bi denemeydi beni kaybettin diyebilecekmiydi?? Hiç sanmam...
Balık baştan kokar demişler; buda rengini belli etmiş zaten. gerisi sana kalmış...

Son düzenleme:
kaldıki denemek istediğini varsayarsak; haddinemiymiş seni denemek ? O kim oluyormuşki seni deneyecek..?

Yazdıklarından devam etmek istiyormuşsun da "tüm erkekler böyledir amaan!" gibi bir bahane üretiyormuşsun gibi geldi bana.

Niyeti sadece buysa zaten seninle beraberliği sürdüremez.

hmm ya aslında görüşmek istemiyorum ona güvendiğim için kendime kızdım ve tüm erkeklerde de soğudum sanki...

seni denemek için yaptım dediği şey nedir

seni denemek için yaptım dediği şey nedir

bana mesaj çekerek senle yaşamak istediğim bazı şeyler var sende istiyor musun dedi..yanıt alamayınca tekrar sordu istiyormusun istemiyormusun şeklinde...evet mi hayır mı dedi..

gerçek niyetini (?) belli eden yeni erkek arkadaşım benden olumlu yanıt alamayınca seni denemek için yaptım sen bir tanesin dedi..senden bunu beklerdim diye de ekledi.. bu kişi çalıştığım yerde..arkadaşlarım da beni uyarmışlardı bu kişi sadece kızları tek bir şey için ister,kullanır dikkat et demişlerdi ben bi şans vermek istemiştim..çünkü çok ısrar etmişti..şimdi arayıp görüşelim dedi.. ne yapmalıyım hatasını anlamış mıdır?
ayrıca benimle sadece sevdiği için çıkmak isteyecek başka niyetleri olmayacak bir erkek var mıdır bu gezegende.

ne salak bi çocukmuş

ne salak bi çocukmuş

evet çok salaktır............böyle biriyle nasıl görüştüm ben..
.iş yerinde devamlı göreceğim bu kişiyi sizce nasıl davranayım görmezden mi geleyim selam veriyor devamlı..

Son düzenleme:
bu benımkıne benzemıs bırazda ben hata yaptım uzattım sakın uzatma cnm uzak tut boylelerını .. ha bırde ıcımde kalmasın boyle gozlerı dısarıda olan fıldır fıldır donen :)) kızarkadasını bastan asagı suzen erkekler allah belanızı versın.

bu benımkıne benzemıs bırazda ben hata yaptım uzattım sakın uzatma cnm uzak tut boylelerını .. ha bırde ıcımde kalmasın boyle gozlerı dısarıda olan fıldır fıldır donen :)) kızarkadasını bastan asagı suzen erkekler allah belanızı versın.

sen ne kadar sürede anladın böyle bir tip erkek olduğunu ...kendini hemen mi belli etti...

şansın varmış niyetini belli etmiş ya belli etmeseydi ilişkiniz devam edicekti iyice bağlanıcaktın ve sonundada istediğini bi şekilde elde edicekti belkide allah böyle erkekleri ıslah etsin tabi iş yine kadınlarda bitiyor kadınlar kendinizi kullandırtmayın

arkadaşlar ben işim gereği vardiyalı çalışıyorum birazdan işe gidiyorum oda çalışıyor bugün benle gerçi aynı grupta değiliz ama beni görecek yinede.. umarım konuşmaz benle.. gergininm biraz..aslında soğudum biraz görsemde önemli değil yüzüne bakmıyorum ama yinede insan tuhaf oluyor..

konuşup görüşmek istemediğini söyle ve görüncede görmezlikten gel muhattap olma bence

O kim ki seni deneyecek senden üstün biri mi? Bir kere karakterli bir adam olsa bunu böyle deneme amaçlı teklif edip dile düşürmez yaşanacak bir şeyler varsa yaşanır yoksa yaşanmaz. Çok itici bir davranış kadınları sadece et gibi gören bir bakış açısı var bence.

Bu herkesin bildiği gibi istediğini alamayınca uydurduğu bir bahane.Kim kimi ne hakla deneyebilir ki?Hadi sen beni denedin,bende istediğin tepkiyi verdim.Deniyorsun ya aklın sıra dediğin şey olmayınca sevinmelisin.Peki ben tekrar nasıl güvenirim böyle bir erkeğe?

Hiç kafanıza bile takmayın.Zaten öncesinde uyarılmışsınız,e kendinizde durumu görmüşsünüz..Geçen vakte yazık olur.​

valla uzun süreli bi ilişkide yine uzun süreler sonra erkeklerin bu tip talepleri normal bence

ama böyle dakka bir gol bir niyetlilere ancak ooohhaaa deriz

ne yapmalıyım diye sorman bile hata şuan, yapacağın şey, normal bi erkekle beraberlik düşünmek

Son düzenleme:
Ben şahsen sevişemeyeceğim bir insanla çıkmam. Sevişmeyeceksem neden sevgili oluyorum ya? Bu pat diye söylenmez tabiki de ama erkekleri de anlıyorum o konuda yıllarca niye beklesinler. Kutsal bakire sendromu gibi. İlk günden olmaz ilk aydan olmaz salı sallanır cuma mübarek gün falan böyle kafadaki kısıtlar bile çok saçma. Bir gün ağdacımla oturuyoruz bana "aklında seks olmayan bir erkek göster direkt evlenirim" dedi. Napacaksa aseksüel biriyle evlenip hiç anlayamadım :) ...

Back