beni de everin bee...

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
evet herkes biliyo nerdeyse ben nişanlıyım.
yaza da düğünüm var Allah kısmet ederse.
ama paramıs yok şimdilik,:çok üzgünüm: hadi bi el atında beni de everin Şeniz

canim biz kk hükümeti olarak seni evermeyi bir borc biliriz...
maliye bakanimiz gelsin ne ihtiyacin varsa söyle hemen hallederiz...
racon kesilmis...

sızın odemelerı yapmıyolarmı sayın bakanım:kahve:
sızın gıbı bı bayana bu paraslıgı yakıstıramadı dogrusu:dilcikar:
ben bı bakan olıyım sızede el atarım:lepi:

benden sana bir torpil balayı için benim otelden gelin üçetsiz olarak.sonrada ceyizlerin böcükten olur nerlerde yok ortalıkta:)

hadi o zaman kermes kurduk bana getirin ne var ne yok evi kuruyoruz

canim biz kk hükümeti olarak seni evermeyi bir borc biliriz...
maliye bakanimiz gelsin ne ihtiyacin varsa söyle hemen hallederiz...
racon kesilmis...

yettim yettim!!!
eveeett. şimdik böcük sana çeyizlerden katkı yapacak, cemre_su da otelinde balayı ayarladı. bende yeni bir tasarı hazırladım. evlenecek çiftlerin düğün masraflarını karşılayacağız. adisyonu maliye bakanınız kahvekoliğe yollamanız yeterli efenim. saygılar ve de mutluluklar.:nazar:

e eşyalar nolcak, mobilyalar beyaz eşyalar felan

benden sana bı ev
dublex yada trıplex
sana bırakıyorum tercıhı
ıster apartman daıresıde olur
tercıh senın
bak bunuda kımse yapmazdı benden baska

canim sen listeni hazirla su lazim bu lazim diye herkes artik ne verebiliyorsa onu söyler...
yani herkesi everdik seni mi everemiyecez....

bendende bi beşi bir yerde.. Bebelerin maması bezi benden :) eniştenin altınada 4*4 :)

düğün salonuna girişi şu şekilde ayarladım. beğendin mi gelin hanım?

s5lfdt.jpg

Son düzenleme:
belınaycım...
aynen evlenmeye kalktıgım zaman ısterım bu bakana verdıklerınden haberın olsun sımdıden ayarlan canım benım

allah razı olsun hepinizden. liste çıkaram bi ara

ya listeye yardım etsenize eksik o kadar çok ki...

sımdı lısteye yardım edyım ama nerden baslasak mutfakmı banyomu
karar veremedım

yatak odasından başlayalım :asigim:

evet bekliyorum modelleri öle kıytırık şeyler vermeyin beğenmem. seçmem lazım :1closedeyes:

belınaycım...
aynen evlenmeye kalktıgım zaman ısterım bu bakana verdıklerınden haberın olsun sımdıden ayarlan canım benım

EBRUU SANAAAAAYRI KIZIMMMMM kaydirigubbakcemile5 SENİN DÜĞÜN İSTERSEN FETHİ PAŞA KORUSUNDA YADA RAKKASDA OLCAK SONRADA KONUKLARLA BERABER YANİ GENÇLERLE EĞLENCEYE GİDİCEZZ YAZ OLURSA TEKNE TURU BOĞAZDA KIŞ OLURSADA FLORYA SOSYAL TESİSLERİNDE YADA YELŞİLKÖYDE BİR YEMEK DÜZENLİCEZZ BEBEEEM SONRA LİMUZİNİNİZLE GERİ DÖNÜŞ OLUCAKK EVDEDE ARTIK NE YAPARSINIZ BİLEEMEM kaydirigubbakcemile3

EBRUU SANAAAAAYRI KIZIMMMMM kaydirigubbakcemile5 SENİN DÜĞÜN İSTERSEN FETHİ PAŞA KORUSUNDA YADA RAKKASDA OLCAK SONRADA KONUKLARLA BERABER YANİ GENÇLERLE EĞLENCEYE GİDİCEZZ YAZ OLURSA TEKNE TURU BOĞAZDA KIŞ OLURSADA FLORYA SOSYAL TESİSLERİNDE YADA YELŞİLKÖYDE BİR YEMEK DÜZENLİCEZZ BEBEEEM SONRA LİMUZİNİNİZLE GERİ DÖNÜŞ OLUCAKK EVDEDE ARTIK NE YAPARSINIZ BİLEEMEM kaydirigubbakcemile3

ayyy tamm hayalerımdekı gıbı ya
yazın olsun ohalde daha guzel tekne turu yaparız sole butun kk
ay canım cok dusuncelısın kalbımı okudun ınan

X