Beni de destekleyin bende zayiflasamm:)

Merhaba dostlar
Bugün eski resimlerime baktim kendimi unutmusum onu farlettim
Yoğun is hayatı doğum sonrası ye sütün olsun baskilari :) derken 65 kilo oldum.Hala hamilelik kiyafetlerimi giyiyorum ve bu gidişe bir dur deme kararı aldim.Hedefim önce 60 sonra 55 sonra 50 yi görebilmek.Kararliyim basaracagim :)
BENİ ANLATMISSIN CANIM GECEN SENE DİYETLE 12 KİLO VERMİŞTİM 53 OLMUŞTUM SONRA İKİZLERİME HAMİLE KALDIM 6.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI 65 OLDUM VEREMEDİM Bİ TÜRLÜ PAZARTESİ DİYETİSYENE GİTTİM ALDIM LİSTEMİ UYGULUYORUM COK AKILCI SEYLER ANLATTI HER HAFTA GÖRÜSECEZ İNŞALLAH VERİRİMMMMM HEDEFİM 50 OLMAK

SABAH 2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
10 ADET ZEYTİN
INCE 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
YEŞİLLİK
DOMATES-SALATALIK

BENİ ANLATMISSIN CANIM GECEN SENE DİYETLE 12 KİLO VERMİŞTİM 53 OLMUŞTUM SONRA İKİZLERİME HAMİLE KALDIM 6.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI 65 OLDUM VEREMEDİM Bİ TÜRLÜ PAZARTESİ DİYETİSYENE GİTTİM ALDIM LİSTEMİ UYGULUYORUM COK AKILCI SEYLER ANLATTI HER HAFTA GÖRÜSECEZ İNŞALLAH VERİRİMMMMM HEDEFİM 50 OLMAK

Ulkemizde yasayan çocuklu kadinin ortak dertleri desene :) kararli olmana sevindim inşallah basaricaz birbirimize destek olalim önerilerini bekliyorum canim

Sevgili Günlük bugun plates bir saate cikardim 10 dk kardio çalıştım menum söyle:
Sahur:domates salaralik haşlama yumurta maydanoz tere roka limonlu salata pidenin kabuklarindan tirtiklamadim :)
Iftar:3 kofte kabak yemeği bir kase yoğurt
aralarda turk kahve yesil cay ve 3 lt su

Günaydın gunlukcugum :)
Bu sabah 40 dk kadar yürüyüş yaptim oğluşun peşinden kostumda denebilir
menüm söyle
sahur: iki yemek kaşığı kiymali yumurta salatalik bir dilim peynir çay
iftar: kayınvalıdem e gidecegiz bilmiyorum menüde ne var ama salata yapıcam orda kendime çünkü eli boldur yağı salatada bile fazla kullanır kendileri :)
gün içinde bol su detox suyu türk kahvesi

Merhaba günlük
iki haftadır duraklama dönemi sonrasi 63 ten 62.5 i gördüm sonunda biraz hareketi arttırmak gerekiyormuş yağ orani azaldikca vücut direnç gösteriyor bugunku menum
sahur:domates salatalık yumurta maydanoz tere roka salatası çay
iftar : 4 kasik tavuk sote ve cacik bir kase
3 lt su

Hayır canım planım olmasına rağmen uygulayamıyorum. Sanırım her p.tesi aynı diyete başlıcam diye diye 100 kilo olacağım. Ama porsiyonları küçülterek işe başlamak mantıklı :)

Canim bir diyet planin var mi?
yoksa porsiyon kuculterek ise basla :)

Hayır canım planım olmasına rağmen uygulayamıyorum. Sanırım her p.tesi aynı diyete başlıcam diye diye 100 kilo olacağım. Ama porsiyonları küçülterek işe başlamak mantıklı :)
Bol bol su ic zaten az yemeye baslayacaksin:KK66: diyete carsamba basla hemen planina geç cabuk cabuuuuuuk

Merhaba günlük
bugün biraz keyifsizdim 20 dk hafif müzikle yoga yaptım iyi geldi
menüm söyle
sahur salaralik donates yumurta pek yemek gelmedi içimden zira amaç eşime eşlik etmek:)
Iftar:karniyarik cacik marul salatasi
spor yapmıyorum bugün
bol su detox cayi

Merhaba günlük diyet menum şöyle
sahur ;yumurta peynir domates salatalık bol yeşillik
iftar :kvdeme gidiyoruz salata yogurt yemek istiyorum
zira kendileri çok lezzetli yemek yapar :)

3 haftadir 62.5 -63 arasında takili kaldim kacamak yok diyete devwm spor yapıyorum 3 lt su içiyorum nerde hata bilemedim :s

slm canim 2.5 kilo vermisim 11.gunum bugun diyet listem

Eklentiler

• IMG-20150615-WA0011.jpeg
    IMG-20150615-WA0011.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20150615-WA0011.jpeg
    IMG-20150615-WA0011.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 41
kendimi tutmaya calisiyorum bayrama kadar dahada vermem lazim yoksa kendime bayramlik almicammm

Son haftalarda kilo vermem dursada azimle devam ediyorum
sahur domates salatalık yumurta su
iftar firinda Mücver yoğurt salata

X