• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok üzüyor..

Bende buna benzer bir ilişki yürütmeye çalışmıştım ama sonuç olarak yürümedi yürümez de
Eğer karşılıklı konuşulamıyorsa bir ilişki de o ilişkinin sonu yakın oluyor ne yazık ki
Ben yerinizde olsam barışmak için ayrılmazdım hani burnu sürtsün mantığı ile
Bir karar veriyosanız kesinlikle arkasında durun
Ki 2 senelik bir ilişki de bu duruma gelmişsiniz bir şeylerin yolunda olmadığı açık
Tek taraflı sizin çabanızla da düzelmez ne yazık kı kendinize eziyet etmeyin

Merhaba herkese. Sevgilimle ilgili bi sorunum var hemen anlatiyim. Biz ayri sehirlerdeyiz 2 senedir birlikteyiz, son 2 aydir cok tartisiyoruz. Bugune kadar ne sorunumuz olursa olsun gerektigi yerde ben gerektigi yerde o alttan aliyordu bi sekilde devam ettiriyorduk. Ama artik cok degisti hic altta kalmiyor. Patlamaya hazir bomba gibi surekli. Gecen gun beni kirdi bisey demedim bi kac gun gecti aramadi sormadi hic. Sonra aradi uzamasin diye baristim sorun cikarmadim. Sonra yine beni sinirlendirecek bisey yapti bu defa ayrildim ne var ne yoksa soyledim cok yalvardi affetmedim. Sabah uyandim hemen mesaj attim seni seviyorum diye baristik. Kiyamadim o kadar agir konustum uzuldu diye hemen baristim. Oysa onun beni kirdigi zamanlar gunlerce mesaj beklemistim ben. Neyse dun yine bi sorun cikti. Mesajlarima gec cevap veriyor. Isin mi var diyorum soylemiyor. Sonra misafir geldi sık yazamıyorum dedi. Bende niye bastan soylemiyorsun ben kizinca soyluyorsun misafir geldi sonra konusalim demek cok mu zor falan dedim. Yine aksama kadar cevap yok. Aksam yazdi. Ayrilmak icin bahane ariyormusum. Surekli tartisma cikariyormusum. Derdim neymis. Konusmak arayi duzeltmek istiyorum ama onla konusulmuyor daha dogrusu konusmaktan kaciyor cevap vermiyor. Bende dun sinirden agladim. Ben onun uzulmesine dayanamiyorum ama onun umrunda degil sanki. Buyutulmeyecek biseyi buyutuyor sonra beni bi kenara atiyor. Şu durumu duzeltmek insanin gonlunu almak cok mu zordu? Cok degisti zaten. Eskiden benim haksiz oldugum durumlarda bile o alttan aliyordu ki oyle olmasi lazim benden 5 yas buyuk onun daha olgun davranmasi lazim. Hayatimda zaten yeterince sıkıntı var o da beni boyle uzup aglatıyorsa herkesten ne farkı var? Tamam onun da sorunları var ama ben onu dusunuyorum kırdıysam gonlunu alıyorum uzduysem telafi ediyorum o beni dusunmuyor. Dun son bi mesaj atip ayrildim telefonumu falan kapattim face hesabimi kapattim bana ulasamasin diye. Sizce abartiyor muyum yoksa hakli miyim? Ve bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce ? Herkese tesekkurler.

Tıpkı bizim ilişkimiz gibi yani eski sevgilimle olan ilişkimiz gibi demek istedim :14: biz de ayrı şehirlerdeydik ve ilk iki sene çok iyiydik son bi sene oldu ne olduysa.Sık görüşemiyoduk buna en büyük etken bu belki sizde de aynı sorun vardır diye söylüyorum.Zaten sık görüşmüyosanız o insan sizin yokluğunuza,sizden sürekli uzakta olduğu için alışmış oluyo.Gözden ırak olan gönülden de ırak olur kelimesini doğrular nitelikte.Malesef uzmanlar da böyle düşünüyo ya bi şekilde bir araya gelmenin yollarına bakın ya da arayı çok fazla açmayn diyolar.Mutlaka tensel temas olacak ki ayrıldıktan sonra bi parçanın kendinden koptuğunu anlayabilsin,yokluğunu farkedebilsin.Tensel temas derken de yanlış anlaşılmasın kastım bedenen yan yana olmanız.Uzaktan uzağa istediğin kadar telefonda konuş netten konuş inan o boşluğu dolduramıyosun.Eğer sorun bu değilse kendini geri çek.Ne bileyim o yazana kadar yazma bunu prensip al kendine.Yazdığı zaman hemen cevap verme.O olmadan da bişeyler yaptığını göster ona.O olmadan da yoluna devam edebildiğini ne bileyim eğlenebildiğini flaan.Hayatını ona endekslemediğini farketsin yeter ki.Sakın sosyal medyada da oy ölüyorum aşkımdan,bendeki derdin dermanı da yok gbi arabesk sözler şarkılar falan da paylaşma.Olabildiğince mutlu pozlar ver gözüne gözüne sok o mutlu hallerini gör bak o zaman nasıl kıvranıyo ;):52:

Bende buna benzer bir ilişki yürütmeye çalışmıştım ama sonuç olarak yürümedi yürümez de
Eğer karşılıklı konuşulamıyorsa bir ilişki de o ilişkinin sonu yakın oluyor ne yazık ki
Ben yerinizde olsam barışmak için ayrılmazdım hani burnu sürtsün mantığı ile
Bir karar veriyosanız kesinlikle arkasında durun
Ki 2 senelik bir ilişki de bu duruma gelmişsiniz bir şeylerin yolunda olmadığı açık
Tek taraflı sizin çabanızla da düzelmez ne yazık kı kendinize eziyet etmeyin

Aslinda cok guzel gidiyordu hersey son bi kac aydir boyle oldu uzun zamandir da gorusemiyoruz zaten bu yuzden oldu belkide. Yani hersey cok guzeldi biz 2 sene boyunca arada boyle seyler oldu tabi ama genelde mutluyduk yeri geldiginde o yeri geldiginde ben fedakarlik ediyordum ikimizin de cabasiyla hersey cok guzel gidiyordu. Hic bu kadar umursamamazlik etmemisti. Hic bu kadar canimi da yakmamisti. Niye boyle oldu anlamiyorum.

Tıpkı bizim ilişkimiz gibi yani eski sevgilimle olan ilişkimiz gibi demek istedim :14: biz de ayrı şehirlerdeydik ve ilk iki sene çok iyiydik son bi sene oldu ne olduysa.Sık görüşemiyoduk buna en büyük etken bu belki sizde de aynı sorun vardır diye söylüyorum.Zaten sık görüşmüyosanız o insan sizin yokluğunuza,sizden sürekli uzakta olduğu için alışmış oluyo.Gözden ırak olan gönülden de ırak olur kelimesini doğrular nitelikte.Malesef uzmanlar da böyle düşünüyo ya bi şekilde bir araya gelmenin yollarına bakın ya da arayı çok fazla açmayn diyolar.Mutlaka tensel temas olacak ki ayrıldıktan sonra bi parçanın kendinden koptuğunu anlayabilsin,yokluğunu farkedebilsin.Tensel temas derken de yanlış anlaşılmasın kastım bedenen yan yana olmanız.Uzaktan uzağa istediğin kadar telefonda konuş netten konuş inan o boşluğu dolduramıyosun.Eğer sorun bu değilse kendini geri çek.Ne bileyim o yazana kadar yazma bunu prensip al kendine.Yazdığı zaman hemen cevap verme.O olmadan da bişeyler yaptığını göster ona.O olmadan da yoluna devam edebildiğini ne bileyim eğlenebildiğini flaan.Hayatını ona endekslemediğini farketsin yeter ki.Sakın sosyal medyada da oy ölüyorum aşkımdan,bendeki derdin dermanı da yok gbi arabesk sözler şarkılar falan da paylaşma.Olabildiğince mutlu pozlar ver gözüne gözüne sok o mutlu hallerini gör bak o zaman nasıl kıvranıyo ;):52:

Kesinlikle haklisin bizdeki sorun da uzaklik aslinda. Onceden yakin sehirlerdeydik sık gorusuyorduk sonra biz daha uzaga tasındık artık o kadar sık gorusemiyoruz. Mesela 3 aydır gorusmuyoruz. Daha once de sorunlarimiz oldu ama bulusunca hersey duzeliyordu simdi o kadar sık bulusamıyoruz da sinirler geriliyor :( Ama yapabilecegim bisey yok. Dedigin gibi ben kendimi biraz geri cekicem. Bakalım ne olacak.

Bence sevgilin haklı. Ne yapmaya çalıştığın belli değil senin. Canı İsteyince ayrıldım deyip ertesi güne barışan birisin sanırım. Kendinle çelişiyorsun ilk başta. Ayrılmışsın, daha hala ne yapacak acaba şimdi diye düşünüyorsun. Ne önemi var? Ayrılık demek son demek, bitti demek. Öncelikle bunun ciddiyetini anla. Her küstüğünde ayrıldım demen çocukça. O adam peşinden bir koşar, iki koşar, sonunda ayrıldığınla kalırsın. Devam edeceksen ayrıldım deme, ayrıldıysan bir daha arkana bakma. Ne istediğine karar ver önce. Sevgilin senden daha olgun biriymiş, senin oyuna çevirdiğin ayrılıklara daha prim vereceğini sanmıyorum.

Bence sevgilin haklı. Ne yapmaya çalıştığın belli değil senin. Canı İsteyince ayrıldım deyip ertesi güne barışan birisin sanırım. Kendinle çelişiyorsun ilk başta. Ayrılmışsın, daha hala ne yapacak acaba şimdi diye düşünüyorsun. Ne önemi var? Ayrılık demek son demek, bitti demek. Öncelikle bunun ciddiyetini anla. Her küstüğünde ayrıldım demen çocukça. O adam peşinden bir koşar, iki koşar, sonunda ayrıldığınla kalırsın. Devam edeceksen ayrıldım deme, ayrıldıysan bir daha arkana bakma. Ne istediğine karar ver önce. Sevgilin senden daha olgun biriymiş, senin oyuna çevirdiğin ayrılıklara daha prim vereceğini sanmıyorum.

Ben sozunde duran biriyim. Ayrıldıysam geri adım atmam bidaha ama bunu kabullenemiyor. Her defasında yalvarıyor ben oyun oynamak icin degil vicdanım rahat etmedigi icin barısıyorum. Ne yapacagını elbette merak ediyorum. Beni suclasanız da son yasadıgımız tartısmada suclu olan oydu. Hatasını anlar da telafi ederse , beni kaybetmemek icin ugrasırsa kaybetmez. Hicbisey yapmazsa sorun yok bende hayatıma devam ederim.

Bence bi kaç gün teli kapanmak iyi olmuş.
Ben yapmazdım ama.
Aç telefonunu bize söylediklerinide onada söyle.
Ayrıldığmda iyisin barışınca değişiyorsun falan de.
Benim eski yazılarımı okursan anlarsın bak.
Bende çok şey yaşadım.
Şimdi ama adam oldu.
Eski halinden eser yok.
Arada eski halinden sinyaller verince bende tersliyorum.
Düzeliyor.
Düzelmezse devam etmem biliyor çünkü.
Ben ayrıldığımda gittim gezdim.
Fotoğraflar çekindim faceye attım falan.
O bana mutlusun bensiz dediğinde.
Her görünene inanma canımı yaktın çok fazla halada devam ediyosun ama 1 haftaya bişeyim kalmaz bu gidişle. dedim.
Bu cümlem ona çok koymuştu.
Ayrıykende sa.lak sala.k konuştu o öyle konuştukça ben terslendim.
Tam barışıcakken işleri b.k ediyosun dedim.
Ama biz hep konuşuyorduk ben tersliyodum o barışmak istiyodu.
Konuşa konuşa hallettik.
Şimdi iyi ama bakalım artık.
Huylu huyundan vazgeçmiştir inşALLAH

Bence bi kaç gün teli kapanmak iyi olmuş.
Ben yapmazdım ama.
Aç telefonunu bize söylediklerinide onada söyle.
Ayrıldığmda iyisin barışınca değişiyorsun falan de.
Benim eski yazılarımı okursan anlarsın bak.
Bende çok şey yaşadım.
Şimdi ama adam oldu.
Eski halinden eser yok.
Arada eski halinden sinyaller verince bende tersliyorum.
Düzeliyor.
Düzelmezse devam etmem biliyor çünkü.
Ben ayrıldığımda gittim gezdim.
Fotoğraflar çekindim faceye attım falan.
O bana mutlusun bensiz dediğinde.
Her görünene inanma canımı yaktın çok fazla halada devam ediyosun ama 1 haftaya bişeyim kalmaz bu gidişle. dedim.
Bu cümlem ona çok koymuştu.
Ayrıykende sa.lak sala.k konuştu o öyle konuştukça ben terslendim.
Tam barışıcakken işleri b.k ediyosun dedim.
Ama biz hep konuşuyorduk ben tersliyodum o barışmak istiyodu.
Konuşa konuşa hallettik.
Şimdi iyi ama bakalım artık.
Huylu huyundan vazgeçmiştir inşALLAH

Telefonu arada aciyorum mesaj atmis onlara bakiyorum. Aslinda burda yazdiklarimi onla konusmaya oyle cok ihtiyacim var ki ama konusulmuyor onla. Beni yine dinlemeyecek yine sinir edecek. Ne yapacagimi bilmiyorum belki akli basina gelir diye biraz sessiz kalmak istedim. Ben bosuna cabaliyorum gercekten. Belki hatasini anlar diye bir umut bekliyorum adamin yazdigi seyler "sen ayrilmayi kafana koymussun, kimseyi zorla tutamam hayatimda, yapabilecegim bisey yok, madem ayrilmak istiyorsun oyle olsun". Yahu insan hic mi hata aramaz kendinde? Hic mi dusunmez ben ne yaptim diye? Faceye fotograf atsam sucsuzken suclu durumuna dusucem o yuzden biraz bekleyip sonra hayatim yolundaymis onsuz mutluymus gibi davranicam gercekten akli basina geldiginde konusmayi dusunuyorum suan konussam da bi ise yaramayacak. Adam akilli bisey yazmiyor ki zaten. Yangina korukle gidiyor kendinde hic hata aramiyor. Ayriligi da kabullenmis durumda daha gecen gun yalvariyordu bugun ne olursa olsun havasinda.

Telefonu arada aciyorum mesaj atmis onlara bakiyorum. Aslinda burda yazdiklarimi onla konusmaya oyle cok ihtiyacim var ki ama konusulmuyor onla. Beni yine dinlemeyecek yine sinir edecek. Ne yapacagimi bilmiyorum belki akli basina gelir diye biraz sessiz kalmak istedim. Ben bosuna cabaliyorum gercekten. Belki hatasini anlar diye bir umut bekliyorum adamin yazdigi seyler "sen ayrilmayi kafana koymussun, kimseyi zorla tutamam hayatimda, yapabilecegim bisey yok, madem ayrilmak istiyorsun oyle olsun". Yahu insan hic mi hata aramaz kendinde? Hic mi dusunmez ben ne yaptim diye? Faceye fotograf atsam sucsuzken suclu durumuna dusucem o yuzden biraz bekleyip sonra hayatim yolundaymis onsuz mutluymus gibi davranicam gercekten akli basina geldiginde konusmayi dusunuyorum suan konussam da bi ise yaramayacak. Adam akilli bisey yazmiyor ki zaten. Yangina korukle gidiyor kendinde hic hata aramiyor. Ayriligi da kabullenmis durumda daha gecen gun yalvariyordu bugun ne olursa olsun havasinda.

Benimkide öyle umursamaz tavırlardaydı.
Sende umursama zaten kısmetteyse döner gelir

Benimkide öyle umursamaz tavırlardaydı.
Sende umursama zaten kısmetteyse döner gelir

Ben duramiyorum konussam mi acaba. Dogru duzgun konusulmayacak onla biliyorum ama senin tavirlarin yuzunden ayrildim falan mi desem. Cunku hala onun yuzunden ayrildigimin farkinda degil.

Ben duramiyorum konussam mi acaba. Dogru duzgun konusulmayacak onla biliyorum ama senin tavirlarin yuzunden ayrildim falan mi desem. Cunku hala onun yuzunden ayrildigimin farkinda degil.

Kız arama arama :27:hay Allah iki dk bırakıyor hemen arıyıımmi ,:52:cnm benim ,telefonunu aç gerekirse o arar ,arayıncada çok istifini bozmadan ,durumu derdini anlatırsın ..

Kız arama arama :27:hay Allah iki dk bırakıyor hemen arıyıımmi ,:52:cnm benim ,telefonunu aç gerekirse o arar ,arayıncada çok istifini bozmadan ,durumu derdini anlatırsın ..

Yok aramadim sabah mesaj atmis ona cevap yazdim ama keske yazmasaydim yine cevap vermiyor deli olucam.

Selam cnm.bence en dogruusnu yapmışsın.böle dengesiz davranan bir sevgilin varsa çok üzülrdün.ayrı olman kendine olan özgüvenini yerine getirir.artk ona neden nasıl diye sorma.sade ve sadece kendinle ve onunla o ararsa seni yüzleş.aç telefonunu faceini,niye kapıyosun.tam tersi ne kadr mutsuz olunabiliyomuş onu ilan et baska arkadslarınla konuşarak. Gül bol bol;)) hadi ama zor değil bu...şimdi telini onun için kapamış oluyosun ve onun poposunu kaldırıyosun,herkese açık olsun telin,ararsada açma.kendini yen..yada aç konuş ,deki ben uoruldum artık,herşeyi yönetemem böyle.dengesizliklerinle uğraşamam kusura bakma de...seni ikna etmesine sakın izin verme,,,yap bunlarııı...;) hadi arkadaşım...;)))

Selam cnm.bence en dogruusnu yapmışsın.böle dengesiz davranan bir sevgilin varsa çok üzülrdün.ayrı olman kendine olan özgüvenini yerine getirir.artk ona neden nasıl diye sorma.sade ve sadece kendinle ve onunla o ararsa seni yüzleş.aç telefonunu faceini,niye kapıyosun.tam tersi ne kadr mutsuz olunabiliyomuş onu ilan et baska arkadslarınla konuşarak. Gül bol bol;)) hadi ama zor değil bu...şimdi telini onun için kapamış oluyosun ve onun poposunu kaldırıyosun,herkese açık olsun telin,ararsada açma.kendini yen..yada aç konuş ,deki ben uoruldum artık,herşeyi yönetemem böyle.dengesizliklerinle uğraşamam kusura bakma de...seni ikna etmesine sakın izin verme,,,yap bunlarııı...;) hadi arkadaşım...;)))

Evet canim artik dayanamadim ayrildim. Telefonumu facemi kapatmistim actim dedigin gibi simarmasin hemen. Onun yuzunden ayrildim ve hala beni sucluyor. sabah mesaj atmis 1-2 saat once okudum. gitmek istiyorsan bisey diyemem kimseyi zorla tutamam hayatimda, seven kalir sevmeyen gider vs. ben ne yaptimda bu duruma geldi bu kiz demiyor. sonradan attigim icin pisman oldum ama bende senin davranislarin beni gitmeye itti yapabilecegim bisey kalmadi yazdim herzamanki gibi cevap yok. Nefret ediyorum ondan suan. Az once cok agladim ama kendime gelicem mutlu olucam onun pismanligini gormek icin. Kafam o kadar karisik ki bazen kalbime yeniliyorum biraz zaman gecsin barisirim diyorum ama aslinda barismamaliyim cunku yine uzulucem buyuk ihtimal. Ne yapicam bilmiyorum. Kalbim dayanamiyor beynim kararindan donme diyor kafam cok karisik :((

Ne kadar sıkıcı bir erkek! tipi.

Cnm en dogrusu bu inanki.gururlu ol..çocugun seni istemediği çok belli kelimelerinden..burda nişanlımada anlattım olayını.o çocuktan bi cacık olmaz.kızda aramasın sormasın.hayatına baksın dedi...bencede böle devam et..bak telini açarak çok iyi yaptın..şimdi facede çok güzel bişiler paylaş..mesela bir bayan arkadaşınla resmini paylaş.not düş altınada biz aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışız papnpiş filan yaz;)))yani kimseyi kaile almıyoruma filan geliyo bu cümle..aşkada inanmıyorum demek oluyo;))onun alyına yorumlaşın arkadaşlarını davet et filan sohbetten,,,ayy benmi öğretcem cınım;)))hadi yap bişiler..sana böyle sağlam kalmak yakışır...;))):49::52::51:

Cnm en dogrusu bu inanki.gururlu ol..çocugun seni istemediği çok belli kelimelerinden..burda nişanlımada anlattım olayını.o çocuktan bi cacık olmaz.kızda aramasın sormasın.hayatına baksın dedi...bencede böle devam et..bak telini açarak çok iyi yaptın..şimdi facede çok güzel bişiler paylaş..mesela bir bayan arkadaşınla resmini paylaş.not düş altınada biz aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışız papnpiş filan yaz;)))yani kimseyi kaile almıyoruma filan geliyo bu cümle..aşkada inanmıyorum demek oluyo;))onun alyına yorumlaşın arkadaşlarını davet et filan sohbetten,,,ayy benmi öğretcem cınım;)))hadi yap bişiler..sana böyle sağlam kalmak yakışır...;))):49::52::51:

tamam yarin hemen arkadasimla resim cekinip face e atarim :)

İşte budur....harika..atlatıcaksın bugünleri.hiç merak etme.gamsız ol ona karşıda hayata karşıda..;) hadi bakalım.gidişatı haber et.bak bekliyorum...:)):49:

Back