• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok üzüyor..

Cnm alışmış ondan ,sen yumuşayınca hemen affedince ,oda Burdur'umu değerlendiriyor ,sama bir abla tavsiyesi ,erkek seviyorsa arlarda msj da atar ,zaman bulur buna yani :52:cidden böyledir bu ,akşama kadar telefonuna bakmadan duramaz ..bence ayrılmak için bahane arıyor olabilir ,yani bana öyle geldi ...fazla üstüne gitme ,sen bayansın ,biraz ağırlığın olsun ...yav şu adamlar için ağlatırım be cnm ;)sana bişiy soyliyimmi ,o sen ağlarken hayatına devam ediyordur...cidden :45:yav evli değilsin bişiy değilsin ,neden ömrünü tüketiyorsun ,,, bir evli abla tavsiyesi ,sen değerlisin cnm benim ;)

ama ben ayrilinca sitem ediyor kesin baskasi var , beni nasil yari yolda birakabiliyosun falan filan diyor. ayrilmak istemiyor ondan eminim. ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama dediginiz gibi yapicam ustune gitmicem kafama da takmicam cunku degmiyor.

Sewgi değil o sadece alışanlık...
Hayatında olmasına alıştığın için
o boşluğa düşmekten korkuyosun bence we kopamıyosun..
Telefonunu kapatman çok iyi olmuş..
Bırak çabalasınn..
Çabalamazsa sana ulaşmak için rengini belli etmiştir zaten..

Gecen gun yine tartismistik telefonumu kapattim face e de girmiyordum ulasamayinca o sahte hesabi acmis tartistik iste. belki benle konusmak istemiyorsundur diye kendimi farkli biri gibi tanitip derdini dinlemek istedim dedi. o yuzden acmis yani. bakalim bu sefer ne yapacak.

ama ben ayrilinca sitem ediyor kesin baskasi var , beni nasil yari yolda birakabiliyosun falan filan diyor. ayrilmak istemiyor ondan eminim. ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama dediginiz gibi yapicam ustune gitmicem kafama da takmicam cunku degmiyor.

E ne dicekti ,tamam ayrılalımmı ,tabi sitem edicek ,ya hu onlar söz salatası,kendini azıcık Çek ... Kafanda takma ,seviyorsa zaten seni kaybetmek istemez ,gönlünüzde alır ,siyaset ilmini öğren çekirge :27:

Gecen gun yine tartismistik telefonumu kapattim face e de girmiyordum ulasamayinca o sahte hesabi acmis tartistik iste. belki benle konusmak istemiyorsundur diye kendimi farkli biri gibi tanitip derdini dinlemek istedim dedi. o yuzden acmis yani. bakalim bu sefer ne yapacak.

Kaç yaşında bu ergen hareketler bunlar...
Eğer kırıldıysan taviz wermeyeceksin..
Ozaman havalara giriyorr bu erkekler :51:

Merhaba herkese. Sevgilimle ilgili bi sorunum var hemen anlatiyim. Biz ayri sehirlerdeyiz 2 senedir birlikteyiz, son 2 aydir cok tartisiyoruz. Bugune kadar ne sorunumuz olursa olsun gerektigi yerde ben gerektigi yerde o alttan aliyordu bi sekilde devam ettiriyorduk. Ama artik cok degisti hic altta kalmiyor. Patlamaya hazir bomba gibi surekli. Gecen gun beni kirdi bisey demedim bi kac gun gecti aramadi sormadi hic. Sonra aradi uzamasin diye baristim sorun cikarmadim. Sonra yine beni sinirlendirecek bisey yapti bu defa ayrildim ne var ne yoksa soyledim cok yalvardi affetmedim. Sabah uyandim hemen mesaj attim seni seviyorum diye baristik. Kiyamadim o kadar agir konustum uzuldu diye hemen baristim. Oysa onun beni kirdigi zamanlar gunlerce mesaj beklemistim ben. Neyse dun yine bi sorun cikti. Mesajlarima gec cevap veriyor. Isin mi var diyorum soylemiyor. Sonra misafir geldi sık yazamıyorum dedi. Bende niye bastan soylemiyorsun ben kizinca soyluyorsun misafir geldi sonra konusalim demek cok mu zor falan dedim. Yine aksama kadar cevap yok. Aksam yazdi. Ayrilmak icin bahane ariyormusum. Surekli tartisma cikariyormusum. Derdim neymis. Konusmak arayi duzeltmek istiyorum ama onla konusulmuyor daha dogrusu konusmaktan kaciyor cevap vermiyor. Bende dun sinirden agladim. Ben onun uzulmesine dayanamiyorum ama onun umrunda degil sanki. Buyutulmeyecek biseyi buyutuyor sonra beni bi kenara atiyor. Şu durumu duzeltmek insanin gonlunu almak cok mu zordu? Cok degisti zaten. Eskiden benim haksiz oldugum durumlarda bile o alttan aliyordu ki oyle olmasi lazim benden 5 yas buyuk onun daha olgun davranmasi lazim. Hayatimda zaten yeterince sıkıntı var o da beni boyle uzup aglatıyorsa herkesten ne farkı var? Tamam onun da sorunları var ama ben onu dusunuyorum kırdıysam gonlunu alıyorum uzduysem telafi ediyorum o beni dusunmuyor. Dun son bi mesaj atip ayrildim telefonumu falan kapattim face hesabimi kapattim bana ulasamasin diye. Sizce abartiyor muyum yoksa hakli miyim? Ve bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce ? Herkese tesekkurler.

hayatında başka biri var seni de kaybetmek istemiyo yada başka sorunları var durduk yere kimse öfkeli olmaz eğer mutlu değilsen zorla yürütmenin bi anlamı yok değişen hiç bişey olmaz çünkü zaman kaybı.

E ne dicekti ,tamam ayrılalımmı ,tabi sitem edicek ,ya hu onlar söz salatası,kendini azıcık Çek ... Kafanda takma ,seviyorsa zaten seni kaybetmek istemez ,gönlünüzde alır ,siyaset ilmini öğren çekirge :27:

:1::1: tamam o zaman bosverdim gitti

Kaç yaşında bu ergen hareketler bunlar...
Eğer kırıldıysan taviz wermeyeceksin..
Ozaman havalara giriyorr bu erkekler :51:

evet aynen oyle oluyor. keske o gun hemen yumusamasaydim nasilsa beni birakamaz havalarindadir o simdi ama bundan sonra taviz vermicem.

hayatında başka biri var seni de kaybetmek istemiyo yada başka sorunları var durduk yere kimse öfkeli olmaz eğer mutlu değilsen zorla yürütmenin bi anlamı yok değişen hiç bişey olmaz çünkü zaman kaybı.

hayatinda baska biri olamaz yani oyle biri degil gerci bu erkeklerden hersey beklenir ama oyleyse de bundan sonra umrumda degil ben ugrasmicam

hayatinda baska biri olamaz yani oyle biri degil gerci bu erkeklerden hersey beklenir ama oyleyse de bundan sonra umrumda degil ben ugrasmicam

bu kadar uğraştıktan sonra aşkın ilişkinin hiçbi değeri kalmaz akışında güzeldir herşey karşılıklı anlayış saygı sevgi yoksa bırak gitsin değerini kaybedince anlıyosa o sadece oanki terkedilme timsah gözyaşları egolarından ,kanma yani. hayata bi kere geliyoruz onda da en güzel aşkı bulmalısın

bu kadar uğraştıktan sonra aşkın ilişkinin hiçbi değeri kalmaz akışında güzeldir herşey karşılıklı anlayış saygı sevgi yoksa bırak gitsin değerini kaybedince anlıyosa o sadece oanki terkedilme timsah gözyaşları egolarından ,kanma yani. hayata bi kere geliyoruz onda da en güzel aşkı bulmalısın

cok haklisin bu kadar ugrasmama degmez dun ne kadar mesaj yazdim sonra telefonumu kapatmistim az once actim yazdigi tek sey "aklinda ne var da boyle davraniyosun anlamiyorum" . benim o kadar cabalamamin karsiligi bu yani.

cok haklisin bu kadar ugrasmama degmez dun ne kadar mesaj yazdim sonra telefonumu kapatmistim az once actim yazdigi tek sey "aklinda ne var da boyle davraniyosun anlamiyorum" . benim o kadar cabalamamin karsiligi bu yani.

yanlış kişiyle doğru aşk yaşayamazsın duygularının götürdüğü yere git zorla güzellik olmaz :)

Dogru kisiydi ama sonradan yanlis olmayi secti.

Bence birbirinize bira zaman tanıyın.telefonu,facei kapatmak çözüm değil.ondan kaçmana gerek yok..hep karşısında ama dik dur,sen kaçtıkça o bak yine kaçıyor,nasılsa bikaç gün sonra teli de facei de açar o zaman bakarız çaresine diye düşünüp rahatlayabilir.bence açık ol,yazsın,çizsin ama sen cevap verme..duruşundan ne yapmak istediğini o anlasın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence birbirinize bira zaman tanıyın.telefonu,facei kapatmak çözüm değil.ondan kaçmana gerek yok..hep karşısında ama dik dur,sen kaçtıkça o bak yine kaçıyor,nasılsa bikaç gün sonra teli de facei de açar o zaman bakarız çaresine diye düşünüp rahatlayabilir.bence açık ol,yazsın,çizsin ama sen cevap verme..duruşundan ne yapmak istediğini o anlasın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni rahatlatacak bisey yazmiyor ki. Dun o kadar sey yazdim icimdekileri döktüm sabah sadece "ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum" yazmis. O kadar cabamin karsiligi bu yani. Galiba en dogrusu kacmak degil cevap vermemek dedigin gibi.

Back