Beni çağırmıyorlar

Yüzyüze iyiyler o yüzden kararsız kalıyorum
Yuzyuze normal oldugum (evine gittigınız insan sızı azarlayıpbagırmaz zaten)
Gorusmedıgımbı suru insan var.
Su an evime sohbetinden zevk almadığım Sevmedıgım bırı gelse bende iyi davranırım normali bu cunku.
Ne hakla geldin defol git diyecek halim yok dimi?

Zaten şu kocaların arkadaşlarıyla anlaşabilen duymadım...yada hep anlaşamayanlara denk geliyorum galiba...bende aynı şeyi yaşadım ve eşimlede buyüzden çok kavga ettik..eskiden beni zorluyordu görüşmem için şimdi kendide görüşmüyor..çnkü olmayınca olmuyor oda bunu anladı...siz aranızda buyüzden tartışıyor musunuz hiç?

Onlar öyle yapınca bende eşimle haber gönderdim
Birinin bir tavrı sizi rahatsız ediyorsa, sıra size geldiğinde aynı şekilde davranmak doğru değil bence. Belki siz eşiniz aracılığıyla değil kendiniz çağırsaydınız aranızda daha farklı, yakın bir iletişim olabilirdi.

Kendi aralarında toplanabilirle herkesle aynı sıcaklık kurulamıyabiliyor, önemli olan biraraya geldiğinizde rahatsız olacağınız bir tavırla karşılaşıp karsılaşmadığınız.

Ayyy aman birde arkadaş yüzünden tartışmayalım yok hiç konusunu açmıyorum

Belki sizden hoşlanmıyorlardır. Herkes herkesi sevecek diye bir durum yok neticede. Sorarak insanları huzursuz etmemelisiniz.

Yok pek rahatsız olmuyorum Allah var

Esimin arkadaslarina gitcegimiz zaman esim ve arkadaslari iletisim kuruyor. Benim arkadaslarima gidilcegi zaman ben. Bunda bi sorun goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…