- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
Değerli görüşleriniz için teşekkürlerGerilmedim ben niye gerileyim illa gülen emoji mi koyayim al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli görüşleriniz için teşekkürlerGerilmedim ben niye gerileyim illa gülen emoji mi koyayim al
Yuzyuze normal oldugum (evine gittigınız insan sızı azarlayıpbagırmaz zaten)Yüzyüze iyiyler o yüzden kararsız kalıyorum
DoğruYuzyuze normal oldugum (evine gittigınız insan sızı azarlayıpbagırmaz zaten)
Gorusmedıgımbı suru insan var.
Su an evime sohbetinden zevk almadığım Sevmedıgım bırı gelse bende iyi davranırım normali bu cunku.
Ne hakla geldin defol git diyecek halim yok dimi?
Zaten şu kocaların arkadaşlarıyla anlaşabilen duymadım...yada hep anlaşamayanlara denk geliyorum galiba...bende aynı şeyi yaşadım ve eşimlede buyüzden çok kavga ettik..eskiden beni zorluyordu görüşmem için şimdi kendide görüşmüyor..çnkü olmayınca olmuyor oda bunu anladı...siz aranızda buyüzden tartışıyor musunuz hiç?Hanımlar iyi akşamlar
Aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşları var hemen hemen 2 yıldır evliyim bu arada arkdaşları da evli eşleri benimle pek muhatap olmuyorlar yani görüşmek için çağrılma mevzusundan bahsediyorum kocaları eşime diyor bende eşime uyup gidiyorum yüzyüzeyken bir sıkıntı yok ama sizce bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmeliyim
Birinin bir tavrı sizi rahatsız ediyorsa, sıra size geldiğinde aynı şekilde davranmak doğru değil bence. Belki siz eşiniz aracılığıyla değil kendiniz çağırsaydınız aranızda daha farklı, yakın bir iletişim olabilirdi.Onlar öyle yapınca bende eşimle haber gönderdim
Ayyy aman birde arkadaş yüzünden tartışmayalım yok hiç konusunu açmıyorumZaten şu kocaların arkadaşlarıyla anlaşabilen duymadım...yada hep anlaşamayanlara denk geliyorum galiba...bende aynı şeyi yaşadım ve eşimlede buyüzden çok kavga ettik..eskiden beni zorluyordu görüşmem için şimdi kendide görüşmüyor..çnkü olmayınca olmuyor oda bunu anladı...siz aranızda buyüzden tartışıyor musunuz hiç?
Yok pek rahatsız olmuyorum Allah varBirinin bir tavrı sizi rahatsız ediyorsa, sıra size geldiğinde aynı şekilde davranmak doğru değil bence. Belki siz eşiniz aracılığıyla değil kendiniz çağırsaydınız aranızda daha farklı, yakın bir iletişim olabilirdi.
Kendi aralarında toplanabilirle herkesle aynı sıcaklık kurulamıyabiliyor, önemli olan biraraya geldiğinizde rahatsız olacağınız bir tavırla karşılaşıp karsılaşmadığınız.
Herkes mi hoşlanmaz benden anlamadım gittiBelki sizden hoşlanmıyorlardır. Herkes herkesi sevecek diye bir durum yok neticede. Sorarak insanları huzursuz etmemelisiniz.
Herkes mi hoşlanmaz benden anlamadım gitti
Esimin arkadaslarina gitcegimiz zaman esim ve arkadaslari iletisim kuruyor. Benim arkadaslarima gidilcegi zaman ben. Bunda bi sorun goremiyorumHanımlar iyi akşamlar
Aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşları var hemen hemen 2 yıldır evliyim bu arada arkdaşları da evli eşleri benimle pek muhatap olmuyorlar yani görüşmek için çağrılma mevzusundan bahsediyorum kocaları eşime diyor bende eşime uyup gidiyorum yüzyüzeyken bir sıkıntı yok ama sizce bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmeliyim
Çalışıyorlar pek bir bilgim yokKendileri kadınlar olarak ayri bulusuyorlar mi?
Evet derseniz istemiyorsunuz ya da olsaniz da olur olmasiniz da hayirsa her sey normalÇalışıyorlar pek bir bilgim yok
Var çok şükür gurbet psikolojisi yaşıyorum demekEstağfirullah :) Kendi aralarında bir sohbetleri uyumları vardır sizden o elektiriği almamışlardır. Ya da siz de samimiyet göstermiyorsunuzdur :)
Kendi arkadaşlarınız yok mu? Seven elbette vardır.
Sanırım hayır :)Evet derseniz istemiyorsunuz ya da olsaniz da olur olmasiniz da hayirsa her sey normal