• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çağırmıyorlar

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Hanımlar iyi akşamlar
Aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşları var hemen hemen 2 yıldır evliyim bu arada arkdaşları da evli eşleri benimle pek muhatap olmuyorlar yani görüşmek için çağrılma mevzusundan bahsediyorum kocaları eşime diyor bende eşime uyup gidiyorum yüzyüzeyken bir sıkıntı yok ama sizce bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmeliyim

Hanımlar iyi akşamlar
Aklıma takılan bir konuyu size danışmak istiyorum. Eşimin arkadaşları var hemen hemen 2 yıldır evliyim bu arada arkdaşları da evli eşleri benimle pek muhatap olmuyorlar yani görüşmek için çağrılma mevzusundan bahsediyorum kocaları eşime diyor bende eşime uyup gidiyorum yüzyüzeyken bir sıkıntı yok ama sizce bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmeliyim
Onlar kendi aralarında toplanıp sizi dışlıyorsa, düzgün bir üslupla sorabilirsiniz, ancak onlar da sadece sizin gibi ellerle birlikte toplanıyorlarsa söylemeyin ne gerek var.

Hayır yani ne bileyim bi defa da eşi demez kadın kendisi bana söyleyebilir

Kadinin eşi ve sizin eşiniz daha yakin arkadas, siz sadece eşlerden dolayi gorusuyorsunuz muhtemelen degil mi??? Nebileyim bana eşlerin haberlesmesi ve sadece esini aramasi normal geldi hem ne fark ediyor yani özellikle sizi arayip aramamasi?

Ben de eşimin arkadasinin karisini özellikle gorusmek için aramam, eşler plan yaptiysa hep birlikte gider iyi vakit gecirirz doneriz.

Kalkip bana "beni cagirmiyorsun" diye rahatsizlik belirtse biri şu durumda bir daha gorusmem valla ugrasamiyorum sizin gibi her şeye kafayi takan insanlarla 👍 gorecekseniz gorusun gorusmeyecekseniz oturun evde.

Hım o zaman işler değişir tabi, ben olsam eşimi tek gönderirdim, madem kendi aralarında toplandıklarında da sizi çağırmıyorlar / eşli görüşmelerde de eşinize haber veriliyorlarsa tek gitsin eşiniz.
Ve yerinizde olsam görüşmem.
Belli ki size karşı bı tavır var. Gerginlik mı oldu daha önce aranızda.?

benim eşiminde boyle arkadaş eşleri var surekli kendi aralarinda toplanan ara sira yanyana geldigimizde banada içten davranan ama herkesin herkesle ayni samimiyeti kurmasini bekleyemeyiz degilmi?
ben mesela benimle o samiyeti kuramamalarinin sebebinin tamamen benimle alakali oldugunu biliyorum oyuzden zoruma gitmiyor

Herkes herkesle görüşmek zorunda değil. Bazen mecburi sosyal ortamlara gireriz. Eşlerimiz için, işimiz yüzünden birileriyle görüşmek zorunda kalırız. Başka zaman görüşmüyor olmak o kişiden rahatsızlık duyduğumuz anlamına gelmez, frekansımız tutmamıştır sadece. Yani şu durumda beni arayın, beni de çağırın demek dünyanın en saçma işi olur.

Son düzenleme:
Hanımlar iyi akşamlar
Siz hiç eslerini birebirden arayip davet ettiniz mi? Niye dislasinlar ki? Oyle bir sey olsa eslerine derler zaten bizsiz disarda bulusun derler.

Kadinin eşi ve sizin eşiniz daha yakin arkadas, siz sadece eşlerden dolayi gorusuyorsunuz muhtemelen degil mi??? Nebileyim bana eşlerin haberlesmesi ve sadece esini aramasi normal geldi hem ne fark ediyor yani özellikle sizi arayip aramamasi?

Ben de eşimin arkadasinin karisini özellikle gorusmek için aramam, eşler plan yaptiysa hep birlikte gider iyi vakit gecirirz doneriz.

Kalkip bana "beni cagirmiyorsun" diye rahatsizlik belirtse biri şu durumda bir daha gorusmem valla ugrasamiyorum sizin gibi her şeye kafayi takan insanlarla 👍 gorecekseniz gorusun gorusmeyecekseniz oturun evde.
Niye bu kadar gerildiNiz anlamadım

Back