İğneli Epilasyon Beni bu dertten kurtarin

cilekframbuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
18
5
33
Merhaba

Uzun zamandir yuzumde tuylenme problemi yasiyorum. 8 yil once falan basladi. O zamanlar lazere gittim. Tabi ben oyle saniyordum. IPL denen yönteme gitmisim. Iki ayri yerde gittim ve o zamanlar cok param gitti ama hic faydasini görmedim. Azaliyor gibi oldu ama sonra geri geldi. Sonra ögrendimki IPL agda etkisi veriyormus sadece.

Fakat problem su! Ben yurtdisindayim ve burada o kadar ihtiyac yok lazere falan o yuzden fazla yer yok bunu yapan. Yapanlar pahali ve sanirim hep IPL yöntemi kullaniliyor daha cok.

Parami bosa harcamak istemiyorum. Anladigim kadariyla igneli epilasyon en etkilisi. Benim sakalim cikiyor resmen Yani bunun icin cözum istiyorum. En sorunlu yerim cene alti. Resmen erkek gibi sert killar. Nerdeyse her sabah epilasyon aleti ile aliyorum yuzumu.

Bir de bende Polikistik over var. Bunu tabi IPLye para harcadiktan sonra ögrendim. Bunun icin ilac kullandim ve hala kullaniyorum ama banamisin demedi.

Neyse simdi sorum su. Bayramda Turkiyeye gidecegim. Igneli epilasyon mu yaptirayim? Artik sirf bunun icin Turkiyeye gidip gelmeyi dusunuyorum. Bu ise baslamisken genital da yapip kurtulsam diyorum. Onun icin de galiba Alexandrit lazer en iyisiymis. Seanslarin araligi en fazla kac hafta olabilir? Kac haftada kurtuldunuz?

Bu arada bugday tenliyim. Tuylerim koyu renkli...

Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Insallah yardimci olan olur. Buyuk bir dert gercekten!

Sizi çok iyi anlıyorum benim çenemde öyleydi.
Ve ben açık tenliyim tüylerim çok daha belirgin oluyordu. Gene siz iyisiniz tüylerinizi alıyorsunuz ama tabii bu muhtemelen daha kötü yaptı çenenizi. Ben tüylerimi hiç almıyordum.
Hatta bazen bir erkek gibi sakallarla oynuyordum. Elim devamlı oraya giderdi.
Tek çözüm iğneli. Hele ki yüz için.
Lakin çene biraz sıkıntılı geç bitiyor, çıkma süresi de başlarda daha sık oluyor. Bi dört hafta diyebiliriz sanırım çıkma süresi için. Yanii en fazla, hadi idare edebilmeyi falan da içine katıyorum yoksa 3 hafta falan. Çünkü zaten eski halinize göre çok daha az ve ince olacaklardır.
Toplam kaç seansta kurtuldum bilmiyorum ama ağustosda başladım. Son iki üç aydır da çıkmıyor sanırım.
Seanslar ilerledikçe gidip gelmelerimin arasındaki sürelerde uzadı tabii.

Tesekkurler cevabiniz icin. Bilmiyorum nasil halledecegim ama simdilik en azindan bir seansa gitsem diyorum? Yoksa devami gelmedikce mesela aylar giriyorsa araya bosu bosuna mi olur? Yoksa az da olsa faydasi olur mu?

Biyigim da var elbet ama herkes kadar var o. Cenedekiler cok sert. Bir de favori yanaklarda da var, cenedeki kadar olmasa da..

Cok tesekkurler cevabiniz icin. Benim de hep elim gidiyor. Nasil birseyse hemen bir gun icinde uzuyor. Nefret ediyorum! Hmm anladim , bu sefer sanirim 4 hafta icinde dönemem zor olacak o zaman biraz daha ertelemem gerekecek sanirim ilk senasi

Ben şuanda iğneli epilasyon yaptırıyorum...daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım... Başta YOk oldu gibi tüyler ama sonrasında hortladılar hemde yayıldı yüzümde...

O kadar pişmanım ki,’neden daha önce lazere para akıttım da iğneleye gitmeyip,hem para hem zaman kaybı yaşadım’ diye kendi kendime söyleniyorum...

Çok şükür düzenli aralıklarla gidip kurtulacağım bunlardan...

eli epilasyon yaptırıyorum...daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım... Başta YOk oldu gibi tüyler ama sonrasında hortladılar hemde yayıldı yüzümde...

Kac seans yaptirdiniz simdi igneli? Ve seans araliklarli ne kadar? Hic iz kaliyor mu?

Sizinki tamamen bitti mi simdi? Ne kadar surdu kurtulmaniz? Hic iz veya leke kaldi mi?

Favoriyi 2 defa yaptırdım...
2 ay oldu sanırım...
İncecik ayva tüyü şeklinde çıktı çıkanlar...

Çene meşakkatli...

Evet bir de benimki dedigim gibi erkek gibi polikistik overden dolayi (hormonal sorun). Ama suan azalsa veya incelse bile memnun olacagim. Yine de sizin paylasimlari okuyunca bana bir umut geldi.

Ağustos'da başladım.
Zaten ilk seansdan sonra farkı belliydi.
Tabii başlarda renk olarak aynı, ama dokunduğunuzda eskisinden farklı olduğunu görebiliyorsunuz, daha yumuşak çıkıyor tüy.
Bir 8 seans diyelim. Aslında tam da emin değilim, benim çok karışık gitti. Bazı seanslar favori için gittim bazıları bıyık için bazıları boyun ve çene.
8 seans diyorum ama son 3-4 seansı çıkan sadece dört beş tane kalın tüy alındı.
Yani ilk üç seanstan sonra yoğun bir kıl çıkmıyor. Sadece dört beş tane çıkıyordu ha işte o dört beş tüyün bitmesi uzun sürdü bende.
Ben zaten çenemdeki çıkan tüyleri hiç dert etmedim. Çünkü zaten zamanında alamadığım için sakallı gezmeye çok alışkındım. Eğer sizde yakın zamanlar içinde gidip gelemeyecekseniz bence sabredin o halde durmaya (ki zaten çok çıkmayacaktır eskiye nazaran).
Bence en büyük sorun bıyık. Bıyık için başlamayın mesela devamlı gidip gelemeyecekseniz. Ve bıyık çeneye göre daha uzun sürüyor bence.

Tesekkurler cevabiniz icin. Ben simdi haziranda gittigimde yaptirmaya karar verdim. Ondan sonra ne yapacagimi sonra dusunecem. Cunku böyle beklemekten cok sIkIldim artik. Boyle bekledikce hic bitmeyecek.

Biyigimi falan dert etmiyorum, cunku öyle asiri asiri cikmiyor. Ama cene alti hic öyle degil. Siz almadiginizi söyluyorsunuz ama benimkini almamak mumkun degil. Bir keresinde epilasyon aletimin sarji kaybolmustu. Agdaya yapmak icin de kisaydi tuyler. Agdaya gelene kadar salla gezdim. Biri yanima yaklasinca hemen onu örtuyordum caktirmaya calismadan, ama cok zordu gercekten

Igneliden korkuyordum iz falan kalir diye. Ama simdi sizin yorumlari falan okuduktan sonra kesin karar verdim. Ne turlu olursa olsun kurtulmaktan. Benim icin azalca , incelse bile yeter.

Az önce bir yerle telefonda konustum. Her hafta gelmelisiniz. 3-4 yil surer bitmesi. Simdi yapacaginiz 2 seansin hic faydasi olmaz dedi. Aglamak istiyorum

3-4 yıl nedir ya, o biraz atmış bence kafadan.
Ayrıca her hafta nasıl oluyor? Kılların yeniden çıkması bi 3 hafta alıyor da ...

Yani benim de cok tuhafima gitti. Ben boyle bilmiyorum diyince belki lazerle karistiriyorsunuz dedi. Kisiden kisiye degisir . Bazilarinda bir yil bazilarinda da 3 -4 yil sürer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…