Beni aldırma sonrası

Kanatsizkus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
949
1.233
133
Herkese iyi geceler, ben yaklaşık 4 ay önce sol yanağımdaki beni ameliyatla aldırdım. Benimde birkaç tane kıl vardı, beni aldırdıktan sonra kıl çıkarken sivilce yapıyor ve sivilce patladıktan sonra kıl çıkıyor. Aslında kıl kökü bayağı zayıf çünkü elimle çekince geliyor ama her seferinde sivilce yapması yara yerinin iyileşmesini geciktiriyor. Benim sormak istediğim buna yapılabilecek bir şey var mı ya da bu hep böyle mi devam edecek

Bende de aynı sorun vardı canım bu yüzden başlığı görür görmez yazıyım istedim sana. Buradan ilaç ismi yazmak istemiyorum ama doktorum bana bu durum için mucize diyebilceğim bir krem önerdi tüm eczanelerde var. Her gun sabah akşam bu kremi uyguladım ve 1 hafta gibi bir sürede neredeyse tamamen iyileşti bence doktoruna bir sor kullanabilceğin kremi, geçmiş olsun

Öncelikle vakit ayırıp yazdığın için çok çok teşekkürler. Maalesef bir buçuk yaşında kızımdan dolayı doktora gitmem biraz gecikecek e malum bi de bayram var o yüzden burdan bilgi alabilir miyim diye açtım konuyu. Bana da doktorum krem verdi yaranın iyileşmesi için ama altta kalan kıl çıkmaya çalıştıkça sivilce yapıyor e sivilce de iyileşene kadar benim yara yeri hop bi daha başa dönüyor ayda bir bu böyle kremin adını özelden yazabilirseniz ben bi araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…