- 28 Temmuz 2020
- 8
- 2
- 36
- 27
- Konu Sahibi Dertlidertsiz1998
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıl oluyor bana ilgisiz sevgisiz olduğunu farkettim ve kızla mesajlarını yakaladım bu kızla aynı yerde çalışıyordu ben msjlari yakalayınca birsuru beddua ettkm yüzüne beni suçladı senin yüzünden dedi ben birsure kendimi suçladım. Sonra bana suçluluk paikoloji uyguladığını fark ettim ve kendimi suçlamaktan vazgeçtim. Neyse biz 13 ay birlikteydik ciddiydik işin işinde aileler vrdi ben öğrenci halimle borç altına girip ceyizler aldım hayaller kurdum ve benim onunla kurduğum hayaller bugün gerçekleşiyor ama bebi aldattığı kızla düğünleri var bugün mahalleye kornalara basa basa geldiler bi arka sokagimda oturuyorlar aybi marketi aynı durağı kullaniyoruz şimdi burnumun dibinde yaşayacaklar ben korna seslerini duyunca bi kötü oldum ona bi sure sonra hakkımı helal ettim zaten ben susuyorum yüce rabbimin adaleti konussun benim suan sevdiğim bir sevgilim var şimdi bana sevgilin varken onumu düşünüyorsun demeyin zaten düşünmüyordum ama sadece ben zamanında cok hevesliydim birsuru çeyiz almıştım onun hayaliyle şimdi birsey hissetmesemde birazda olsa içim cız etti kalbime gururuma dokundu aynı mahalledeyiz birde gece gelecekler kornaya basa basa ben sevgilimi seviyorum ama içim ezildi biraz ve k kız bebi bile bile onunla konuştu biraz dertleşelim