Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

Derdim bu zaten anlatamıyorum işte. öyle demeyin insanın başına gelemyince konuşmak koly oluyor kendimden biliyorum en başta hayır dedim çünkü çok zor geliyor insana zaten o zaman bu kız meselesi yoktu o sonra ortaya çıktı.o zamna kadar düzelir umuduyla uğraştım.yuva kolay kurulmuyor kolayda yıkılmıyor.öğrenince ilk işim zaten konuşmak oldu.insan ne yapacağını bilemiyor.ve herşey bir an da oldu ben seviyorum nasıl bırakacağım diye düşünüyorum. Tekrar da söyleyeyim ben hayır boşanmayalım dediğim de o kız daha yoktu ama artık var.tepki vermenizi anlıyorum.ben yakınmıyorum sadece fikir almak için bu konuyu açtım çünkü kimseyle konuşamıyorum kendi kafamda belli şeyleri otutturup öyle konuşmak istiyorum çünkü işin ucunda ailem var.

Canım evet yuva kolay kurulmuyor ama şuan var yanii biri hayatında sonuçta bunu biliyorsun değilmi? Tamam sevebilirsin kimse seni sevdiğin için yadırgamıyor ama severek ayrılan aldatılmayı gururuna yediremeyen bir sürü insan var ve bu forumda okuyoruz bunların hepsini... Sana kesinkes ayrılda demiyorum çünkü yaşama şartlarını bilmiyorum eşinle konuştuysan yapmam bir daha diyorsa iyi bişey diyemem ayrılmak istemiyorsan ayrılma ama konuştuğun halde durum değişmiyorsa hala görüşmeye devam ediyorsa seni takmadığı seni umursamadığı anlamına gelir işte bu konuda kızıyorum gözünün içine baka baka hala yapmaya devam ediyorsa işte bunu kabullenmemelisin...

Eşin seni aldatıyorsa o yuvayı zaten kendi elleri ile yıkmış olmuyor mu ?? Ve sen yuvamı kurtarayım diye çırpınıyorsun öyle mi ?

Eski nişanlım beni aldattı..Öğrendiğim an nişanı bozdum,aldığı ne varsa gönderdim..Tüm hediyeleri,tek taşını,alyansını..Ne varsa..Ve düğünümüze 2 aydan az zaman vardı....

Bir de işin ilginç yanı o kız şu an var ve sen hamilelik endişesi yaşıyorsun ??

Yuva kolay kurumuyor evet ama evlenmek kadar boşanmak ta doğal....işin içine dayak ve aldatma girdi mi yuva muva kalmaz....Evlilik tek taraflı fedakarlıkla da yürümez..Zaten evlilikte fedakarlık dediğin hastalık olur,yoksulluk olur,geçici işsizlik olur ,o zaman birbirine destek olursun,gerekirse 2.işte çalışırsın vs vs..Budur fedakarlık..Kocam aldattı,dövdü ,ben ayrılmıyorum olayı fedakarlık değildir...Onun adı kusura bakma başka birşeydir...
Bunlar tamamen benim bakış açım..Belki de bunlar sana göre yanlıştır,bilemem tabi....

Allah hakkında hayırlısını versin.....

bir de şu var ben eşimi çok seviyorum ancak,beni aldattığı zaman bile sevecek kadar sevmiyorum,sevemem...bu evlenmeden önceki ilişkilerimde de böyleydi,bundan sonra da böyle olacak...üstelik çocuklu bir bayanım........

Son düzenleme:
o bilmiyor ama son zamanlarda telefonuna(msj lara) bakıyorum hep gönderilernlere diyeceksin ki siler bende sonra msj sayaçlarına bakıyorum onu anca sıfırlar silemez oda onu yapmıyor zaten msj lar onu geçmiyor bir kaçı zaten bana geliyor ötekilere de bakıyorum.zaten istesemde zamanla kabullenemeyeceğim için bırakırım ama zaman lazım bana biraz.onun dışında zaten çok incitici ve yorucu anlatamam.çalışamıyorum,sabaha kadar uyuyamıyorum ağlayarak uyanıyorum ya ben zaten çok hassa bi insanım.zaman herşeyi çözecek ama dayanılmıyor işte.

Canım o zaman bir süre ailenin yanına gidiceksin onlarda kalıcaksın işle güçle vakit geçer istediğin zamanda olur yanii biraz eşinden uzaklaş bakalım onsuz yapabiliyormusun??

tamam kolay degıl ama daha fazla yıpranmaktan cok daha ıyıdır bence bebek konusunda olursa ne yapcaksın bı fıkrın varmı su durumda bebek olayını nası gözardı ettınız yanı korunma olayını dıyorum hoş ben bunları bılerek o adamla aynı yatağa gırmezdım ama sonradan ogrendıysenız bısey dıyemeyecegım

sadece günüm geçti diye tedirgin oldum bebek olursa kurban olduğum allahın gücüne gitmesin ama doğurmak istemem allah olmayanlara versin.normalde de şimdilik olmasın diyordum.

Canım o zaman bir süre ailenin yanına gidiceksin onlarda kalıcaksın işle güçle vakit geçer istediğin zamanda olur yanii biraz eşinden uzaklaş bakalım onsuz yapabiliyormusun??

onu düşünüyorum zaten bu çok iyi olur o arada bi doktor da bulursam çok iyi olur.

bence hemen hamile kal, böylece sana, yuvasına daha çok bağlanır. sonra güzel sofralar kur, güzel güzel giyin. hiç dırdır etme, kendi beklentilerin, duyguların hakkında hiç konuşma. ailesi sana ne yaparsa yapsın, hep daha fazlasını ver onlara. son olarak, da dövse de küfür de etse adama karşı koyma, erkektir sonuçta dışarıda o kadar stres yaşıyor. her zaman dediğim gibi: kocadır, döver de sever de. vurduğu yerde gül biter.

ironi bir yana da, akıllara zararsın, gerçekten akıllara zararsın. Allah akıl fikir versin, bol bol balık yemeye gayret et arkadaşım.

Eeee yani... Sonuç olarak?

Eşiniz aldatmış, siz affediyorsunuz...

Boşanma kararı almış, siz kabullenmek istemiyorsunuz...

İlişkiniz "yuva" tanımlamasının çok uzağında olduğu halde;kolay yuva kurulmuyor ayrılmam diyorsunuz...

Onu seviyorum diyorsunuz...

O aldattığında çok uğraştım geri döndürmek için diyorsunuz...

O halde artık biz ne diyelim...

Siz ermişsiniz muradınıza, biz çıkalım kerevetine.

Bari bundan sonra aldatılırsanız yine açmayın bundan sonra konu falan; "canım yanıyor,aldatıldım" demeyin.

Kendinizi hiç masum,suçsuz göstermeyin.

Çünkü kusura bakmayın ama, siz kendi kendinizi aldatıyorsunuz.

böyle biri ile hala neden evliliğini sürdürüp kendine eziyet ediyorsun ki:26:
aldatma ilgisizlik herşey var çocuğunda yokken kendini toparla kaç kurtul bu adamdan

aslında sinirlenmesi gereken senken o sinirleniyor değil mi
Canım çok üzülüyorum adına
ve seni anlayabiliyorum
herkes konuşuyor da hemen ayrılmalısın ne duruyorsun diye h
iç senin içinde kopan fırtınalardan haberleri yok.
insanın başına gelmeden anlayamaz belki benim de Allahıma bin şükür henüz başıma gelmedi
ve umarım da gelmez
lakin geldiğini farzetsem bende ayrılamam seven kadın gurursuz sıfatına düşüyor burada

canım işine yansıtmamaya çalış
Şuan senin için o iş çok önemli hem maddiyeatını kendi kazanman açısından
hemde kendine olan güvenini kazanman açısından
Lütfen bi silkelen kendine gel bu günlerin geçeceğini düşünerek başla işe

yani.... eğer yakınıyorsan da seviyorum demeyeceksin..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama....

seven kadın elbette ezilmemeli eşine göz yum denmesini de istemiyor arkadaş sadece bu zor zamanında bizden destek istiyor köstek değil.
Kusura bakmayın ama bazılarınızın yaptığı cömertçe yorumları psikolog,hakim bile yapmıyor bu kadar sınırsız yargılamayın.Başınıza gelmediği için anlayamıyor olabilirsiniz ama şöyle düşünün aynı şey şuan da eşinizle çok mutluyken sizin başınıza gelse durmunuz ne olur
Şuan konuşmak çok kolay hele bi yaşa bak o zaman nasıl şaşıyor insan
Çıkmak değil bu evlilik ve maalesef o kadar kolay bitti denmiyor

bu msjın bana çok iyi geldi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim evet anlayamıyorlar kızmalarını ben anlıyorum ama gerçekten kolay değil.gururuma gelince elbette çok önemli zaten hazmedemediğim için bu kadar kötüyüm ama gerçekten çok zor bi durum başlarına gelirse anlarlar o zaman görürüm gibi bi cümle bile kurmak istemiyorum ALLAH kimseye yaşatmasın.çok zor çok yıpratıyor.içimde kopan fırtınaları hiç hiç kimse anlayamaz yaşamayınca anlamıyor insan kendi adıma söylüyorum. o kadar dayanılmaz bi acı ki...iş yerinde gayret ediyorum mümkün oldukça düşünmemeye çalışıyorum canım ama yok olmuyo aklıma geldiği anda darmadağın oluyo herşey.

O kadını bul ve konuş Kocamdan uzuak dur de gerekirse işyerine rezil et ailesine rezil..Ne demek ya evli bir adamla düşüp kalkamak ne demek ya evlib riadamla olmak.Kocanı çok seviyorsun madem onun için svaş git o kadını bul kocamdn uzak dur de.Herkesin içinde de gerekirse bunu.Rezil ya.Tam rezil.

daha önce konuşmak istedim ama eşim bana sadece bir kere aradığını (bana sinirlerndiği için,kesinlikle böle bişeyi kabul etmiyorum tabiii bu neden olamaz) kapalı olduğunu ve birdaha aramadığını söyledi.aramıycamda söz falan dedi.tabi bilemiyorum artık napar.kızda bana kalkıp eşin arıyo dese ne derimki sende az o..... değilmişsin derim sadece ama ne olacakki bildiğim kadarıyla şehir dışında.ben çok savaştım ama bundan sonra gerçekten ne yaparım bilemiyorum.ama o kız burada olsa evire çevire dövmek isterdim.birde şöyle düşünüyorum arasam konuşsam eğer görüşüyorsa zaten der eşime o da gelip bana derse ki der o zamn kıyamet kopar.canım yandığı için ne düşüneceğimi de şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…