HAKLISIN.. bende bir yıllık ewliyim.. bazen düşünüyorum aldatılsam ne yapardım diye.. cok gururluyum bunu sindirip oturamam
annem eşimin yüzüne söyledi eger kocanız sizi aldatır ve siz bunu affedip oturursanız ' dilim döner dönmez gözüm görür görmez hakkım size haramdır ' bosanacaksınız dedi..
diline sağlık canım.. su an arkadasaş kötüdür.. tavsiyelerimiz fayda etmez.. basta hatayı görerek ewlenmiş.. ama YANLIŞŞŞŞŞŞ.. !!!!
yazık değilmi o annenin sana verdiği emeklere babanın gözleri parlayarak alnı ak seni gelinlikle evinden cıkarmış.. ne varya bir el oglu için aldatılmayı kabul edip ewlenmeye... yapmayacaksın arkadas bu hayatta önce KENDİNE SAYGIN OLACAK... Kİ İNSANLAR SANA SAYGI DUYSUN
kesin çok seviyordur aşıktır aşktan görmemiştir gözü..
sadece konu sahibii değil çoğumuz aşık oldukmu dünya durdu sanıyoruz..
adamlarda bunu çok güzel kullanıyor..
tavsiye değil yapacağı şeyi sormuş söylüyoruz..
hayat onun hayatı kendi bilir..
aldatmış affetmişsin..gene aldatıyor ..
senle vakit geçirmiyor çünkü beyefendi meşgul..
yapacak tek bişey var ayrılmak ..yoksa ömür boyu o öteki kızla beraberken yolunu beklersin..
bilemiyorum ya öyle kötüyüm ki iyi ki çalışıyorum da evde değilim boşanalım dedi ben kabul etmedim ya ben çok seviyorum.
bilemiyorum ya öyle kötüyüm ki iyi ki çalışıyorum da evde değilim boşanalım dedi ben kabul etmedim ya ben çok seviyorum.
çok seviyorsan katlan ozaman
niye dert yanıyorsunki..
üstelik adam boşanalım dedikten sonra hala seviyorsan ne diyebilirizki biz..
hayat senin..
haklısın aslında ama insan hata yapabiliyo.elim kolum bağlı sanki şuan da bu gece konuşmak en iyisicok ılımlı bir karakterimdir.. large :) bana bazen kıl olurlar dünyaya cok large bakıyormusum diye.. ama bir nokta var ki oda kendim.. hepimiz için böyle olmalı yaa bi kendini sew önce dimi ama sen KENDİNİ ayaklar altına alıpta seviyorum seni kabul ediyorum seni herseyinle derseK bittik işte o zaman.. hayır herseyinle kabul etme diye bir kavram yok.. maddiyattır baş tacı birlikte atlatılır sağlıktır sorun care birlikte aranır.. ALLAH 'tandır.... ama akılla fikirle yapılmıs seyler bence kabulu yoktur.. sevgili arkadasım evet ben senin yerinde olsam BOŞANIRIMM. !!!
şuan ne yapacağımı bilemiyorum bir çare arıyorum sağlıklı düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum boşanmak hiç te kolay gelmiyor gözüme beni de anlayın ne olur.ne yapacağımı bilemiyorum
ewet beni aldattığı kız o zamn çıkıyorduk neler dedi ne yapayım seviyorum inandım bende ewlenecek biri değil çünkü ailesi dağılmış kolay kolay birine bağlanıp yuva kuracak bi insan deil oyüzden tamam dedim ewlenelim diyosa değişti ama değişmemiş sanırım.babam gibi bırakıp git dedi gidemedim sanırım en zayıf noktamdan vurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?