- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
canım beni ağlatan hiaye yazmışsın ama şu an beni gösen çok kötüyüm okurken çok kötü oldum yani.allahım o kadar içten söylüyorum ki rabbim hepimize bir bebek nasip etsin inşallah.....,
bu arada dün çok samimi arkadaşımın hamile olduğunu öğredim onlarda uzun süredir istiyorlardı olmauyordu ama 5 haftalık hamile şimdi onun hamile haberini alınca bile sevinçten yada çok duygusalım bu ara tutamadım kendimi çok ağladım.....
kızlar bu gün 3 e doktora gidicem kontrol vardı doktor tedaviye başlayalım diyebilir ne yapayım o kadar kararsızım ki....ne yapayım arkadaşlar bana yardımcı olun sudenaz sence ne yapayım
canım niye kararsızsınki...bazılarıda tedavi ister hemen olsun diye ama dr.lar gerek görmez....bence hiç düşünme.bak bende yarın testler yaptırmaya gidicem..sonuca göre tedavi başlıycam ..o yüzden çok mutluyum...:içelim:
CANIM DOKTRUN ASİSTANIYLA KONUŞTUM TEDAVİ İÇİN GELİCEKSENİZ ADETİNİZİN 2.GÜNÜ GELİN DEDİ AMA BEN BUGÜN GİDİP KONUŞUCAM MUTLAKA BAKALIM HAYIRLISI BU ARADA SEN ADET OLDUNMU?
Sudenazım herkesi bir kendine getirdin bence ne güzel etmişsin bu yazıyı buraya koymakla. Valla işyerimde olmama rağmen gözümden akan yaşlara engel olamadım.
Buradan ne ders çıkaralım: Demekki Rabbim, o kadar büyük, o kadar merhametli ki, en hayırlı zamanda, nasip olan zamanda, belki de en umulmadık zamanda veriyor yavrumuzu kucağımıza. Demekki hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım, demekki Allah'tan umut kesilmez lafı boşuna değil. Herşeyde bir hayır vardır, bu arkadaşımız yaşadıklarını böyle güzel anlatmakla herkese güzel bir ders vermiş. Sana da bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim
ağlanmanmıycak bir yazımı ya...dehşet bişey...Allahım sen ne büyüksün..sen nelere kadirsin...senağlama
sudenaz canim inan tüylerim diken diken oldu aslinda ne güzell bi örnek biz kendimizi burda yirtiyoruz ki cocugumuz olmayacakmi diye ortada bi problem olmamasina ragmen ALLAHim sen nelere kadirsin hic umut yokken nasil cocuk sahibi oluyor herseyin basi sabir arkadaslar sudenaz ellerine saglik bu yaziyi bizimle paylastigin icin
sudenaz hikaye süper hıçkıra hıçkıra ağladım okurken bende beş yıllık evliyim ve tüm tedavilerime rağmen çocuğumuz olmuyor 15 gün önce aşılama yaptık ama yine olmadı bu gün regl oldum 3.denememizdi:çok üzgünüm: insan bir süre sonra allahım neden demeye başlıyor o kadar umutluyduk ki ama olmadı allahım sen herkese bize de hayırlı evlat nasip et anne olma mutluluğunu yaşat.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?