Beneson

Ben doktora gittim iz kalır şimdikinden iyi olmaz alırsak dedi. Ameliyat yapmadı. Bakalım dün yüzümdekilere uyguladım. İyi ya da kötü sonuç alırsam döneceğim buraya.

Doktorlar bu tür ürünleri tavsiye edemez yoksa şikayet oluşturulur. Duruma göre buraya yazacağım sonucu. 1 aya belli olur

Evet sonucu yazacağımı söylemiştim. Yüzümde 2 tane et beni gibi ama köklü kahverengi çıkıntılı benlere uygulamıştım sonucu yazacağım demiştim. Ürünü ilk kullanımda yeterli kullanmadığım için ilk önce benin yarısı gitti. Daha sonra ikinci uygulamada yeterli yaptım veeeee Allah a şükürler olsun benlerim düştü. Yerleri çukurlaştı biraz iltihap oldu ama kremlerle geçti. Şimdi o çukurlukta kapandı. Gönderdi kleri kantorona devam ediyorum. Şu an düzelme sğrecindeyim... İnşallah tekrardan çıkmaz Rabbime dua ediyorum. Sevincimi paylaşmak istedim. İnşallah isteyen herkese şifa olsun

Ben de şimdi uygulama yaptım, firma temsilcisi yaparken video istedi ve benim yaptığımı yetersiz buldu ama tekbaşıma anca o kadar yapabildim, bakalım ne olacak inşallah düşer tam olarak, yazarım buraya 15-20 gün sonra, şu an biraz yanıyor

Sonuç nedir yazarmısınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…