Beneson

Bakalım belki kullanan birileri çıkar
Siğil ilacı gibidir oda küçük çapta siğil tarzı benleri kurutup düşürmek için. Geniş çaptaki benler icin cerahhi müdehale şart. İnanmayın böyle şeylere . Ürünlerini satmak icin yapılan reklamlardan ibarettir. Gidin bir cilt doktoruna gönül rahatlığıyla tedavinizi olun daha iyi .

Haklisiniz

Biraz baktim neymiş diye.
İşe yarayan kaliteli urunleri whatsappdan alinmiş "harikasiniz, inanilmazzz, muhteşem işe yariyoooor" yazili ekran fotolariyla reklam yaptiklarini hiç görmedim. Hic bir sey olmasa oradan belli...

taaa 2014 yılında benlerımı aldırmak ıstıyorum aldıran oldu mu dıye sormussunuz 2021 yılındayız neredeyse uzaylılarla oturup okey oynayacak noktaya gelmışiz ınsanoglu olarak sız hala doktora gıtmeyıp yıne buradan sormussunuz

ya ben gercekten anlamıyorum

Biraz düşünseniz bunun ihtim dışı olduğunu anlarsiniz.
Ben hiç ilaçlaya da krem gibi şeyle geçecek gibi mi duruyor?
Üzeri tozlanmış sileyim de geçsin gibi birşey mi?
Benim arkadaşım rahatsızdı gitti doktora aldırdı on saniyelik işlem.

Muhtemelen bitkisel falan değil asittir. Siğillerde de kullanılır benzer ilaçlar. Sürersiniz yanar kurur dökülür. Sonra beniniz gider şahane bir yara iziniz olur

Küçük et benime uyguladım hakikaten düşürdü .. ama şu an yerinde iz kaldı. O iz için de içinden ilaç çıktı. O gazla bütün benlerime uygularım. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Unutmazsam olumlu ya da olumsuz geri dönüş yaparım .. inşallah olumlu olur da hepimiz kurtuluruz bu benlerden (

doktor tavsiyesi miydi ?

Doktorların gözü yaşlı

Merhaba bunun için cildiyeye gitmek gerekir sanırım devlet hastanesinde bu işlem yapılır mı benimde küçük et benleri var minikler ama rahatsız oluyorum. Birde burnumda normal ben var o da rahatsız ediyor onun için yapılabilecek bir işlem var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…