Troit değerlerinize baktirdiniz miAşırı derecede az yemek yiyorum yememe rağmen yemin ederim ramazandan üç hafta önce 67 şimdi 69 gözüküyor ben anlamıyorum niye böyle hem demir hemde tiordi hemde kan sulandırıcı içiyorum iki defa kimyasal gebelik geçirdim için birde inostrol içiyorum sahurda yemiyorum bir muz yiyorum
Akşam az yiyorum ondan sonra yemek yemiyorum bir hafta önce başladım spor yapıyorum ama çok değil niye böyle oluyor?
Azalacağına artıyor
Her ay baktırıyorum doktor iyi diyorTroit değerlerinize baktirdiniz mi
Peki şeker yani illa ki bir sebebi olmalı. Yoksa yemeden almanız normal değilHer ay baktırıyorum doktor iyi diyor
Yok ondan değil şu an ovulasyon dönemi gösteriyor ödem olursa tartı yüksek mi gözükür regele 8gün gösteriyor göğsulerim şiş şiş şu an bugün olmaya başladıRegl olacaksınız belki. Ödem tutacsk şeyler mi yiyorsunuz tuzlu. Bol su ıçın
Tatlı yiyorum ama o da az onu da keseceğim artıkPeki şeker yani illa ki bir sebebi olmalı. Yoksa yemeden almanız normal değil
Belki tuzdan olabilir tuz bir türlü etki etmiyor yemeğe koyuyorum koyuyorum az oluyor zaten bitti o tuzRegl olacaksınız belki. Ödem tutacsk şeyler mi yiyorsunuz tuzlu. Bol su ıçın
Demir ilacından olabilir mi iki gündür içmiyorumPeki şeker yani illa ki bir sebebi olmalı. Yoksa yemeden almanız normal değil
Sağlık sorunum yok çok şükür hepsi temiz tahlillerim vücudum ayrıca atıştırmıyorumSebepsiz yere kilo almak olamaz mutlaka bir yerde ya sağlık sorunu var ya da farkında olmadan dikkat etmeden atıştırıyorsunuz
Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırır. Ama kilo almaya sebep olur mu orasını bilmiyorum. En iyisi bir diyetisyene başvurun. O size gerekli tahlilleri yaptiracaktir. Birde reglin 3. Günü hormon testi yapılıyor. Onuda yaptırın mutlakaDemir ilacından olabilir mi iki gündür içmiyorum
Hormon testi niyeDemir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırır. Ama kilo almaya sebep olur mu orasını bilmiyorum. En iyisi bir diyetisyene başvurun. O size gerekli tahlilleri yaptiracaktir. Birde reglin 3. Günü hormon testi yapılıyor. Onuda yaptırın mutlaka
Belki onlardan biri sebep oluyor olabilir daha doğru sonuç veriyor 3. Gün.Hormon testi niye
Sağlık sorunum yok çok şükür hepsi temiz tahlillerim vücudum ayrıca atıştırmıyorum
Bende hafif şişlik var bir yandan göğsulerim aşırı derce de şiş sütyenimi bile çıkartıyorumMümkün değil. Bilinmeyen bir durum veya bakılmayan parametreler vardır tahlillerinizde. Kişi doktora gidip kontrolden geçmek istediğini söylese bile hepsine bakılmıyor sonuçta hepsi birer maliyet. Bu arada 13 yıllık diyetisyenim doktoralı akademisyenim, boş vakitlerimde hasta da bakıyorum. Ob geni pozitif denilen bir durum var ama bunun bile durup dururken ağırlık kazanımına yol açtığı söylenmez. Yani hiçbişe yemiyorum sağlık sorunum da yok kilo veremiyorum gibi bir durum söz konusu olamaz. Kısa sürelerde çok az besleniyorsanız sonraki günlerde belki de veremiyorum zaten deyip kalori açığını telafi ediyorsunuzdur.
Ben aslında herşey yiyip az yiyordum yavuz yörükoğlunun yapmaya tavsiye etti gibi kilo veriyordum hemde bozmuyordum ara öğün de yok akşamda yine ayını sekizden sonra bir şey yemiyorum onu yaptım bu sefer öyle olmadı tiordden sonraMümkün değil. Bilinmeyen bir durum veya bakılmayan parametreler vardır tahlillerinizde. Kişi doktora gidip kontrolden geçmek istediğini söylese bile hepsine bakılmıyor sonuçta hepsi birer maliyet. Bu arada 13 yıllık diyetisyenim doktoralı akademisyenim, boş vakitlerimde hasta da bakıyorum. Ob geni pozitif denilen bir durum var ama bunun bile durup dururken ağırlık kazanımına yol açtığı söylenmez. Yani hiçbişe yemiyorum sağlık sorunum da yok kilo veremiyorum gibi bir durum söz konusu olamaz. Kısa sürelerde çok az besleniyorsanız sonraki günlerde belki de veremiyorum zaten deyip kalori açığını telafi ediyorsunuzdur.
Tuzsuz yiyin ve tatlı yemeyin muz da aman aman önerilcek bi meyve değil çok şekerli böyle gıdalar ödem yapar yani tuzlu ve şekerli gıdalar kilo değil önce vucutta ödem tutar devamlı aynı olursa kiloya çevirir. Yumurtlama döneminde felan böyle olabiliyo veya adet öncesi sanırım pko var veya olabilirsin sebepsiz 20-25 kilo almıştım bu sebeple tiroid hastasıymAşırı derecede az yemek yiyorum yememe rağmen yemin ederim ramazandan üç hafta önce 67 şimdi 69 gözüküyor ben anlamıyorum niye böyle hem demir hemde tiordi hemde kan sulandırıcı içiyorum iki defa kimyasal gebelik geçirdim için birde inostrol içiyorum sahurda yemiyorum bir muz yiyorum
Akşam az yiyorum ondan sonra yemek yemiyorum bir hafta önce başladım spor yapıyorum ama çok değil niye böyle oluyor?
Azalacağına artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?