- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Küfür ne alaka?Ben size küfür mü ettim?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfür ne alaka?Ben size küfür mü ettim?!
Yalan mı söyleyelim mi diyorsunuz sanki ben o sözle size küfür etmişim gibi.Küfür ne alaka?
İlk yorumumda da söyledim, tadı güzeldir eminim diye. Ama doğum günü organizasyonlarında takdir edersin ki insanlar görsele de bakıyor.Ama onun içi güzel ballı pasta ,kaynın çocuğu için yapmıştım çocuk üstünü bu hale getirmiş
Çok güzel moral veriyorsunuz diye ironi yapmışsın ya, diyorum ki yalan mı söyleyeyim? Fikrim neyse onu söyledim. Sen bu sinirle bu işi zor yaparsın zaten. Asla eleştiriye açık değilsin. En basit yoruma bile sinirleniyorsun. İnsanlar para verip iş yaptırınca daha fazlasını söyleyecek sana. Herkes eltine benzemez, yolup saçını veremezsin ellerine.Yalan mı söyleyelim mi diyorsunuz sanki ben o sözle size küfür etmişim gibi.
En sevdiğim pasta ve çok zahmetlidir, elinize sağlık.Ama onun içi güzel ballı pasta ,kaynın çocuğu için yapmıştım çocuk üstünü bu hale getirmiş
Siz de her konuda eltiyi söylemeseniz dünya dağılacak sankiÇok güzel moral veriyorsunuz diye ironi yapmışsın ya, diyorum ki yalan mı söyleyeyim? Fikrim neyse onu söyledim. Sen bu sinirle bu işi zor yaparsın zaten. Asla eleştiriye açık değilsin. En basit yoruma bile sinirleniyorsun. İnsanlar para verip iş yaptırınca daha fazlasını söyleyecek sana. Herkes eltine benzemez, yolup saçını veremezsin ellerine.
Çok teşekkür ederim bence çok zahmetli değil tüm pastalar aslında zahmetliEn sevdiğim pasta ve çok zahmetlidir, elinize sağlık.
Oraya pastaların resmini at illaki gören olur sipariş veren olur çok güzel görünüyor çünküDönüp dolaşıp aynı pastaları paylaşıyorum .insanlar bıkmaz mı?bu arada nasıl şehir grupları anlamadım?ben bir ilçede oturuyorum oranın grupları var ?
Çok teşekkür ederim Allah güzel kalbinize göre versin Facebook mu diyorsunuzOraya pastaların resmini at illaki gören olur sipariş veren olur çok güzel görünüyor çünkü
Evet mesala pasta için Instagram acın orada paylaşın yani olmayacak şey değil inşallah herşey istediğiniz gibi olurÇok teşekkür ederim Allah güzel kalbinize göre versin Facebook mu diyorsunuz
Keşfete bile düşmemişEvet mesala pasta için Instagram acın orada paylaşın yani olmayacak şey değil inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Yorum kaldırmıyosan paylaşma. Git kendin yap ye napıyım. Yapanın eli mutfağı aleti pis mi temiz mi, çift tadım mı yapmış, kaliteli mi kulanmış vs vs ne bilicem. Herkesin yaptığı ev işi pasta işte. Profesyonel değil. Niye para verip alayım. Bu sinirle o pastaları oturur kaynanana yedirirsin anca.Biliyor musun yaptığın şu yorum beni hiç ama hiç üzmedi.zaten beni sevmeyen birisi ancak bu kadar kötü yorum yapa Bilir.”evden kimin nereden hangi koşullarda yaptıgı belli olmayan hiç bir şey”i tercih etmiyorum derseniz o sizin problem,ben yaptıklarımı çekip YouTube’da koymuşum en ufak kuşkusu olan alıp baka bilir
Birincisi senin gibi içi fesat biri yorum yapsın diye paylaşmadım!isterim gider kendim yapar yerim kvye diğerlerine yediririm bırak da ona ben karar vereyim !senin gibi kalitesiz biri tabi beğenmez,tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.seninkisi kalp kırmak insanın zahmetini yere vurmak.bir diğer arkadaş sana benzer yorum yaptı ama umutta verdi bana.bu kalitesiz olduğunun kanıtı!bana yazıklar olsun ki seni buraya engellememişimYorum kaldırmıyosan paylaşma. Git kendin yap ye napıyım. Yapanın eli mutfağı aleti pis mi temiz mi, çift tadım mı yapmış, kaliteli mi kulanmış vs vs ne bilicem. Herkesin yaptığı ev işi pasta işte. Profesyonel değil. Niye para verip alayım. Bu sinirle o pastaları oturur kaynanana yedirirsin anca.