Benden pastacı olur mu

Siz kendinize güvenin yeter ki herşey olur. Bi anda mükemmel pastalar ortaya çıkaramazsınız sonuçta. Bence gayet güzel. Fiyatları biraz uygun tutabilirsiniz mesela diğer yerlere göre. Adınızı duyurana kadar
Bugün birisi bana sordu galiba ben fazla fiyat söyledim :KK43:

Olmasına olur da o ailede bu işi ne kadar ileri taşıyabilirsin orası sorun. Tanınana kadar piyasadan iki üç kuruş aşağı yaparsın, tanındıkça siparişin de artar fiyatları yukarı çekersin. Instagram hesabını herkese açık yap pastacılık terimleriyle ilgili etiketler koy ve sipariş alınır filan yaz nilü.
Aile ne yapar ki anlamadım ona da mı çomak sokarlar diyorsun

Ve bunları yolladı
Şu üstündeki resimler de yeniyor mu? Yoksa hazır alıp süs diye mi konuyor?
Yani yolladığı pastalarda el emeği çoktur tabii ama yapamayacağınız şeyler değil bence ya.
Sanki pastanın üstüne hepsi temelde aynı gibi ama bakınca farklı görünen minionlar varmış gibi atmış zor pasta diye.

Bende bi ara kendimce bişeyler yaptım instagram üzerinde. İlk etapta bildiğiniz sadece malzeme parasına yapıyordum. Sonra yavaş yavaş yükseltim

Şu üstündeki resimler de yeniyor mu? Yoksa hazır alıp süs diye mi konuyor?
Yani yolladığı pastalarda el emeği çoktur tabii ama yapamayacağınız şeyler değil bence ya.
Sanki pastanın üstüne hepsi temelde aynı gibi ama bakınca farklı görünen minionlar varmış gibi atmış zor pasta diye.
Benim zahmetimi aşağılamak istemiş.evet giyiliyor o resimler de

Bende bi ara kendimce bişeyler yaptım instagram üzerinde. İlk etapta bildiğiniz sadece malzeme parasına yapıyordum. Sonra yavaş yavaş yükseltim
Yazıklar olsun bana fazla fiyat söylediğim için

Çok güzel Nilu, bence üzerinde biraz daha çalışırsan müthiş profesyonel şeyler yapacaksın. Eline sağlık ❤️

Yeşil pastayı geçen nilüfer Azerbaycanli bir arkadaş paylaştı ben yaptımdiye sen o musun isminimi degistirdin

Bir pastaneyle anlassaniz? Yani tanimadigim birinin evde yaptigi pastayi almak istemem. Pastanelerin genelde temiz bir yer oldugu belli oluyor. Tatli kalitelerini de devam ettiremezlerse adlari silinir hemen piyasadan o yuzden insanlar biraz daha para verip pastaneyi tercih ediyorlar. Yaptiginiz pastalari begendim bu arada, basarilar dilerim!

X