- 20 Ekim 2018
- 2.269
- 3.537
Tamam canım bencede olur neden olmasın Instagramdan sayfa aç şehrindeki kişileri ekle mutlaka isteyen olacaktır hatta face'de şehir grupları var oraya at isteyen çıkarEvet Nilu yazdım ismimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bencede olur neden olmasın Instagramdan sayfa aç şehrindeki kişileri ekle mutlaka isteyen olacaktır hatta face'de şehir grupları var oraya at isteyen çıkarEvet Nilu yazdım ismimi
İnsanlar da sizin gibi düşünürlerse kimse bana sipariş vermez (tanımadığım birinin evinde yaptığı pastayı almak istemem sözüne )Bir pastaneyle anlassaniz? Yani tanimadigim birinin evde yaptigi pastayi almak istemem. Pastanelerin genelde temiz bir yer oldugu belli oluyor. Tatli kalitelerini de devam ettiremezlerse adlari silinir hemen piyasadan o yuzden insanlar biraz daha para verip pastaneyi tercih ediyorlar. Yaptiginiz pastalari begendim bu arada, basarilar dilerim!
Dönüp dolaşıp aynı pastaları paylaşıyorum .insanlar bıkmaz mı?bu arada nasıl şehir grupları anlamadım?ben bir ilçede oturuyorum oranın grupları var ?Tamam canım bencede olur neden olmasın Instagramdan sayfa aç şehrindeki kişileri ekle mutlaka isteyen olacaktır hatta face'de şehir grupları var oraya at isteyen çıkar
Evden çıkıp çalışmama izin yok bu evdeGayet güzel ellerine sağlık
Sosyal medya üzerinden yürü.
Bi de pastanede çalışıp kendini geliştirebilirsin.
Kurslar oluyor kursuna gidebilirsin.
Yeteneğin var azmedersen çok da güzel olur.
Hatta sosyal medyada pastayla birlikte organizasyon malzemeleri falan da yapıp atabilirsin eğer yakınlığın varsa
Bence bu konuda yeteneklisin, bu yeteneği paraya dönüştürmen gerek.Zaten güzel şeyler yapıyorsun, sipariş aldıkça daha da iyisini yaparsın demek istedim.Çok teşekkürler.yani nasıl çalışayım ev için mi yapayım acaba
Un şeker tozu evden,ama diğerlerine neredeyse 3000₽ Neredeyse 879 TL ediyor
Arkadaş Rusya'da yaşıyor oraya göre büyük ihtimalle pahalı degildir.Çok pahalı değil mi ya. Ben geçen gün pasta yaptırdım şeker hamurlu 400 TL. Ve 25 kişilik
Yılların tecrübesi yani yıllar içinde öğrendim YouTube’dan.çok teşekkürler beğendiğiniz içinAy ben çok beğendim çok güzellerrrr birde lezetti tamamsa tadından yenmezzz görünüş açısından çok iyi bunun için bi kursa gittiniz mi? nasıl öğrendiniz acaba
Çok teşekkürler Allah o güzel yüreğinize gönlünüze göre versinBende pastaları beğendim. Herkes önce ufaktan başlıyor sonra zaman geçtikçe ilerliyor. Olmadı diyip sakın vazgeçme
Dilerim her şey senin için çok güzel olur şansın açık olsun
Benim üniversite arkadaşım da sizin söylediklerinizi söylüyor.biri benden 1 kiloya ne kadar düşür diye sordu 1000₽dan başlıyor fiyatlar dedim yani 293tlBence bu konuda yeteneklisin, bu yeteneği paraya dönüştürmen gerek.Zaten güzel şeyler yapıyorsun, sipariş aldıkça daha da iyisini yaparsın demek istedim.
Dışarıdan bu büyüklükte bir pasta almak istesek kaç lira ödememiz gerek orada?
Pastalar normal pasta, özel tasarımlar iştah açıcı değişik yaratıcı şekiller değil. Ben tercih etmezdim. Evden kimin nerede hangi koşullarda yaptığı belli olmayan hiçbir şeyi tercih etmiyorum zaten. Güvendiğim profesyonel yerlerden alıyorum
Çok güzel moral veriyorsunuz,Allah gönlünüze göre versinAbartılacak bir durumu yok pastaların. Görüntü olarak idare eder. Tadı güzeldir eminim. Seviyorsan geliştir kendini, yaptıkça güzelleşir zaten. Ben tercih etmem ama satın alacak birileri mutlaka çıkar.
Amin. Yalan mı söyleyelim? Fikir sormuşsunuz, biz de söylüyoruz işte. Geliştirebilirsin diyorum, çünkü belli ki heveslisin. O Barbieli pasta ebeveynler ve çocuklar tarafından tercih edilir ama 9 ay yazan pasta için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Çok güzel moral veriyorsunuz,Allah gönlünüze göre versin
Ben size küfür mü ettim?!Amin. Yalan mı söyleyelim? Fikir sormuşsunuz, biz de söylüyoruz işte. Geliştirebilirsin diyorum, çünkü belli ki heveslisin. O Barbieli pasta ebeveynler ve çocuklar tarafından tercih edilir ama 9 ay yazan pasta için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Ama onun içi güzel ballı pasta ,kaynın çocuğu için yapmıştım çocuk üstünü bu hale getirmişAmin. Yalan mı söyleyelim? Fikir sormuşsunuz, biz de söylüyoruz işte. Geliştirebilirsin diyorum, çünkü belli ki heveslisin. O Barbieli pasta ebeveynler ve çocuklar tarafından tercih edilir ama 9 ay yazan pasta için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.