Yemeyi kesmeden zayıflayamazsınız. Pasta tatlı kilo aldırmanın yanında sağlığınıza da zararlı şeyler. 10 sene sonra şeker, kalp, karaciğer hastası olmanız garanti gibi bir şey. Bu hastalıklar ortaya çıktığında ağır diyetlerle karşılaşacaksınız. Vücudunuzu bu kadar hor kullanmayın. Sağlık kadar önemli bir şey yok.
Ne canlandı merak ettimTeşekkür ederim.
Kilo kısmı hadi keyfe bağlı olsun da sağlığın için o kadar çok yeme valla gözümde çok kötü şeyler canlandı anlattıklarından
Millet leslie diye biriyle spor yapıyor hep. Onu dene istersen
Yersiniz tabi ama iki üç haftada bir dilim olabilir o kadar seviyorsanız. Veya düzenli pilates yapıyorsanız haftada bi dilim yeterli. Mutlaka pilates öneririm çok güzel sıkılıaştırıyor ve benim boyun fıtığımı acayip rahatlatıyor. Üstelik sıkılaştığınızdan kilonuzu da göstermiyorsunuzHiç mi yemeyeceğim
Haftada 1? Ay çok az ama buYersiniz tabi ama iki üç haftada bir dilim olabilir o kadar seviyorsanız. Veya düzenli pilates yapıyorsanız haftada bi dilim yeterli. Mutlaka pilates öneririm çok güzel sıkılıaştırıyor ve benim boyun fıtığımı acayip rahatlatıyor. Üstelik sıkılaştığınızdan kilonuzu da göstermiyorsunuz
Evet ağırsa sıkıntı olabilir. Belki arkadaslarin önerileri de olur onları da eklerim teşekkür ederimKarbonhidrati ve sekeri kesmeden o gobek gitmez. Bu konuyla ilgili bir konu acmistim ben. Aralıklı oruc ve spor yapmaya calisiyorum ama su ara yapamadim. 3 gundur hastayim, üşütmüşüm. Iyilesince baslayacagim tekrar. Youtubeda Chloe Ting videolari var ama agir biraz. Siz simdilik diyet ve yuruyus şeklinde baslayabilirsiniz.
Bence de havada sıkıntı var o zaman yemeye devam kapatın konumuHavada garip birsey olabilir Cunku ben bile kilo alıyorumbenim simdilik işime yarıyor ama göbek istemem ya bi kür vardı göbek yağlarına etkili yoğurt pul biber ve birşeyler daha ben muhtemelen ona başvururdum
Yani yoksa öküz gibi yemelerim niye işe yarasın havadan hep ?Bence de havada sıkıntı var o zaman yemeye devam kapatın konumu
Yoğurt pul biber ve limon mu acaba dediğiniz ?
Ay gerçekten bunu yiyebilirim
Kilo problemim yok aslında sadece sıkılaşmam gerek. Ama leslieyi öneren bir üye daha oldu. İnceledim çokta keyifli görünüyorAçın youtube yi, yazın karın eriten hareketler, kalça sıkılaştıran hareketler vs... haftada en az 3 gün yapın, en fazla 1 ay sonra vücudunuzdaki değişikliği fark ediceksiniz.. ben ebru şallı’nın pilates videolarını izlerdim. Kilo aldığım bir dönem olmuştu, baya etki etti.
Ayrıca kilo probleminiz varsa leslie yi de öneririm, o da düzenli olmak şartıyla tabii.
Hiç yapmadıysanız 8 haftalık yeni başlayanlar için olan kürlerden yapın.Haftada 1? Ay çok az ama buneyse elimden geldiğince azaltmaya çalışayım bari ne yapayım sağlıktan olmaktansa
Hımm plates
Olabilir aslında. Ebru Şallı filan mı takip etmeliyim kendim hiç anlamam çünkü
Yok malzeme almadan da yapabilirsiniz, öyle şart değil. Ama Alıcaksanız pilates lastiği ve küçük top yeterli.Kilo problemim yok aslında sadece sıkılaşmam gerek. Ama leslieyi öneren bir üye daha oldu. İnceledim çokta keyifli görünüyorona başlayabilirim.
Pilates de önerildi bunu da degerlendireceğim. Gerçi bunun için malzemelerini almam gerek galiba değil mi? Yanlış mı biliyorum?
Evet bende inceledim limon varmış birde.Yani yoksa öküz gibi yemelerim niye işe yarasın havadan hep ?
Limonmuydu ya bi bakınıp geliyim
Tesekkur ederim. Yuruyus bile yapsaniz faydasi olurEvet ağırsa sıkıntı olabilir. Belki arkadaslarin önerileri de olur onları da eklerim teşekkür ederim
Size de geçmiş olsun.
Sıkıntılı dönemler ihmal etmeyin bir belirti verirseniz.
Bol yağlı ve soslu. Aa bu benHiç yapmadıysanız 8 haftalık yeni başlayanlar için olan kürlerden yapın.
Haftada bire bile az mı diyorsunuz?? Karaciğerinize yazık, böyle beslenerek iç organlarınız bile yağ bağlar, kolestrol, şeker, tansiyon hastası olursunuz Allah muhafaza. Sebze ağırlıklı beslenin, haftada 2 defa bakliyat, iki defa et yemeği ile beslenin. Tabi sağlıklı pişirin bol yağlı bol soslu olmasınsalata ve yoğurdu sağlam tüketin. Düzene girerseniz emin olun aramazsınız o yediklerinizi.
Ben kendimden biliyorum.
Ben leslie'nin ve kalori sayma uygulamalarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Uygulama sayesinde anladım aslında ihtiyacım olandan ne kadar fazla yediğimi. Her şeyden yedim ama günlük kalori ihtiyacımı geçmeyecek miktarda. Sonra da midem ona alıştı zaten, istesem de fazla miktar yiyemem artık tıkanıyorum.Merhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?