- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 18
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Haklısınız ama ben o tür kişilerden degilimBak neden inanılmadığını söyleyeyim sana. Bir öğrencim abisine kızdığı bir gün koşa koşa gitti beni taciz ediyor diye şikayet etti. Sonra yalan söylediğini itiraf etti ama işte oluyor böyle şeyler. Buna benzer birkaç şeye daha şahit oldum. O yüzden bu tür iddialar epey hassas konular. Söz konusu başka birinin onuru oluyor çünkü. İnanılmamasını normal karşıla, bunu da ayrıca dert etme diye söylüyorum bunu. Sen de yalan söylüyorsun, demiyorum ama üzerinde durman gereken sorunların olduğu açık. Çok genç olduğun için de çözümü olan sorunları içinden çıkılmaz hale getirme, geleceğine yazık etme istiyorum. Desteği yanlış kişilerde arama. Saçını okşayan, sana sarılan bir erkeğe ihtiyacın yok şu an.
Psikolojisi iyi değil birde siz tehditvari zorbalıkta bulunmayın kız güvenmiş belge atmış size yaptıgınız ayıp. Ne atacaksanız atın atmayacaksanız ima yapmayın. Karşınızda 16 yaşında bir çocuk var. İntihar kelimesini sık kullanıyor. Doğru haklı o bu önemli değil karşıdaki insan bir an bile ufacık bile risk taşıyorsa yaklaşımımıza dikkat etmeliyiz
Zorbalık dediğim kısım burdan ayrıl dediğiniz değil bak belgelerini yayınlarım birşeyde zaten olmaz yalanlarını ortaya koyarım imânız. Dönüp yazdıklarınıza bakın. Karşınızdaki 16 yaşında bir çocuk. Söyledikleri doğrudur yanlıştır beni ilgilendirmez site yönetimi onu kontrol eder olur biter. Yorum yapmama hakkımızda var konuya. Boşa zaman geçmezZorbalık mı? Konu sahibinin burada bulunması psikolojik durumu için iyi değil, kapatması gerekiyor.
Sabaha kadar 50 kişi daha inanmıyorum yazsa olay Farklı noktaya geçecek.
Yaklaşımıma dikkat etmeye çalıştığım için kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum. Yoksa, inanın burada hepimiz boşa yorum yazıyoruz günlerdir.
Zorbalık dediğim kısım burdan ayrıl dediğiniz değil bak belgelerini yayınlarım birşeyde zaten olmaz yalanlarını ortaya koyarım imânız. Dönüp yazdıklarınıza bakın. Karşınızdaki 16 yaşında bir çocuk.
Konu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.He aynen bir gün cocugunun başına gelince de aynı tepkiyi ver tamam mı
16 yaşındaymış öyle dediKonu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.
Yaşını bilmiyorum, onu teyitlemedi. Olay olduğunda 9 yaşındaydım diyor ama belgedeki tarihe göre konu sahibi şuan 20 yaşında olmalı.
Yüzük de almış mı kıza?Matematik öğretmeni ya sapık ya konu sahibi abartıyor.
Hayır 20 yaşında değilim 16 yasindayimKonu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.
Yaşını bilmiyorum, onu teyitlemedi. Olay olduğunda 9 yaşındaydım diyor ama belgedeki tarihe göre konu sahibi şuan 20 yaşında olmalı.
Dediğim için özür dilerim gözüm dönmüştüKonu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.
Hayır 16 yasindayimKonu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.
Ben de öğretmenim. Bir erkek öğretmen başka bir kız öğrenciyi öpüp canım ya diyemez. Nasıl bir eğitim kurumu burası bu kadar ölçüsüz samimiyet var?Arkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi
DersahneBen de öğretmenim. Bir erkek öğretmen başka bir kız öğrenciyi öpüp canım ya diyemez. Nasıl bir eğitim kurumu burası bu kadar ölçüsüz samimiyet var?
Konu sahibi söylediği gibi 16 yşaındaysa ve zaten psikolojisi ortada sağlıklı bir birey değil. Ama siz bir annesiniz ve belli bir yaşa gelmiş bir bireysiniz. Konu sahibi bu üslubu yüzünden belki zaten bir süre sonra atılabilir. Burda bu tür diyaloglar için adaleti yöneticiler zaten sağlar şikayet et butonu var orada kocaman. Kalkıp size attıgı bir belge üzerinden hele intihar riski taşıyan biri için bunu nasıl söyleyebildiniz başına bir iş gelse vicdanen kaldırabilirmsiiniz neyse bu konu için son mesajım bu arada görüşüm budur. Herkesi soğkkanlı olmaya davet ediyorum. Herkes yorum yapmak zorunda da değil. %1 bile söylediklerinin doğru olma şansı varsa veya intihar riski o sorumlulugu hissedip dikkatli olmak zorundayız. İnşallah yalandır temennim o yönde.Konu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.
Yok sadece okşayıp,sarılıyormuş dersanede.Konu sahibi de niye bana sarılmıyor diye üzülüyor.Hef konuda var matematik öğretmeni.18 yaşından küçükler buraya üye olabiliyor mu?Yüzük de almış mı kıza?
Evet 2006 dogumluyum16 yaşındaymış öyle dedi
Dershaneni değiştir. Öğretmenin hareketleri hiç normal değil kıskanacağın bir durum da değil.Dersahne
16 yaşındaymış öyle dedi
Ben şahsen yardımcı olmak isterim yani gencecik bi kızımız ama elimden gelen bişey yok hiçbir şeyi net bir şekilde anlatmıyor. Öğretmenimize hepimiz bi hayranlık duyarız bunlar normal ama takı tı yapması ona zarar veriyor. Öğretmen de lakayt bi adam sanırım aşırı bir samimiyet öpücükler felan. Öğretmenin davranışları doğru değil. Bunu söylemek istiyorum ama bu kısımla pek ilgilenmiyorKonu sahibi söylediği gibi 16 yşaındaysa ve zaten psikolojisi ortada sağlıklı bir birey değil. Ama siz bir annesiniz ve belli bir yaşa gelmiş bir bireysiniz. Konu sahibi bu üslubu yüzünden belki zaten bir süre sonra atılabilir. Burda bu tür diyaloglar için adaleti yöneticiler zaten sağlar şikayet et butonu var orada kocaman. Kalkıp size attıgı bir belge üzerinden hele intihar riski taşıyan biri için bunu nasıl söyleyebildiniz başına bir iş gelse vicdanen kaldırabilirmsiiniz neyse bu konu için son mesajım bu arada görüşüm budur. Herkesi soğkkanlı olmaya davet ediyorum. Herkes yorum yapmak zorunda da değil. %1 bile söylediklerinin doğru olma şansı varsa veya intihar riski o sorumlulugu hissedip dikkatli olmak zorundayız. İnşallah yalandır temennim o yönde.
Abla o yüzden özür dilerim yani vok sinirlenmiştmDoğru doğru, yanlış Bakmışım.
Bilmem. Kıza yüzük almış mı adam şu an onu merak ediyorum.Yok sadece okşayıp,sarılıyormuş dersanede.Konu sahibi de niye bana sarılmıyor diye üzülüyor.Hef konuda var matematik öğretmeni.18 yaşından küçükler buraya üye olabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?