Benden nefret ediyo

Haklısınız ama ben o tür kişilerden degilim

Zorbalık mı? Konu sahibinin burada bulunması psikolojik durumu için iyi değil, kapatması gerekiyor.
Sabaha kadar 50 kişi daha inanmıyorum yazsa olay Farklı noktaya geçecek.

Yaklaşımıma dikkat etmeye çalıştığım için kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum. Yoksa, inanın burada hepimiz boşa yorum yazıyoruz günlerdir.

Zorbalık dediğim kısım burdan ayrıl dediğiniz değil bak belgelerini yayınlarım birşeyde zaten olmaz yalanlarını ortaya koyarım imânız. Dönüp yazdıklarınıza bakın. Karşınızdaki 16 yaşında bir çocuk. Söyledikleri doğrudur yanlıştır beni ilgilendirmez site yönetimi onu kontrol eder olur biter. Yorum yapmama hakkımızda var konuya. Boşa zaman geçmez

He aynen bir gün cocugunun başına gelince de aynı tepkiyi ver tamam mı
Konu sahibi bu yorumu bana yazdı. Evladıma beddua etti. Zorbalık yapacak olsam şuan çoook Farklı şeyler yapıyor olurdum.

Yaşını bilmiyorum, onu teyitlemedi. Olay olduğunda 9 yaşındaydım diyor ama belgedeki tarihe göre konu sahibi şuan 20 yaşında olmalı.

16 yaşındaymış öyle dedi

Hayır 20 yaşında değilim 16 yasindayim

Dediğim için özür dilerim gözüm dönmüştü

Hayır 16 yasindayim

Ben de öğretmenim. Bir erkek öğretmen başka bir kız öğrenciyi öpüp canım ya diyemez. Nasıl bir eğitim kurumu burası bu kadar ölçüsüz samimiyet var?

Konu sahibi söylediği gibi 16 yşaındaysa ve zaten psikolojisi ortada sağlıklı bir birey değil. Ama siz bir annesiniz ve belli bir yaşa gelmiş bir bireysiniz. Konu sahibi bu üslubu yüzünden belki zaten bir süre sonra atılabilir. Burda bu tür diyaloglar için adaleti yöneticiler zaten sağlar şikayet et butonu var orada kocaman. Kalkıp size attıgı bir belge üzerinden hele intihar riski taşıyan biri için bunu nasıl söyleyebildiniz başına bir iş gelse vicdanen kaldırabilirmsiiniz neyse bu konu için son mesajım bu arada görüşüm budur. Herkesi soğkkanlı olmaya davet ediyorum. Herkes yorum yapmak zorunda da değil. %1 bile söylediklerinin doğru olma şansı varsa veya intihar riski o sorumlulugu hissedip dikkatli olmak zorundayız. İnşallah yalandır temennim o yönde.

Ben şahsen yardımcı olmak isterim yani gencecik bi kızımız ama elimden gelen bişey yok hiçbir şeyi net bir şekilde anlatmıyor. Öğretmenimize hepimiz bi hayranlık duyarız bunlar normal ama takı tı yapması ona zarar veriyor. Öğretmen de lakayt bi adam sanırım aşırı bir samimiyet öpücükler felan. Öğretmenin davranışları doğru değil. Bunu söylemek istiyorum ama bu kısımla pek ilgilenmiyor

Yok sadece okşayıp,sarılıyormuş dersanede.Konu sahibi de niye bana sarılmıyor diye üzülüyor.Hef konuda var matematik öğretmeni.18 yaşından küçükler buraya üye olabiliyor mu?
Bilmem. Kıza yüzük almış mı adam şu an onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…