Benden nefret ediyo

Nasıl yol izlenmeli şaşkınım yöneticiler varsa öncelikle bence bu hoca bir araştırılmalı. Eğer dediği gibiyse bir eğitimciye yakışmayan şeyler en basiti sigara alışkanlığı. Sonrasında çocukta şuan ciddi bir sevgi yoksunlugu var oyüzden bir dikkay çekme çabası olabilir. Geçmişte yaşadığı sorunlar buna sebep. Buraya kadar bu konu geldi ise muhtemelen ailesinde iletişim sorunları yaşıyor topluma kendini kabullendirmek istiyor sevilmek istiyor. Şuan bu çocuk ciddi şekilde istismara müsait biri. Sırf azıcık sevgi için bu durumunu bilen birileri kullanabilir malesef. Devlet yetkilileri mi nasıl olur bilmiyorum ama çözülmesi gereken bir konu var. İntihar kelimesini çok sık kullanıyor sesini duyuramazsa bir süre sonra allah korusun bir salaklıkta yapabilir.

Konu sahibine tek diyebileceğim seni çok seviyoruz her kusurunla. Her iyi yönünle. Bu dünyaya çok değer katıyorsun. Fırtınalar bir gün geçer elbette seni seven insanlarda olacaktır ama asıl sevgiyi kendi içinde hissetmelisin. Kendini sev başkasının sevgine ise muhtaç olma. Güçlü ol. Hayat güzel ama savaşman lazım okuluna odaklan. Başarılı bir bilim kadını ol. Bizleri gururlandır

Eklentiler

• 4D714519-107E-49E1-A192-0EF27A5807CE.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 31
  • C2F7B125-B08B-4964-A1A1-D6DCC7E35A9C.jpeg
    17,4 KB · Görüntüleme: 25
Bana attigi belgede "savcilik incelemesinde" yaziyor. Onceki konusunda edevlet sifresi alip bana yaz, dava dosyasina nasil ulasacagini anlatacagim yazmistim. Kimligim olmadigi icin sifre vermediler dedi. Annene gbt'ye takildim, kimligimi yanimda tasimam lazimmis deyip al dedim, geri dönüş yapmadi.
Annesinin edevletinden giris yapmis. Ss alamiyorum, izin verilmiyor dedi. Ben alabiliyorum, bir sıkıntı olmuyor dememe ragmen yine o konu orada kapandi

Ogretmen kizin sacini oksayip optu mu? Boyle bir ogretmen olabilir mi? Umarim bu yazdiklarini bir savci okur ve o ogretmen hakkinda suc duyurusunda bulunur.

Canım, öğretmenini sevmen(bu şekilde) yanlış. Öğretmenin seni sevsin sevmesin umrunda olmamalı, kendi yaşıtlarınla ilgilen lütfen. Eğer öğretmenin senden hoşlanırsa, onu polise ihbar et. Çünkü sübyancı bir sapıktır. Wattpad veya diğer hikayelere inanma onlar sadece kitap. Gerçekte, bir öğretmen bir öğrencisine sevgi beslemez. Diğer öğrencileri hemeğe götürüyorsa bu o kızların ve öğretmeninin hatası… sen başını okşamasına, sana bebeğim demesine ve yemeğe götürmesine asla izin verme. Mümkünse aklını derslerine, hobilerine ve yaşıtın erkeklere( iyi çalışkan düzgün olanlara) ver

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , 18 yasindan kucuk ve ruh hali iyi olmayan bu kardesimizin siteye erisimini tamamen engellemenin bir yolu var mi? Ebeveynlerine ulasilamayacagini dusunuyorum, ama burada da surekli intihar edecegim , olecegim falan diyor her yorum yazana. Dogrudur, yanlistir, ilgi cekmek istiyordur bilemem ama bu kadar cok ustuste yazinca ciddiye alinmasi gerekir diye dusunuyorum. Belli ki sitede konu acip yorum almak iyi gelmiyor kendisine.

Seni ve konularını en başından beri takip ediyorum. Epey destekte vermişimdir hatta ama artık bende de soru işaretleri oluşturmaya başladın. Önceden psikolojik yardım al dediğimizde haklısınız diyordun şimdi nereden anladınız yardıma ihtiyacım olduğunu,ne gereği var modundasın. Şu yazdıkların falan normal mi?

Hocana kafayı takmışsın. Başta basit bir ergenlik hoşlantısıdır demiştim ama sen baya obsesif olmuşsun adama karşı. Ve dikkat çekmek için istismara uğradığını bile söyledin adama yani. Muhtemelen adamda bunun farkında olduğu için senden uzak durmaya çalışıyor. Başına iş almamak için. Ne tarz bir sevgi görmek istiyosun adamdan anlayamadım ki? Ama normal bir sevgi değil bu istediğin o belli. Birde tarih öğretmeni çıktı şimdide. Hocalarını rahat mı bıraksan? Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ayrıca. Öncelikle hunu anlayarak başlayabilirsin.

Bu nasıl Öğretmen öğrencinin saçını okşadı ve onu öptü.. Siz de iyi değilsiniz Öğretmeniniz de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…