- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.452
- 238
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Abla o yüzden özür dilerim yani vok sinirlenmiştm
Nasıl yol izlenmeli şaşkınım yöneticiler varsa öncelikle bence bu hoca bir araştırılmalı. Eğer dediği gibiyse bir eğitimciye yakışmayan şeyler en basiti sigara alışkanlığı. Sonrasında çocukta şuan ciddi bir sevgi yoksunlugu var oyüzden bir dikkay çekme çabası olabilir. Geçmişte yaşadığı sorunlar buna sebep. Buraya kadar bu konu geldi ise muhtemelen ailesinde iletişim sorunları yaşıyor topluma kendini kabullendirmek istiyor sevilmek istiyor. Şuan bu çocuk ciddi şekilde istismara müsait biri. Sırf azıcık sevgi için bu durumunu bilen birileri kullanabilir malesef. Devlet yetkilileri mi nasıl olur bilmiyorum ama çözülmesi gereken bir konu var. İntihar kelimesini çok sık kullanıyor sesini duyuramazsa bir süre sonra allah korusun bir salaklıkta yapabilir.Ben şahsen yardımcı olmak isterim yani gencecik bi kızımız ama elimden gelen bişey yok hiçbir şeyi net bir şekilde anlatmıyor. Öğretmenimize hepimiz bi hayranlık duyarız bunlar normal ama takı tı yapması ona zarar veriyor. Öğretmen de lakayt bi adam sanırım aşırı bir samimiyet öpücükler felan. Öğretmenin davranışları doğru değil. Bunu söylemek istiyorum ama bu kısımla pek ilgilenmiyor
Mavi boncukları varmış cebinde, onları dağıtıyormuşBilmem. Kıza yüzük almış mı adam şu an onu merak ediyorum.
Bilmem. Kıza yüzük almış mı adam şu an onu merak ediyorum.
Yok ben onu hangi yüzükte takılı kaldığını anladım.Mavi boncukları varmış cebinde, onları dağıtıyormuş
Bana beddua ettiği için şikayet etmiştim benKonu sahibi gitmiş?
Gelinlik bile almis olabilir.Yüzük de almış mı kıza?
Gercekten acilen tedavi olmalisin.Snesin o senden nefret ediyorum elimde belge var ben o zaman 9 yasindaydim diyorum sana şimdi intihar edicem mutlu ol
Neden o kıza özel ilgi veriyor başka bir kız da dedi onları daha çok seviyor bizi disliyor diye o kızın neden başını oksadi
Canım, öğretmenini sevmen(bu şekilde) yanlış. Öğretmenin seni sevsin sevmesin umrunda olmamalı, kendi yaşıtlarınla ilgilen lütfen. Eğer öğretmenin senden hoşlanırsa, onu polise ihbar et. Çünkü sübyancı bir sapıktır. Wattpad veya diğer hikayelere inanma onlar sadece kitap. Gerçekte, bir öğretmen bir öğrencisine sevgi beslemez. Diğer öğrencileri hemeğe götürüyorsa bu o kızların ve öğretmeninin hatası… sen başını okşamasına, sana bebeğim demesine ve yemeğe götürmesine asla izin verme. Mümkünse aklını derslerine, hobilerine ve yaşıtın erkeklere( iyi çalışkan düzgün olanlara) verArkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi
Neden ??
Seni ve konularını en başından beri takip ediyorum. Epey destekte vermişimdir hatta ama artık bende de soru işaretleri oluşturmaya başladın. Önceden psikolojik yardım al dediğimizde haklısınız diyordun şimdi nereden anladınız yardıma ihtiyacım olduğunu,ne gereği var modundasın. Şu yazdıkların falan normal mi?Nerden anladin
Bu nasıl Öğretmen öğrencinin saçını okşadı ve onu öptü.. Siz de iyi değilsiniz Öğretmeniniz de!Arkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?