Benden iyisini bulamazsın diyen sevgili.. LÜTFEN OKUYUN

Bukadar kaeaktersiz bir erkekle bir saniye dahi konusmazdim .kendini ne saniyorki ..

Ama bunlari siz basiniza boyle cikartiyosunuz dengesize bak ya..
Anneni ariyor bide bune cüret .

Sizi uzup kiracak bagirip cagiracak adam cok var etrafta.onemli olan size deger veren mutlu edecek, sirlarinizi gun geldiginde yuzunuze vurmayacak kadar asil biriyle birlikte olmak.hayaliniz mutluluksa bosverin bu adami !!!bu tarz konusmalari olan bir adam da asla duzelmez zaten :KK14::KK14:

Evet bende korkuyorum sırf aradım diye bana bunları söyledi sonrada ben sana yaşadıklarımızı değil kızınız beni rahatsz ediyo diye arıcam ama sen ne anlarsan anla dedi..
Ayrica eski esimin konusma tarzi geldi aklima oda ayni bu karaktersizlikte bir insandi.bende askerligini bekledim evlendik ama buyuk husran oldu.4 ayda bitti ve ben simdi ona kaybettirdigim 4 yilima yaniyorum.meger hep benim pesinden kosturmalarim bu iliskiyi ayakta tutmus zamaninda.hic uzulme !!

ayyyyyyy sinir krizleri geçiricem adama bak haspammmm yaaaa sen olmasan dünyada erkek yok ki zaten dimiii :eek::eek: ne kadar karaktersizmiş öğrenmiş oldun :KK62::KK62:

adama öyle çok yüz vermişsin o kadar tepene çıkarmışsın ve yalvarmışsın ki kendini bişey sanmış :KK67: bu karaktersizden kurtulduğun için şükret bence numaranı vs değiştir bir daha da sakın arama sorma ,

havlayan köpek ısırmaz derler tek amacı anneni arayacam vs diyerek seni kendine mecbur bırakmak korkutmak yalvartmak :stop::stop::stop: sakın arıyayım döneyim deme bu karaktersize :KK57::KK12:

Bişey yapmanıza gerek yok karakterin zerresi olmayan bir tipten kurtulduğunuz için sükredin

Çok uzun zamandır takip ediyorum artıp dayanamayıp yazmak istedim. 1.bucuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım el üstünde tutuyordu beni ama bir hafta iyiyse diğer hafta neden böyle oturdun? neden güldün? neden telimi açmadın? diye bahanelerden ayrılıp saatlerce yalvarttıktan sonra barışıyodu. Ve onca hakaret cabası.. Şuan askerde 12 gün kaldı gelmesine bugün msj attım askım diye cvp vermedi, aradım meşgule attı noldu askım? dedi ararmısın? dedim. işim var demiş sözde ama bana msj gelmedi. sonra napıyosun diye msj attı yarım saat geçmeden. biraz konuştuk tekrar ararmısın dedim bıktım artık senden bunallttın dırdırdır bıtırdin beni sesimi duymadan yapamıyomusun diye parladı dayanamıyorum bitti artık dedi. bu sebepten biter mi dedim aradım açmadı. Yeter artık ailene herşeyi anltcm dedi(özel şeyler) annemi aradı annemde açmadı Allahtan. beni yalvarttı bi saat nolur arama rahatsz etmicem seni dedim. Yok sen bana msj attın sürekli aradın arıcam aileni dedi. Sonra beni aradı. Bıktım artık bencilsin dırdırcısın dedi. Ve Antalyaya gidicekmiş 2 aydır aklındaymış. Bahanen bu muydu napcaksın dedim sanane karı kızla takılcam sanane arama beni evlilik hayalleride sadece senin hayallerindi dedi. Bende umarım ilerde kızına birisi bunları yaşatmaz dedim. Sen bana bedduamı ediyosun asıl sen BENDEN İYİSİNİ BULAMAZSN İNŞALLAH BİRİ ÇIKARDA SENİ SÜRÜNDÜRÜR KIYMETİMİ BİLİRSİN AL BUDA SANA İKİNCİ ASKER VAKASI DEDİ. (Daha once 4 senelik ilişkimdede asker yolunu bekleyp gelmesine 3 ay kala can sıkıntısından terkedildim ve bunu biliyodu) Şuan oyle kötüyümki daha agıza alınmayacak neler söledi. Herkes askerden gelince nişanlamamızı beklerken olanlar canımı yaktı. Ben şimdi ne yapıcam?

canım kusura bakma ama sen kendi değerini bilmiyorsun, sen kendine değer vermezsen başkası neden versin ve bana birazda özgüven eksikliğin var gibi geldi, onca ağır şey yaşayıp susmuşken benden iyisini bulamazsın lafına takılmışsın, ne var bunda çiftler hep bunu birbirine söyler, kah şaka yollu söyler kah ciddi söyler, bunda bişey yok
ama diğer yaşadığın şeyler bi garip adam sürekli ottan b*ktan sebeplerden senden ayrılıyor ve sen barışalım diye yalvarıyorsun yok artık!!
seni tehdit ettiği şey neyse boş ver annene söylerse söylesin, iftira atıyor ayrıldığım için der geçersin
bu adamı her yerden engelle, ve asla bir daha herhangi bir sebeble iletişime geçme, kendine bahane yaratma konuşmak için, bu adam selam vermeye bile değmez çünkü
biraz kendi değerini bil, önce sen kendine saygı göster, hak ettiğin insanlar bunlar mı senin otur bi bunu sorgula, bence bu ilişkide senin hatanda çok, yalvarmak nedir ya, bi daha asla hiç bi erkeğe yalvarma hiçbişey için

nasıl bulursunuz böyle arızalı tipleri. biraz sevilince kendilerini matah birşey sanan şımarıklar.
bırak gitsin, kendi kendine defolmuş zaten. anneni arayıp özelinizi anlatandan hayır gelir mi?

Şu kullanmak kelimesinden midem bulanıyor benim. Kullanmak nedir ya eşyamı bu arabamı nedir kullanmak? Birşeyler yaşanır biter iki kişinin isteği ile olur iki kişide zevk alır. herşey eşit yani. hele bir kadının adam seni resmen kullanmış kelimesini etmesi daha berbat bir şey. Kızın zaten morali bozuk. Kimse kimseyi kullanamaz lütfen kadınları bir eşya gibi görmekten vazgeçin bir et parçası gibi görmekten vazgeçin bir kadın olarak yapın bunu.
BegenmediginiZ yoruma karsilik vermek zorunda degilsiniz.bu benim fikrim hanimefendi.onaylamak yada onaylamamak burdaki hic bi bayana dusmez. Herkes sizinke ayni fikirde olmak zorundada degil.lutfen yorum yapmayin benim yorumlarima ki ben size cevap vermeyecegim.

İste gönül bazen aka da konuyor, boyle b.ka da konduğu oluyor afedersiniz.

Arkadaşım bu karsindaki adam değil. Adam olsa yaşadığı şeyler o anda kalır gidip de 3. bir sahisa anlatmaz ya da anlatmazla tehdit etmez. Terbiyesiz herife bak. Sanki o özel anları sen tek başına yaşadın tövbe ya.

Yapacagin tek sey onu unutmak. Onlayken mutsuzsun yalan mi? Ama onsuzken pek âlâ çok guzel mutlu olabilirsin. İlk zamanlar özlersin, yüreğinde bir sızlama olur geceleri ama zamanla azalır..
Bu adamı unutmaya çalış... :KK14:

Ne rezil bir adam mış bu ya!

Daha önceki ilişkinin kötü bitmesi kendine olan güvenini sarmış bence, o yüzden bu adam müsveddesine tutunmuşsun oda durumun farkında.

Kim o ya? Yol ver gitsin...

Çok uzun zamandır takip ediyorum artıp dayanamayıp yazmak istedim. 1.bucuk senedir bir ilişkim var erkek arkadaşım el üstünde tutuyordu beni ama bir hafta iyiyse diğer hafta neden böyle oturdun? neden güldün? neden telimi açmadın? diye bahanelerden ayrılıp saatlerce yalvarttıktan sonra barışıyodu. Ve onca hakaret cabası.. Şuan askerde 12 gün kaldı gelmesine bugün msj attım askım diye cvp vermedi, aradım meşgule attı noldu askım? dedi ararmısın? dedim. işim var demiş sözde ama bana msj gelmedi. sonra napıyosun diye msj attı yarım saat geçmeden. biraz konuştuk tekrar ararmısın dedim bıktım artık senden bunallttın dırdırdır bıtırdin beni sesimi duymadan yapamıyomusun diye parladı dayanamıyorum bitti artık dedi. bu sebepten biter mi dedim aradım açmadı. Yeter artık ailene herşeyi anltcm dedi(özel şeyler) annemi aradı annemde açmadı Allahtan. beni yalvarttı bi saat nolur arama rahatsz etmicem seni dedim. Yok sen bana msj attın sürekli aradın arıcam aileni dedi. Sonra beni aradı. Bıktım artık bencilsin dırdırcısın dedi. Ve Antalyaya gidicekmiş 2 aydır aklındaymış. Bahanen bu muydu napcaksın dedim sanane karı kızla takılcam sanane arama beni evlilik hayalleride sadece senin hayallerindi dedi. Bende umarım ilerde kızına birisi bunları yaşatmaz dedim. Sen bana bedduamı ediyosun asıl sen BENDEN İYİSİNİ BULAMAZSN İNŞALLAH BİRİ ÇIKARDA SENİ SÜRÜNDÜRÜR KIYMETİMİ BİLİRSİN AL BUDA SANA İKİNCİ ASKER VAKASI DEDİ. (Daha once 4 senelik ilişkimdede asker yolunu bekleyp gelmesine 3 ay kala can sıkıntısından terkedildim ve bunu biliyodu) Şuan oyle kötüyümki daha agıza alınmayacak neler söledi. Herkes askerden gelince nişanlamamızı beklerken olanlar canımı yaktı. Ben şimdi ne yapıcam?
çok ağır konuşmuş.
zaten daha önceleri de seni bırakmış ve sen yalvarmışsın.
yani nişanlanmayı bekleyen sen miydin sadece acaba. onun böyle bir niyeti yoktu sanki. yazdıklarından onu anladım.
eğer seni terk edecekse bunun için yapabileceğin bir şey yok. ilişkiler tek taraflı yürümez canım benim .
inşallah çok mutlu olursun.

Vallahi bundan 3 sene önce 1.5 senelik bir ilişki yaşayıp hangi kafayla yaptım bilmem ama nişanlanmıştım. Aynı senin hanzo sevgilin gibiydi. Her ayrılık aşamasında aramızdaki özel şeyleri aileme anlatmakla tehdit ederdi, benden iyisini bulamayacaksın asla ! derdi, ondan önceki ilişkimde erkek arkadaşımın bana yaşattıklarını hep yüzüme vururdu. En sonunda attım nişanı bağımı tamamen kopardım. Ve köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı derler ya, benden iyi sevgili asla bulamazsın dedikten sonra 1 ay geçti geçmedi karşıma bir kadının sahip olabileceği en iyi adam çıktı. 3 yıldır birlikteyiz el üstünde tutuyor en ufak yanlışı bile olmadı bana aşırı düşkün ve melek gibi bir adam, çok mutlu ve çok aşığım :KK36: Kendisi ise 3 senedir yalnız, mutsuz ve evde kaldı denilecek yaşa geldi. Eh ilahi adalet tatlım :21: Postala o ciğeri 5 para etmez herifi gitsin.

Yok aradın aramadın açtın açmadın.....elin ne idüğü belirsiz serserisi (kusura bakma) sana hakaretler ediyor.Sen "benden iyisini bulamazsın" lafına mı içerledin.Erkek müsvettesi aranızdaki şeyleri ailene anlatmakla tehdit ediyor karaktersiz herif,sen hala yalvarıyor musun.Bi anlatsın da ailen önce onun ağzını burnunu kırsın.
Kaç yaşındasın 15 mi 17 mi 22 mi.Yazık ya.Elin sümüğünü atmadığı dengesizlere kendinizi ayak paspası yapıyorsunuz.

Haklısın çok haklısın o kadar zayıfımki.. ona krşı o kadar güçsüzümki.. Bana yaşattığı binlerce acının yanında beni hayatımda hiç kimsenin mutlu etmediği kadarda mutlu etti. İşte kararsız kalma sebeblerimde bunlar.. Ve hayatıma birgün devam etmek istesem bile ya beni yine tehdit ederse diye çok korkuyorum..

Aynen devam et hayatına. Geride bırak o çocuğu. Güçsüzüm deme. O dünyadaki son erkek değil. Dünya döndükçe umut da var olacaktır. Seni daha evlenemden üzen adam evlenince neler yapar. Onu hayatından uğurla. Eskiden bir iki seni mutlu etti diye "ömür boyu" mutlu edecek sanma. Sakin, etliğe sütlüğe karışmayan bir hayat yaşa bir süre. Mesaj atarsa asla cevap verme. Sosyal medyada aktif olma. Arkadaşlara onu sorma. Bırak, unut, güle güle de. Ve bundan pişman olma.

Bir de maalesef şöyle bir şey var: Bir erkeğe (hele ki kafası karışık bir erkeğe) nişan evlilik vb denince erkek korkuyor ve kaçıyor. Zaten askerde bir sürü ödün vermiş, sorumluluklar altında ezilmiş, yeni bir sorumluluk baskısı istemiyor.
Bir erkek hazırsa nişanlılık/evlilik yürür. Ve erkek hazırsa, zaten kendisi gelir evlenelim hayatımın kadını ol der. Zorla erkeğin hayatına girilmeye çalışınca erkek tepki veriyor. Erkek hazır değilse, nişan sözcüğü bile etmemek gerekir. Boğuluyorlar sonra. Senin yaşadıklarını tam bilemiyorum Burcu'cum ama en sağlıksı bu hikayeyi geride bırakmak.

X